Home ΠερίθαλψηΙατρικά Θέματα Θεραπευτικό Πρόγραμμα στο νησί της Ικαρίας

Θεραπευτικό Πρόγραμμα στο νησί της Ικαρίας

by ikariaki.gr
19 views

ikaria-1

Yπό το βλέμμα του Απόλλωνα, θεού του Φωτός και της Θεραπείας, δύο θεραπεύτριες η Αιμιλία Λάχλου, η Ελένη Αγγελίδη και ο yoga instructor Στέλιος Καρπαθάκης-Anandajyoti, συναντιούνται σε ένα θεραπευτικό πρόγραμμα στο πανέμορφο νησί της Ικαρίας.

Με τα φτερά του Ικάρου και την σοφία του Δαίδαλου, θα προσγειωθούμε στην λουτρόπολη των Θέρμων, στον ξενώνα Αγριόλυκο, όπου ουρανός και θάλασσα σμίγουν και γίνονται ένα.

Το πρόγραμμα μας θα διαρκέσει 11 ημέρες και περιλαμβάνει συνεδρίες βελονισμού, γιόγκα, διαλογισμούς, ενεργειακές θεραπείες καθώς και παραδοσιακά γεύματα βασισμένα στην αρχαία ελληνική ιατρική και γνωριμία με τα θεραπευτικά φυτά του τόπου.

Το θεραπευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν προβλήματα με το πεπτικό, αναπνευστικό, κυκλοφορικό, αναπαραγωγικό, νευρικό, μυοσκελετικό σύστημα και σε όλους όσους θέλουν να ενισχύσουν την αμυντική τους ικανότητα στο σύνολο της. Καθώς επίσης και σε όσους επιθυμούν να λάβουν ενεργειακή θεραπεία σε βάθος, για το σώμα και την ψυχή τους. Η θεραπεία, η χαλάρωση, η υγιεινή διατροφή, η άσκηση και ο διαλογισμός αλληλοσυμπληρώνονται και μας υποστηρίζουν στο θεραπευτικό μας ταξίδι.

Ο ξενώνας Αγριόλυκος, βρίσκεται σκαρφαλωμένος σ΄ένα βράχο πάνω από τη θάλασσα, δίπλα στα αρχαία ελληνικά λουτρά, περιστοιχισμένος από χαρουπιές, σχίνα, φασκομηλιές, λυγαριές, θυμάρια, αγριορίγανη, ελιά και κυπαρίσσι. Ένα μαγευτικό περιβάλλον, σύμμαχο στις θεραπευτικές μας διαδρομές.

Στα Θέρμα Ικαρίας με τις γνωστές ανά τον κόσμο ιαματικές λουτροπηγές, το θεραπευτικό αποτέλεσμα ενισχύεται μιας και μπορούν να συνδυαστούν οι θεραπείες βελονισμού με τα ιαματικά λουτρά και τα θαλάσσια μπάνια.

Συμμετέχοντας σε αυτό το μοναδικό πρόγραμμα, το σώμα, ο νους και το πνεύμα οδηγούνται στο μονοπάτι της Υγείας και της Αυτοϊασης.

Οι θεραπείες βελονισμού θα δοθούν από την Αιμιλία Λάχλου, βελονίστρια, σύμβουλο υγιεινής διατροφής και βοτανοθεραπείας.  Οι ενεργειακές θεραπείες θα δοθούν από την Ελένη Αγγελίδη ενεργειακή θεραπεύτρια και οι πρακτικές  γιόγκα και ήχου (θεραπευτικές δονήσεις) θα δοθούν από τον Στέλιο Καρπαθάκη, εισηγητή της γιόγκα.

Κόστος: 650 ευρώ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και  770 ευρώ σε μονόκλινο

banner

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 9 άτομα

Περιλαμβάνει:
10 διανυκτερεύσεις με πρωϊνό
2 διατροφικά γεύματα
Συνεδρίες βελονισμού
Ενεργειακές θεραπείες
Γιόγκα και διαλογισμό

Δηλώστε την συμμετοχή σας στο email[email protected]
τηλ επικοινωνίας: 6973 539271,  0030 2275022433
www.agriolykos.gr

Όσοι συμμετέχοντες προκαταβάλλουν μέρος του συνολικού κόστους έως τέλος Μαίου, θα έχουν έκπτωση 15%.

Αιμιλία Λάχλου

Aπόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, του ΑΠΘ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), εργάζεται εδώ και 22 χρόνια σε ερευνητικό ίδρυμα του Υπουργείου Γεωργίας, ως τεχνικός επιστήμονας. Παράλληλα σπούδασε Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και είναι κάτοχος διπλώματος θεραπευτή βελονισμού, διπλώματος κινέζικης μάλαξης Tuina, αρχαίας ελληνικής μάλαξης, και διατροφολογίας.  Οι σπουδές της ολοκληρώθηκαν στην Ακαδημία Αρχ. Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης. Ιατρικής στην Αθήνα και στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Tianzin της Κίνας. Εκπαιδεύτηκε στις θεραπευτικές ιδιότητες των ελληνικών και κινέζικων βοτάνων και είναι δημιουργός θεραπευτικών βαμμάτων και θεραπευτικών ελαίων. Πλέον εργάζεται ως θεραπεύτρια βελονισμού και ως σύμβουλος υγιεινής διατροφολογίας

Ελένη Αγγελίδη

Η Ελένη από μικρή ηλικία ήταν ένα ανήσυχο πνεύμα που αναζητούσε τη γνώση και τις απαντήσεις στα ερωτήματα της ψυχής της. Αυτό έκανε την ίδια και τους γύρω της να την χαρακτηρίζουν ως αιώνια μαθήτρια, και αυτό ήταν που της έδειξε δύο παράλληλους δρόμους. Ο ένας την οδήγησε στο να γίνει εκπαιδευτικός και ο άλλος στο να εκπαιδευτεί η ίδια στις τεχνικές: του Munay Ki, των Ακασικών Αρχείων (Akashic Records), του Ρέικι (karma Reiki, Higher Self Reiki, Golden Heart Reiki, DNA Reiki, Usui Reiki, Angelic Reiki), του S.R.T. (Spiritual Response Therapy), της Αγγελικής Θεραπευτικής και του Channeling.  Στην ερώτηση ποιος είναι ο σκοπός της ζωής της, η Ελένη απαντά  «η Αγάπη και η Γνώση», ενώ η φράση που την ακολουθεί είναι: «Μέσα απ΄ την αγάπη και την γνώση εξελισσόμαστε και ερχόμαστε σε επαφή με τον αληθινό σκοπό της ύπαρξης μας».

Στέλιος Καρπαθάκης

Ο Στέλιος Καρπαθάκης-Anandajyoti γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι εισηγητής που έχει εκπαιδευτεί στο σύστημα της Σατυανάντα Γιόγκα καθώς και μουσικός, τραγουδοποιός, δάσκαλος φωνητικής.  Παρακολουθεί σεμινάρια : διαλογιστικών τεχνικών (Πρατυαχάρα και Ντάρανα) με τη Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι, ήχου και τσάκρα ( Νάντα γιόγκα ) με την Όλγα Αλεξίου και τον Μιχάλη Ευαγγελίδη-Mahatman, ερμηνείας και λόγου με τον Σταμάτη Κραουνάκη, υποκριτικής με τον Κωνσταντίνο Αρβανιτάκη. Σπούδασε κλασσικό τραγούδι, θεωρία και αρμονία της μουσικής στο Αττικό Ωδείο με τον Δίωνα Άρυβα και μοντέρνο με την Μαίρη Δαλάκου. Μαζί με τους Bhakti Age Kirtan Group οργανώνει events με sound meditation και γιόγκικη μουσική (Kirtan).

 

 

 

Αναδημοσίευση από : http://www.omorfizoi.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue