Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΕκλογές 2014 Για την υποψηφιότητα του Στέφανου Παμφίλη στο Β.Αιγαίο

Για την υποψηφιότητα του Στέφανου Παμφίλη στο Β.Αιγαίο

by ikariaki.gr
2 views

Υποψηφιότητα Παμφίλη Στεφάνου με τον Συνδυασμό «ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»

 

Αγαπητοί Ικαριώτες Φουρνιώτες και Θυμαινιώτες, στις 18 Μαΐου στο Βόρειο Αιγαίο ξεκινάει μια νέα περίοδος όπου εκκαλούμεθα να χειριστούμε με ευθύνη και υπευθυνότητα την σωστή, δίκαιη και ορθολογική αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020. Με ανθρώπους ικανούς, απλούς από όλα τα κοινωνικά στρώματα των νησιών μας χωρίς φυσικά να περισσεύει κανένας. Με επικεφαλή, την άξια Χριστιάνα Καλογήρου με εμπειρία, με ιδιαίτερη αγάπη, για τα νησιά μας έμπρακτα αποδεδειγμένη. Δεν έχουμε ούτε το δικαίωμα ούτε την πολυτέλεια να χάσουμε καμία ευκαιρία μπροστά στις νέες προκλήσεις και δυνατότητες, που μας δίνονται.

 

 • Όλοι μαζί να σπάσουμε την απομόνωση των νησιών μας με τα συγκοινωνιακά προβλήματα που ζούμε στο πετσί μας καθημερινά λόγο της απαράδεκτης ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας.

 

 • Την αναβάθμιση των ιαματικών μας πηγών και ανάδειξή τους παγκοσμίως στη θέση που τους αρμόζει.

 

 • Να αναδείξουμε τα σημαντικά πλεονεκτήματα των νησιών μας με δράση, προγράμματα, πιστώσεις.

 

 • Την προώθηση του τουρισμού και όλες τις εναλλακτικές μορφές του που καθιστούν τα νησιά μας ιδιαίτερα και ξεχωριστά.

 

 • Πρέπει άμεσα να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα και η απασχόληση για να καταπολεμηθεί η ανεργία στα νησιά μας όπου είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουνε οι νέοι μας σήμερα και με δράσεις με ευρωπαϊκή στήριξη για την καταπολέμηση τις ανεργίας.

 

 • Νε κουνηθούμε κοινωνικά για την αλληλεγγύη και υποστήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, να στηρίξουμε τα προγράμματα βοήθειας στο σπίτι και να εξασφαλίσουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι για το Δ.Δ Αγίου Κηρύκου.

 

banner
 • Αξιοποίηση των μονοπατιών σε όλη την Ικαρία, Φούρνους και Θύμαινα με σκοπό την ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού, χαρτογράφηση και προώθηση παντού σε εσωτερικό και εξωτερικό όπως κάναμε επί επαρχίας το 1999-2002.

 

 

 

 • Να περάσουμε πρώτο οδικό δίκτυο τον δρόμο Περδίκι-Αεροδρόμιο, μία αδικία που συντέλεσε αρκετά χρόνια εις βάρος της ανάπτυξης και της διασύνδεσης της Βορείου με την Νότια Ικαρία με το αεροδρόμιο.

 

 • Της άρσης της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου τους χειμερινούς μήνες και πουθενά πια κανένας χωματόδρομος στα νησιά μας.

 

 • Δημιουργία μικρού βιώσιμου σφαγείου στην Ικαρία, ένα ζήτημα σοβαρότατο που αφορά την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας με την ορθολογική προστασία του περιβάλλοντος όπου όλοι πρέπει να το στηρίξουμε για τους κτηνοτρόφους μας, τους Ικαριώτες, και φυσικά για το περιβάλλον.

 

 • Αναβάθμιση του επαρχείου και των υπηρεσιών του με άμεσες παρεμβάσεις παντού στο οδικό δίκτυο, και σε όλα τα ζητήματα και σοβαρά θέματα που αφορούν την επαρχία απ’ άκρη σε άκρη.

 

Για αυτά τα θέματα, και για άλλα που αφορούν τον τόπο μου, την καθημερινότητα του πολίτη, την ανάπτυξη της επαρχίας μας χωρίς χαμένες ευκαιρίες, την καταπολέμηση της ανεργίας και τις μεγάλες ανισότητες που υπονομεύουν την συνοχή των τοπικών κοινωνιών και λειτουργούν ως τροχοπέδη για την ανάπτυξη τους.

 

Δώστε μου την δύναμη να παλέψω και να αγωνιστώ δίπλα στο πλευρό της άξιας Περιφερειάρχη Κυρίας Χριστιάνας Καλογήρου και να γυρίσουμε σελίδα για τα νησιά μας, και η 18 Μαΐου να είναι μια αναστάσιμη ημερομηνία για τα νησιά μας και για το Αιγαίο μας.

 

Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους σας γεμάτο υγεία, αισιοδοξία και ελπίδα.

 

Στέφανος Παμφίλης:

Πρώην Έπαρχος Ικαρίας, Φούρνων και Θύμαινας, Νομαρχιακός Σύμβουλος Ν. ΣΑΜΟΥ.

stefanospamfilis@blogspot.gr

https://www.facebook.com/stefanos.pamfilis

stefanospamfilis@gmail.com

Twitter: @StefanoPamfilis

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue