Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΕκλογές 2014 Από την περιοδεία του Στρατή Κόρακα στην Ικαρία, στους Φούρνους και στη Σάμο

Από την περιοδεία του Στρατή Κόρακα στην Ικαρία, στους Φούρνους και στη Σάμο

by ikariaki.gr
6 views

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Από τις 26 με 28 Απριλίου, περιόδευσε στην Ικαρία και Φούρνους ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης Β. Αιγαίου, Στρατής Κόρακας, στην Ικαρία και Φούρνους. Συγκεκριμένα:

-Στις 26/4/14 παραβρέθηκε σε σύσκεψη οπαδών του ΚΚΕ και της Λ. Συσπείρωσης, στον Άγιο Παντελεήμονα και ανέπτυξε τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ για τις δημοτικές, περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές. Αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία της τριπλής εκλογικής μάχης, στην ανάγκη να εκφραστεί με οργανωμένη πάλη αλλά και με τη ψήφο η οργή και αγανάκτηση του λαού κατά της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και κάλεσε τους συμμετέχοντες να δώσουν την εκλογική μάχη επιθετικά και με αισιοδοξία , με τη βεβαιότητα ότι η νίκη θα είναι θριαμβευτική.

-Στις 27 /4/2014 επισκέφθηκε τους Φούρνους όπου περιόδευσε στα καφενεία των Φούρνων και το απόγευμα μίλησε σε σύσκεψη με μεγάλη συμμετοχή . Παρέμβαση στη σύσκεψη έκαναν επίσης ο υποψήφιος Δήμαρχος Φούρνων Γ. Γλαρός και ο υποψήφιος περιφ. Σύμβουλος Ν. Φλυτζάνης.

-Στις 28/4/2014 , ο Στρ. Κόρακας περιόδευσε και συζήτησε με τους εργαζόμενους και τους ασθενείς στο Νοσοκομείο της Ικαρίας, όπου ενημερώθηκε για τις εγκληματικές ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό. Ακόμα χειρότερη είναι η κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Ευδήλου όπου υπηρετεί μόνο μία γιατρός! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις επανειλημμένες φορές που έθεσε το θέμα της φροντίδας υγείας στην Ικαρία και στα άλλα νησιά της Περιφέρειας Β. Αιγαίου με αίτημα την επαρκή χρηματοδότηση των Νοσοκομείων τους, την απαγόρευση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στο χώρο της υγείας και την αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν ιατροφαρμακευτική φροντίδα για όλους και υπενθύμισε ότι καταψηφίστηκαν από την πλειοψηφία του Περιφ. Συμβουλίου τα σχετικά ψηφίσματα που πρότεινε.

Την ίδια μέρα περιόδευσε στο Δημαρχείο της Ικαρίας όπου κατάγγειλε την αθρόα πρόσληψη 5μηνιτών για την κάλυψη άγιων αναγκών με μισθούς πείνας.

Στη συνέχεια περιόδευσε στην αγορά του Άγιου Κήρυκου και έδωσε συνέντευξη στο Ράδιο Ικαρία.

Το βράδυ, της ίδιας ημέρας, παραβρέθηκε και μίλησε μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ικαρίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Στέλιο Σταμούλο, σε σύσκεψη των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης και αργότερα σε μαζική συγκέντρωση στο Φραντάτο. Και στις δύο εκδηλώσεις μεταφέρθηκαν μηνύματα αισιοδοξίας και νίκης από την μέχρι τώρα εκλογική εκστρατεία της Λαϊκής Συσπείρωσης, σε αντίθεση με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου, που προσπαθεί με ψέματα και «προφάσεις εν αμαρτίαις» να συγκαλύψει την πλήρη αθέτηση των όσων είχε υποσχεθεί κατά τις προηγούμενες εκλογές. Το ίδιο και ο συνδυασμός που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Συνδυασμού που υποστήριξε κατά τις προηγούμενες εκλογές με στόχο την αφαίρεση του Δήμου από τους κομμουνιστές συνασπιζόμενος ακόμα και με τον ακροδεξιό ΛΑ.Ο.Σ. .

Στις 29/4/2014 περιόδευσε στην αγορά, στο Δημαρχείο και στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου όπου μίλησε μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη , Ν. Σάμου, με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Αντώνη Δράκο, στους εργαζόμενους των δύο αυτών χώρων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε κατά τη συζήτηση με εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας στις τεράστιες ελλείψεις σε γιατρούς και αναλώσιμα, με τις ευνόητες συνέπειες για τους κατοίκους της περιοχής. Δεσμεύτηκαν ως μέλλουσα δημοτική και περιφερειακή αρχή να αγωνιστούν για να μπει τέρμα σ’ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Το μεσημέρι έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Σάμου «Αρμονία».

banner

Το βράδυ της ίδιας ημέρας παραβρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής σε μαζική συγκέντρωση στην κωμόπολη «Μυτιληνιοί», όπου απηύθυναν χαιρετισμό ο υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας Τζίχας και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Σάμου, Αντώνης Δράκος, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στις 30/4/2014 το πρωί ο Στρατής Κόρακας περιοδεύει και συζητά με τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια, στη ΔΕΗ, στον Δήμο Σάμου και στην Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου.

 

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης

30/4/2014

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue