Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.Αιγαίου Δραστηριότητα της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στη Σάμο

Δραστηριότητα της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στη Σάμο

by ikariaki.gr
1 views

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου βρίσκεται στη Σάμο.

Η κα. Καλογήρου μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο και υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκαν σήμερα έργα καθαρισμού του χειμάρρου «Δροσιά» από την περιοχή του Παλαιοκάστρου έως τον Μεσόκαμπο, που γίνονται στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής προστασίας.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται με ίδια μέσα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Σάμου.

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Σάμο η Περιφερειάρχης συναντήθηκε με φορείς του νησιού και  επισκέφθηκε τα χωριά Νεοχώρι και Παγώνδας όπου συναντήθηκε με τους πρόεδρους της Τοπικής και της Δημοτικής Κοινότητας Πέτρο Νίνο και Γιώργο Τσάτσο αντίστοιχα και κατοίκους και συζήτησαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Π.Ε. Σάμου με τη συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Νίκου Κατρακάζου και Γιώργου Κυριαζή και στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης των έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο νησί της Σάμου και προγραμματίστηκαν οι επόμενες ενέργειες.

 

Αύριο Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, με ομιλήτρια την ειδική χειρουργό μαστού Νατάσα Παζαΐτη, καθώς και την ειδική χειρουργό μαστού Παρασκευή Λιάκου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, με την υποστήριξη του συλλόγου «Η πηγή της Μάνας».

banner

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue