Home ΚοινωνίαΕλλάδα Σωματείο Συνταξιούχων Ικαρίας & Φούρνων: Ολόπλευρη συμπαράσταση στα στρατευμένα παιδιά

Σωματείο Συνταξιούχων Ικαρίας & Φούρνων: Ολόπλευρη συμπαράσταση στα στρατευμένα παιδιά

by ikariaki.gr
46 views

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ  ΚΑΙ  ΦΟΥΡΝΩΝ

 

ΨΗΦΙΣΜΑ   ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Το Σωματείο των Συνταξιούχων  Ικαρίας και Φούρνων εκφράζει την ολόπλευρη συμπαράστασή του στα στρατευμένα παιδιά (στα παιδιά μας) που τιμωρήθηκαν γιατί ένωσαν την φωνή τους με το μεγάλο μέρος του λαού μας για την καταδίκη της εμπλοκής της χώρας μας στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ  για τη στήριξη που παρέχει στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

Φαίνεται να ενοχλεί πολύ τους κυβερνώντες  η συμμετοχή των στρατευμένων παιδιών μας στις κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες του λαού  στις πολεμικές επιχειρήσεις που γίνονται στην γειτονιά μας και    αλλού με την χώρα μας να εμπλέκεται όλο και πιο πολύ σ΄αυτές. Γι΄αυτό και τρέχουν με ποινές , τρομοκρατικά και κατασταλτικά μέτρα να εμποδίσουν το δυνάμωμα του λαϊκού κινήματος και της αλληλεγγύης που εκδηλώνεται παντού. Ας είναι όμως σίγουροι ότι δεν πρόκειται να πετύχουν το σκοπό τους αφού η φωνή του λαού και ειδικά των νέων δεν φιμώνεται .

Εμείς , οι συνταξιούχοι των ακριτικών νησιών μας μόνο περηφάνια μπορούμε να νιώθουμε βλέποντας τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας , όπου και αν βρίσκονται , στα Πανεπιστήμια , στα σχολεία , τους τόπους δουλειάς, τον στρατό , να ενώνουν τις δυνάμεις τους και τη φωνή τους με αυτή των εργατικών σωματείων , των μαζικών φορέων , των εργαζομένων για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών , για δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία για όλους , για να αποχωρήσει η χώρα μας από κάθε πολεμικό μέτωπο και σχεδιασμό.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue