Home ΚοινωνίαΠολιτική Σε Αγροτικό Συλλαλητήριο στη Σάμο καλεί η ΠΑΣΕΒΕ

Σε Αγροτικό Συλλαλητήριο στη Σάμο καλεί η ΠΑΣΕΒΕ

by ikariaki.gr
5 views

 

paseve πασεβεΗ Γραμματεία Σάμου της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών-Βιοτεχνών –Εμπόρων , χαιρετίζει τους συναδέλφους και τα σωματεία τους στη Σάμο που με το καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων και την μαζική παρουσία τους στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016, έστειλαν ηχηρό μήνυμα καταδίκης των κυβερνητικού σχεδίου – νόμου για διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης και διατράνωσαν την απόφασή τους να παλέψουν μέχρι την οριστική και αμετάκλητη απόσυρσή του.

 

Εκφράζει την αγωνιστική συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στους εργατοϋπάλληλους και τους αγρότες που συνεχίζουν τον συγκλονιστικό αγώνα τους στα μπλόκα και την κάθοδό τους την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

 

Όλοι οι αυτοαπασχολούμενοι βιοπαλαιστές είμαστε μαζί τους.

 

Η Γραμματεία Σάμου της ΠΑΣΕΒΕ καλεί όλους τους συναδέλφους και τα συνδικαλιστικά όργανα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους αγρότες και να πάρουμε μαζικά μέρος στο Αγροτικό Συλλαλητήριο της Σάμου που θα γίνει την Παρασκευή 12/2 στις 6 το απόγευμα στον οδικό κόμβο στο «περίπτερο Ζαχαράκη»

 

Να βροντοφωνάξουμε ακόμη μια φορά:

banner

 

Κάτω τα χέρια από την Κοινωνική Ασφάλιση

 

Πάρτε πίσω τώρα, το Νόμο-Λαιμητόμο.

 

Όχι στο διάλογο – απάτη.

 Παραμένουμε σε ετοιμότητα και θα απαντήσουμε με νέα απεργία σε περίπτωση κατάθεσης του νομοσχεδίου-εκτρώματος.

 

Σάμος 9 – 2 – 2016

 ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΟΥ

Σάμος 9 Φλεβάρη 2016

 

 

 

ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ

 

 

 

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου εκφράζει την αλληλεγγύη της και συμπαραστέκεται στην συνέχιση του αγώνα από την αγροτιά του νησιού μας για να μην περάσει το νέο αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης. Στηρίζουμε τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων και τις κινητοποιήσεις τους στην Αθήνα. Συμμετέχουμε στην Πανσαμιακή κινητοποίηση των αγροτών την Παρασκευή στη Σάμο και στο κάλεσμα της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για την ίδρυση Αγροτικού Συλλόγου.

 

 

 

Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας και των εργατών! Είναι κοινός ο αντίπαλος που έχουμε να αντιπαλέψουμε: την Ε.Ε., το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις τους. Αυτοί καταδικάζουν την εργατική τάξη, τους αγρότες και τους αυτοπασχολούμενους σε μεροκάματα πείνας, χωρίς ΣΣΕ, χωρίς Κοινωνική Ασφάλισης, με δουλειά ως τον τάφο, ανασφάλιστους, χωρίς Υγεία και Πρόνοια. Μας πετάνε όλους στην ανεργία και μας οδηγούν στην ανέχεια. Βγάζουν τους αγρότες από τα χωράφια τους για τα συμφέροντα μιας χούφτας πλουτοκρατών.

 

 

 

Ο αγώνας των αγροτών είναι μια σκληρή αναμέτρηση ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων. Ενάντια στη συνεχή φοροληστεία που θερίζει τους φτωχούς αγρότες και ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα. Ενάντια στην κατάργηση της αναγκαστικότητας της ΕΟΣΣ.

 

 

 

Εργατιά και αγροτιά συντονίζουμε τον αγώνα μας για να μην φτάσει ποτέ ο νόμος-λαιμητόμος ούτε στη Βουλή, ούτε στη ζωή. Η Κοινωνική Ασφάλιση είναι η ίδια η ζωή μας και πρέπει να δώσουμε ότι χρειαστεί και ακόμα περισσότερα για να μην περάσει το έγκλημα αυτό.

 

 

 

Η επιτυχία της απεργία την 4η Φλεβάρη δείχνει τη δύναμη της λαϊκής συμμαχίας των εργαζομένων με τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα, με αιτήματα και συνθήματα ενάντια σε όσους ζουν σε βάρος μας: μονοπώλια και μεγαλοεργοδοσία, την Ε.Ε. και τις κυβερνήσεις τους.

 

 

 

Κλιμακώνουμε τη δράση μας με την προετοιμασία 48ωρης Απεργίας αν η κυβέρνηση θελήσει να φέρει το νομοσχέδιο στη Βουλή. Συνεχίζουμε ανυποχώρητα!

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ, 6.00΄το απόγευμα

 

στο περίπτερο Ζαχαράκη και πορεία στη πλατεία Πυθαγόρα

 

Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί…

 

Διαλύουν την ασφάλιση και βγαίνουμε στο δρόμο

 

πάρτε πίσω το νόμο – λαιμητόμο

 

ΟΛΟΙ στον Α Γ Ω Ν Α ….

 

Η Διοίκηση

 

pame_11

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΑΜΟΥ

 

 

 

ΕΡΓΑΤΙΑ-ΑΓΡΟΤΙΑ

 

ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

 

Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

 

 

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ, 6.00΄το απόγευμα

 

στο περίπτερο Ζαχαράκη και πορεία στη πλατεία Πυθαγόρα

 

Να μην περάσει ο νόμος-λαιμητόμος για το ασφαλιστικό!

 

Να μην περάσει η εξαθλίωση, η ανέχεια, η νέα σφαγή στη ζωή μας!

 

Ενωμένοι, δυνατοί, με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους νικήσουμε!

 

Να δυναμώσει σε κάθε χώρο η αλληλεγγύη!

 

 

 

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

 

Όλη η χώρα είναι στο δρόμο του αγώνα. Οι εργάτες, οι αγρότες των αγωνιστικών μπλόκων, οι αυτοαπασχολούμενοι και μικροί έμποροι, ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ για να βάλουν φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

 

Ο αγώνας κλιμακώνεται με τους αγρότες να διαδηλώσουν στην Αθήνα μετά από απόφαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων ενάντια στην κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό και φορολογικό!

 

Δε θα είναι μόνοι τους!

 

Το ΠΑΜΕ θα είναι εκεί και καλεί την εργατική τάξη της χώρας, που έχει πληρώσει με αμέτρητες θυσίες τις συνέπειες της κρίσης τα τελευταία χρόνια, που βρίσκεται στο στόχαστρο του νέου ασφαλιστικού, να συμπαραταχθεί με όλες τις δυνάμεις της δίπλα στους αγρότες και να βουλιάξουμε την Αθήνα!

 

Στη Σάμο θα γίνει Πανσαμιακή Συγκέντρωση των αγροτών

 

την Παρασκευή 12 Φλεβάρη, ώρα 6.00 το απόγευμα στο περίπτερο Ζαχαράκη και πορεία προς την πλατεία Πυθαγόρα.

 

Εκεί θα είναι και το ΠΑΜΕ συντονίζοντας τον αγώνα με τους αγρότες.

 

 

 

Για να κάνουμε μπλόκο στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ!

 

Για να μην περάσει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης!

 

Για να πούμε ΟΧΙ στην κατάργηση της αναγκαστικότητας της ΕΟΣΣ.

 

Για να συμπαραταχθούμε με όλες μας τις δυνάμεις με τους αγρότες μας, τους κτηνοτρόφους, τους μελισσοκόμους, τους ψαράδες, που βρίσκονται και αυτοί στο ολέθριο στόχαστρο του νέου ασφαλιστικού.

 

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, έχουμε χρέος, καθήκον και ευθύνη, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους αγρότες, με τους ελευθεροεπαγγελματίες, με όποιον πλήττεται και βασανίζεται από την πολιτική που μας πτωχεύει και γεμίζει τα σεντούκια των επιχειρηματικών ομίλων.

 

Εμπρός….Ενιαία, συντονισμένα, αγωνιστικά, ταξικά!

 

Για να μην έρθει ποτέ το ασφαλιστικό ούτε στη βουλή ούτε στη ζωή.

 

Γιατί η κυβερνητική πρόταση δε διορθώνεται!

 

Δεν παίρνει τροποποιήσεις! Δε βελτιώνεται! Μόνο ανατρέπεται!

 

Απάντηση θα πάρουν ενότητα και αγώνα. Και αν τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει το νόμο – λαιμητόμο στη Βουλή απαντάμε με 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! Να νεκρώσει όλη η χώρα!

 

Αρκετά πληρώσαμε! Αρκετά ματώσαμε!

 

Να πληρώσει τώρα το κεφάλαιο και το κράτος του!

 

Ο Λ Ο Ι Σ Τ Ο Δ Ρ Ο Μ Ο Τ Ο Υ Α Γ Ω Ν Α ….. Είναι αγώνας για τη ζωή μας !!!

 

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue