Home ΚοινωνίαΠολιτική Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμων Ικαρίας-Φούρνων για την εκδήλωση του ΕΚΣ ενάντια στην Χρυσή Αυγή

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμων Ικαρίας-Φούρνων για την εκδήλωση του ΕΚΣ ενάντια στην Χρυσή Αυγή

by ikariaki.gr
1 views

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πέρασαν πάνω από 7 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα. Η πράξη αυτή ήταν οργανωμένη από την εγκληματική – ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, όπως άλλωστε και όλες οι δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες και σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Οι ενέργειες αυτές ακόμα και σήμερα μένουν ατιμώρητες , με τη δίκη των ναζιστών να διαρκεί πάνω από 6 χρόνια, με τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι , αλλά και με τη στάση της Εισαγγελέα να τους ξεπλένει.

Οι λουφαγμένοι σε ένα βαθμό σήμερα φασίστες , όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου, θα συνεχίσουν να είναι χρήσιμη εφεδρεία για τους επιχειρηματικούς ομίλους και τις κυβερνήσεις τους . Έχουν το μερτικό τους όποτε τους καλούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα στο να μπαίνουν εμπόδιο να σηκώνουν το κεφάλι οι εργαζόμενοι , για να επικρατεί στους χώρους δουλειάς και σε σχολεία σιγή νεκροταφείου , ενισχύοντας το φόβο και το συμβιβασμό.

Σαν γέννημα του ίδιου του καπιταλισμού , υπηρετούν με πίστη τη μήτρα που το γέννησε. Γι αυτό τους συναντάμε πότε με τα ρούχα του μπράβου έξω από τα εργοστάσια , πότε με τη μάσκα του «πατριώτη» να μισούν όλους τους ανθρώπους.

Ο Ρουπακιάς δεν είναι ο μόνος δολοφόνος. Οι πολιτικοί απόγονοι των γερμανοτσολιάδων , χουντικών , ξενόδουλών υπηρετών, είναι αυτοί που οπλίζουν τα χέρια των Ρουπακιάδων, που χτυπάνε εργάτες στη Ν/Ε ζώνη Περάματος , Αιγύπτιους Ψαράδες , που ουρλιάζουν σε παιδιά και έγκυες γυναίκες σε βάρκες.

Οι εξελίξεις δυστυχώς επιβεβαιώνουν όσους έλεγαν ότι το ναζιστικό μόρφωμα ακόμα και αν συρρικνωθεί εκλογικά , τα στελέχη του θα αλλάζουν κόμματα ή θα ιδρύουν νέα και έτσι το αυγό του φιδιού δεν θα εξαφανιστεί. .

Οφείλουμε όλοι μας να ακυρώσουμε με τον αγώνα μας τη δράση τους, και να ανατρέψουμε το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα ,που γεννά και τρέφει τέτοια εκτρώματα.

«Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος , τσάκισέ τον!!!»

banner

Απαίτηση μας είναι να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες και οι θρασύδειλοι της Χρυσής Αυγής . Χρέος μας να μην αφήσουμε εμάς και τα παιδιά μας να ποτιστούν με το φασιστικό – ρατσιστικό δηλητήριο.

Τα λόγια στέρεψαν. Δεν είναι αθώοι. Μόνη δικαίωση η συνολική καταδίκη.

Καλούμε τους συναδέλφους στην εκδήλωση – συζήτηση «για τη δράση της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής και την πορεία της δίκης» που διοργανώνει το ΕΚΣ Σάμου την Παρασκευή 2 Οκτώβρη στον Άγιο Κήρυκο (αίθουσα Αγ Παντελεήμονα)

ΤΟ ΔΣ Ικαρία 30/9/2020

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue