Home Κοινωνία Νέα Δυναμική: Στόχος μας η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να κρατήσει και να φέρει πίσω τα παιδιά της

Νέα Δυναμική: Στόχος μας η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να κρατήσει και να φέρει πίσω τα παιδιά της

by ikariaki.gr
326 views

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, συνοδευόμενος από υποψηφίους του, συνεχίζει τις επισκέψεις του στο νησί της Λέσβου, από χωριό σε χωριό, από γειτονιά σε γειτονιά, με σκοπό να φέρει το Βόρειο Αιγαίο στην πρώτη γραμμή.

 

Το πρωί συναντήθηκε με τον Σύνδεσμο Μελετητών Λέσβου, έχοντας ως αντικείμενο συζήτησης ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και τους τρόπους που ο Β΄ Βαθμός Αυτοδιοίκησης έχει την ικανότητα να συνδράμει. Έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη στο «ΑΡΜΟΝΙΑ 103,2» της Σάμου και τη δημοσιογράφο Σταματία Ράπτη. Μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Τα νησιά μας είναι ακατέργαστα διαμάντια. Έχουν όλες τις προϋποθέσεις εκείνες για να εξελιχθούν σε κορυφαίους προορισμούς. Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι πως έχουν κι άλλους τομείς και φυσικές ομορφιές που μπορούν να προσελκύσουν τους επισκέπτες, που μπορούν να αποφέρουν πόρους και έσοδα στους κάτοικους τους. Είμαστε ευλογημένος και παρθένος τόπος».

 

banner

Επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ΔΕΗ και τον χώρο του ΔΕΔΔΗΕ, πραγματοποιώντας συναντήσεις εργασίας με το ανθρώπινο δυναμικό των εταιρειών, ενώ μετέβη και στην Υπηρεσία Ασύλου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον χώρο του Ασύλου, είπε: «Βρίσκομαι σε έναν πολύ νευραλγικό τομέα, για τα νησιά μας, τη χώρα μας, την Ευρώπη. Επιτελείτε ύψιστο καθήκον, κι από εσάς κρίνονται πολλά. Συνεχίστε τη δουλειά που κάνετε».

 

Στη συνέχεια βρέθηκε στο γραφείο της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού, όπου γνώρισε το προσωπικό και συζήτησε μαζί τους θέματα που τους απασχολούν και τους τρόπους που θα υπάρξει συνεργασία την επόμενη ημέρα, με μέλημα της Περιφερειακής Αρχής να αξιοποιήσει στο έπακρο τη δύναμη όλων των υπηρεσιών για το καλό του τόπου.

 

Παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Αιολικός – Μακεδονικός, παίρνοντας τη δική του θέση στον «ΤΑΡΛΑ», όπως έκανε και παλιά. Εμφανώς συγκινημένος, τόνισε: «Το σημερινό για το νησί και για την ομάδα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ο Αιολικός επέστρεψε εκεί που ανήκει. Όσοι έχουμε φορέσει τα κυανόλευκα, νιώθουμε δέος και χαρά. Τα καλύτερα για την ομάδα μας».

 

Ώρα συνεντεύξεων στο «LesvosVoice» και τον δημοσιογράφο, κ. Μανώλη Μπαλτά, και στο NG Radio. «Στόχος μας η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να κρατήσει και να φέρει πίσω τα παιδιά της. Να είναι ένα μέρος για να ζεις, να ονειρεύεσαι, να υλοποιείς όραμα και στόχους. Αυτό το Βόρειο Αιγαίο, σας καλώ να φτιάξουμε μαζί».

 

Το απόγευμα περιόδευσε στα χωριά της Δυτικής Λέσβου, Βατούσα, Άντισσα, Πτερούντα και Χίδηρα. Έσφιξε τα χέρια των κατοίκων και είχε γόνιμες συζητήσεις για τα θέματα που απασχολούν τις μικρές κοινωνίες, με την υπόσχεση πως με το πέρας των εκλογών οι επισκέψεις θα πυκνώσουν ώστε μαζί να κοιτάξουν το μέλλον.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue