Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.Αιγαίου Συνάντηση του κ. Ν. Κατρακάζου με εκπροσώπους του ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας και Βρετανών touroperator

Συνάντηση του κ. Ν. Κατρακάζου με εκπροσώπους του ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας και Βρετανών touroperator

by ikariaki.gr
4 views

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                  Σάμος, 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΜΟΥ                    

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος υποδέχτηκε στο γραφείο του σήμερα και καλωσόρισε στη Σάμο την αποστολή 16 εκπροσώπων Βρετανικών ΜΜΕ και τουριστικών πρακτόρων στο πλαίσιο δράσης προβολής του νησιού μας που οργανώνει ο ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας και ο βρετανικός touroperator«SunvilHolidays».

Η αποστολή κατά την παραμονή της θα ξεναγηθεί σε ολόκληρο το νησί.

«Η αγγλική αγορά ήταν πάντα μια από τις σημαντικότερες αγορές για το νησί μας. Τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια σημαντική κάμψη και για το λόγο αυτό πρέπει στοχευμένα να επιδιώξουμε την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Μεγάλη Βρετανία. Σημαντική ώθηση θα μπορούσε να προσφέρει η εκτέλεση πτήσης και από το Manchesterκαι νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να είναι η άμεση επιδίωξή μας. Να αναφέρω επίσης σε ότι αφορά τις ειδικές μορφές τουρισμού, που απευθύνεται κυρίως στην αγγλική αγορά, την δράση του ορνιθοτουρισμού (birdwatching) που ως Περιφερειακή Ενότητα μαζί με άλλους επιστημονικούς φορείς ετοιμάζουμε επί 2 χρόνια και σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να την ξεκινήσουμε.

banner

Το SunvilHolidays είναι ένας παραδοσιακός φίλος των νησιών μας που στάθηκε δίπλα μας και στα δύσκολα. Οι πελάτες του είναι πελάτες πολύ καλής ποιότητας που σε μεγάλο ποσοστό επισκέπτονται επαναλαμβανόμενα το νησί μας για πολλά χρόνια».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue