Home ΚοινωνίαΠολιτική ΚΚΕ: Καμία ανοχή στο δόγμα “ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων”!

ΚΚΕ: Καμία ανοχή στο δόγμα “ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων”!

by ikariaki.gr
33 views
Το ΚΚΕ για τις εξελίξεις γύρω από τις υποκλοπές:

Καμία ανοχή στο δόγμα “ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων”!

Οι σοβαρές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν το δόγμα “ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων”. Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να αναλάβει τις ευθύνες της επιλέγει να τις αποφεύγει, με στόχο να εμπεδώσει την ανοχή του λαού στις παρακολουθήσεις.

Το απαράδεκτο δόγμα “ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων” έχει χτιστεί με πολλούς διαδοχικούς νόμους, που στο στόχαστρο τελικά βάζουν τον “εχθρό – λαό”. Κάθε κυβέρνηση προσέθετε και από ένα λιθαράκι ώστε αυτοί οι νόμοι να γίνονται πιο εχθρικοί για τον λαό.

Κανένα συγχωροχάρτι!

Δεν θα γλιτώσουν τις ευθύνες τους ούτε η ΝΔ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ που έχουν διαμορφώσει τον θεσμικό βούρκο των παρακολουθήσεων.

Δεν θα γλιτώσουν τις ευθύνες τους γιατί σε συμπαιγνία και μεθοδικά εμποδίζουν και οδηγούν στο σκοτάδι τις έρευνες για τις υποκλοπές στο ΚΚΕ, παρότι προκύπτουν συνεχώς νέα αποκαλυπτικά στοιχεία. Έχουν λερωμένη την φωλιά τους.

Το κράτος του “ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων”, “εξαιρεί” τον λαό από τα δικαιώματά του

Οι ίδιοι που συνυπέγραψαν διαχρονικά το απαράδεκτο θεσμικό πλαίσιο των παρακολουθήσεων είναι οι ίδιοι που:

▶ Τσακίζουν τους μισθούς και το λαϊκό εισόδημα για τα κέρδη των λίγων.

▶ Έχουν υλοποιήσει την ενεργειακή πολιτική της ΕΕ που φυλακίζει τον λαό στην ενεργειακή φτώχεια, και “απελευθερώνει” τα κέρδη των ομίλων με το χρηματιστήριο ενέργειας της ΕΕ, το εμπόριο ρύπων, τα “πράσινα” χαράτσια κ.ά.

▶ Ψηφίζουν νέες φοροελαφρύνσεις, προνόμια και επιδοτήσεις για τους μεγάλους ομίλους, την στιγμή που αρνούνται αναγκαία μέτρα για την ανακούφιση του λαού από την ακρίβεια, μέτρα που επανειλημμένα έχει προτείνει το ΚΚΕ στη Βουλή και έχουν απορρίψει η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ.

▶ Έχουν δώσει πράσινο φως σε τράπεζες και τα κοράκια των funds να αρπάζουν τα σπίτια του λαού. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τους πλειστηριασμούς και η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ κάνει τις εξώσεις.

▶ Έχουν βάλει την χώρα και τον λαό σε τεράστιους κινδύνους με την εμπλοκή στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Η προηγούμενη κυβέρνηση “έχτισε” τις νέες ΝΑΤΟϊκές βάσεις και η σημερινή κυβέρνηση τις έβαλε σε λειτουργία.

Το κράτος που μπορεί να «στήνει αυτί» και να ακούει το τηλέφωνο του οποιουδήποτε είναι το ίδιο κράτος που στυλώνει τα πόδια όποτε το χρειάζεται ο λαός για να προστατευτεί από βροχές και φωτιές, είναι το ίδιο κράτος που εμφανίζεται ανίκανο να προστατεύσει τη υγεία του λαού και των παιδιών του κ.ά. Η ευρωπαϊκή «δημοκρατία» είναι για τους μετόχους των ομίλων, για τα παράσιτα των διάφορων λόμπι της ΕΕ, για τους λίγους που έχουν στα χέρια τους τον πλούτο και την εξουσία.

Το κράτος των λίγων δεν προστατεύει τις ελευθερίες του λαού!

Προστάτης από τους “προστάτες” είναι ο ίδιος ο λαός που δε συμβιβάζεται με «μεγάλους αδερφούς» στη ζωή και τη δράση του.

Δεν αποδέχεται το φακέλωμα και τον χαφιεδισμό, αλλά σημαδεύει τον πραγματικό του αντίπαλο, το κεφάλαιο και την εξουσία του, τα κόμματα που την υπηρετούν και οργανώνει την αντεπίθεσή του για να προστατεύει πραγματικά ο ίδιος τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του.

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με ΚΚΕ δυνατό!

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue