Home ΚοινωνίαΠολιτική Ευχές Χριστουγέννων από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ικαρίας

Ευχές Χριστουγέννων από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ικαρίας

by ikariaki.gr
1 views

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΙΚΑΡΙΑΣ με την ευκαιρία των εορτών όπου φέτος δεν θα τα γιορτάσουμε όπως ξέρουμε λόγω των μέτρων της πανδημίας, εύχεται σε όλους τους Ικάριους και Ικάριες όπου γης ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

  • Σήμερα που ζούμε την αφόρητη κατάσταση εξ’ αιτίας της πανδημίας, την οικονομική λαίλαπα εξ΄ αιτίας της πολιτικής που ασκεί η πλέον νέο-φιλελεύθερη κυβέρνηση «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»
  • Σήμερα που νοσεί βαριά η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας εξ΄ αιτίας του αστυνομοκρατούμενου «επιτελικού» κράτους το οποίο με υβριστικό και προκλητικό τρόπο οικοδομούν παντού οι «άριστοι» και οι ακραίες φασιστικές φωνές μισαλλοδοξίας δηλώνουν χωρίς ίχνος ντροπής την κυβερνητική παρουσία τους
  • Σήμερα που σε εθνικό επίπεδο ταπεινωνόμαστε καθημερινά από την γείτονα χώρα του Ερντογαν εξ΄ αιτίας των λανθασμένων και επικίνδυνων πλέον χειρισμών αυτής της κυβέρνησης στην εξωτερική διπλωματία…

ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είμαστε εδώ παρόντες και μπροστάρηδες για να οικοδομήσουμε μαζί με όλο τον προοδευτικό/Δημοκρατικό κόσμο της Πατρίδας μας τη καινούρια μέρα που ξημερώνει!

Δεν μας επιτρέπει η ίδια η Ιστορία να λείψει κανείς απ΄ αυτό το προσκλητήριο πρόκειται για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας! της νέας γενιάς κι όλων των συνπολιτών μας!

πρόκειται για την ίδια μας τη ζωή!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

 

 

 

 

banner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολιτεύτηκε με τυμβωρυχία, αλλά σ ένα σατανικό γύρισμα της Ιστορίας βρίσκεται υπόλογος για 100 νεκρούς την ημέρα και χιλιάδες νεκρούς.

Επένδυσε στην πατριδοκαπηλία, αλλά το εθνικό ταμείον θα είναι μείον στα εθνικά. Θα παραδώσει μια χώρα προτεκτοράτο της Γερμανίας και παραδομένη στην τουρκική επεκτατικότητα.

Πόνταρε στην πλήρη ενσωμάτωση της φασιστικής Δεξιάς και του βγαίνει, μέχρι να βγει ο ίδιος από το κάδρο.

Εγκαθιδρύθηκε με συγκεκριμένα συμβόλαια, εξαγορά των ΜΜΕ και στρατιάς δημοσιογράφων, δολοφονία χαρακτήρων και εξοστρακισμό κάθε διαφορετικής φωνής, ακόμη και στο εσωτερικό της Ν.Δ.

Κυβερνά με χουντικά διατάγματα και απόλυτο αυταρχισμό,στηριζόμενος σε ένα πρωτοφανές για την λειτουργία της Δημοκρατίας προσωπικό επιτελικό κράτος, το οποίο από την πρώτη στιγμή γελοιοποιεί τους υπουργούς, καθώς και έχει καταργήσει  τις αρμοδιότητες τους, για να τις εκχωρήσει στην στενή παρέα των διορισμένων εκλεκτών του Μαξίμου.

Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι πλέον ο μακαρθισμός, αλλά ένα σύστημα που στηρίζεται στον εξοβελισμό των αντιφρονούντων και στην βία του κράτους, είναι ένα πανικόβλητο σύστημα με σαθρό έως ανύπαρκτο υπόβαθρο και κοντά ποδάρια.

Η περίπτωση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι καρμπόν της περίπτωσης Σημίτη. Και οι δύο είναι αμιγώς εργαστηριακά μοντέλα, χωρίς γνήσιο λαϊκό έρεισμα, που υπάγονται και υπακούν αποκλειστικά και μόνον στα συγκεκριμένα συμφέροντα -ιδιοκτήτες των εν λόγω εργαστηρίων.

Το ξέρουν και οι ίδιοι γι αυτό διακατέχονται από εγγενές μίσος που εκφράζεται με περιφρόνηση προς την κοινωνία και κατατρύχονται από βαθύ δομικό κόμπλεξ έναντι των πραγματικών ηγετών, η επικοινωνία των οποίων με την κοινωνική πλειοψηφία -παρά τις κατά καιρούς στρεβλώσεις και δυσκολίες -και ο συντονισμός τους με το κοινό αίσθημα, αποτελεί χάρισμα και συνεπώς την βασική τους υπεροπλία.

Ακόμη και αυτοί οι πολιτικά αδαείς επί της ουσίας εργαστηριακοί “παίκτες” τύπου Σημίτη και Κυριάκου γνωρίζουν ωστόσο ότι το πολιτικό υποκείμενο στην κίνηση της ιστορίας, είναι πάντα ο λαός. Γι αυτό και τον φοβούνται, γι αυτό και του επιτίθενται με κάθε τρόπο, γι’ αυτό είναι επικίνδυνοι.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue