Home ΑθλητισμόςΠοδόσφαιρο Διαγόρας Ραχών – Α.Ε. Καρλοβάσου 0-2

Διαγόρας Ραχών – Α.Ε. Καρλοβάσου 0-2

by ikariaki.gr
31 views

 

Σήμερα Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 στο Δημοτικό γήπεδο Ραχών στις 12.00 μ. μ. ενώπιον του διαιτητού κ. Αδάμ Γεωργίου και των βοηθών (α’) Διονυσίου Ασημακοπούλου και (β΄) Νικολάου Αρμενατζόγλου για την 7η αγωνιστική του Α΄ ομίλου ανδρών της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Σάμου, παρουσιάστηκαν οι ομάδες του Α.Γ.Σ. Διαγόρα Ραχών και Α.Ε. Καρλοβάσου με τις εξής συνθέσεις:

Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών:  Παροίκος Ε., Κόχυλας Ξ., Σπανός Στ., Ρενιέρης Ν., Τσαπαλιάρης Κ., Καρούτσος Ν., Βρούλος Ν., Καρίμαλης Μ., Τσαντίρης Ν., Κούβδος Ι., Πλακίδας Ε., (Βασική ενδεκάδα)

Καρούτσος Α., Παπαγεωργίου Α., Λαμπράκης Ι., Καρούτσος Κ., Καπάι Ν., Κόχιλας Ν., Τσαντές Γ., Κουτσός Ι., Ζαούτης Β. (Αναπληρωματικοί).

 

Α.Ε. Καρλοβάσου : Μπρίκης Π., Γιαλικάρης Α., Γκόνος Α., Παπαγεωργίου Ι., Γιασκουλίδης Γ., Κουφογιάννης Γ., Κουκουβλής Ε. , Μπαρμπαδήμος Μ., Πλατίγκος Ι., Χατζηνικολάου Α., Κάρλας Κ. (Βασική ενδεκάδα)

Μανιτσούδης Μ., Αθανασόπουλος Ν., Μολδοβάνης Α., Κουβαράς Ι., Adam – Holub., Καστάνης Δ. (Αναπληρωματικοί)

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με την ομάδα του Καρλοβάσου στα πρώτα λεπτά νε έχει τον έλεγχο του αγώνα υποχρεώνοντας τον Διαγόρα να ξεκινήσει αμυντικά. Οι διεκδικήσεις της μπάλας ήταν μερικές φορές δυνατές με αποτέλεσμα στο 19ο λεπτό να χρεωθεί κίτρινη κάρτα ο Τσαπαλιάρης του Διαγόρα για σκληρό μαρκάρισμα. Στη συνέχεια το ματς ισορρόπησε με τον Διαγόρα να βγάζει ξαφνικές αντεπιθέσεις με τους δυο ταχύτατους «μικρούς» ακραίους επιθετικούς Καρούτσο και Πλακίδα.

banner

 

Βέβαια η ομάδα του Καρλοβάσου κρατούσε τον έλεγχο του αγώνα κερδίζοντας από τις επιθέσεις της αρκετά κόρνερ. Από ένα τέτοιο κόρνερ στο 44ο λεπτό βρέθηκε ελεύθερος μέσα στην μικρή περιοχή του Διαγόρα ο Κουκουβλής (της Α.Ε. Καρλοβάσου) και με σουτ έστειλε την μπάλα να περάσει την γραμμή του τέρματος, παρά την προσπάθεια του Παροίκου και το σκορ έγινε 0 -1. Έτσι τελείωσε το Α΄ ημίχρονο.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Διαγόρας έκανε τρείς αλλαγές, βγάζοντας τους Σπανό, Καρούτσο και Βρούλο και βάζοντας στην θέση τους τον Παπαγεωργίου τον Τσαντέ και τον Κουτσό. Η μορφή του αγώνα άλλαξε κάπως αφού οι παίκτες του Διαγόρα ήταν πιο αποφασιστικοί και πίεζαν περισσότερο τους παίκτες του Καρλοβάσου, χάνοντας στο 55ο λεπτό με τον Τσαντέ μια καλή ευκαιρία από ευνοϊκή θέση.

Στο 60ο λεπτό η Α.Ε. Καρλοβάσου έκανε την πρώτη της αλλαγή βάζοντας τον Κουβαρά στη θέση του Κάρλα. Στο 69ο λεπτό έγινε ένα σκληρό μαρκάρισμα του Κούβδου του Διαγόρα στον Πλατίγκο της Α.Ε. Καρλοβάσου και ο διαιτητής έδωσε παρατηρήσεις στον παίχτη του Διαγόρα. Στο επόμενο (70ο λεπτό) ήρθε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Καρλοβάσου από κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του ο Κουκουβλής σκοράρισε για δεύτερη φορά. Στο 76ο λεπτό έγινε η δεύτερη αλλαγή για την Α.Ε. Καρλοβάσου, βγήκε ο Πλατίγκος και μπήκε ο Αθανασόπουλος.

Στο 82ο λεπτό ο Διαγόρας είχε μια ακόμα ευκαιρία από τον ξεμαρκάριστο Κουτσό, που βγήκε όμως άουτ. Στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης έγιναν άλλες τρεις αλλαγές από την Α.Ε. Καρλοβάσου, βγήκαν οι Κουκουβλής, Γιαλικάρης, Χατζηνικολάου και μπήκαν αντίστοιχα οι Μανιτσούδης, Μολδοβάνης, Adam – Holub.

Με αυτό το σκορ ο διαιτητής σφύριξε το τέλος του αγώνα με τα από 5λεπτη καθυστέρηση λόγω τραυματισμών.

Καλή η διαιτησία του κ. Αδάμ Γεωργίου και των βοηθών του.

Το συμπέρασμα από αυτόν τον αγώνα ήταν ότι σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο (χώμα), οι ομάδες έδωσαν το καλύτερο που είχαν. Η ομάδα του Καρλοβάσου σαφώς πιο δεμένη και έμπειρη κέρδισε τον αγώνα, απέναντι σε μια ομάδα του Διαγόρα που κι αυτή έχει ένα πολύ καλό σύνολο, με άτομα κυρίως νεαρά στην ηλικία τα περισσότερα, με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, καθοδηγούμενα στην ανάπτυξη ενός όμορφου παιχνιδιού που έχει περάσει ο έμπειρος προπονητής που έχει στη ομάδα του ο Διαγόρας. Άξια λοιπόν και οι δυο ομάδες είναι σ’ αυτή την κατηγορία και μακάρι να παραμείνουν και οι δυο μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue