Home ΚοινωνίαΠολιτική Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ καταγγελίας παραδημοσιογραφικού κυκλώματος στη Σάμο

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ καταγγελίας παραδημοσιογραφικού κυκλώματος στη Σάμο

by ikariaki.gr
5 views

ΣΥΡΙΖΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την τολμηρή, αλλά αναγκαία ηθικά και πολιτικά απόφαση της Ν. Ε. Σάμου να καταγγείλει δημοσίως το παραδημοσιογραφικό κύκλωμα, που δρα ανενόχλητα εδώ και χρόνια στο νησί και επιδίδεται με ζήλο στη στοχοποίηση και το στιγματισμό ανθρώπων, στην προώθηση με μη πολιτικούς όρους ιδιωτικών επιδιώξεων και συμφερόντων και στη διάδοση των πλέον αντιδραστικών, σκοταδιστικών αντιλήψεων, αναμέναμε να αντιδράσει με τον μόνο τρόπο που γνωρίζει: τη χυδαιότητα, την κατασυκοφάντηση και τη λάσπη.

Με σωρεία αναρτήσεων στο διαδίκτυο και σχεδόν καθημερινά αήθη σχόλια στο ραδιόφωνο, που στρέφονται ονομαστικά κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ανυπόστατες διαδόσεις και συκοφαντίες που συχνά εμπίπτουν στον ορισμό της συκοφαντικής δυσφήμισης, επιχειρούν να αποδομήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον εμφανίσουν σαν ένα αστικό κόμμα χωρίς αρχές. Εσχάτως, το μένος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριέλαβε και την βουλευτίνα του κόμματος Αγνή Καλογερή.

Δυστυχώς για αυτούς, είμαστε μια μικρή κοινωνία και είναι γνωστά σε όλους το βιογραφικό, η πορεία, η στάση ζωής, το ποινικό μητρώο, το ήθος και η εντιμότητα ενός εκάστου. Αυτό που εισπράττουμε από τους συμπολίτες μας είναι η ικανοποίηση, που επιτέλους ένα πολιτικό κόμμα βρήκε το θάρρος να καταγγείλει αυτά που όλοι κουβεντιάζουν μεταξύ τους, αλλά φοβούνται να τα πουν δημοσίως.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ Σάμου δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με το τοπικό σύστημα εξουσίας , που φέρει ακέραιη την ευθύνη για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας.

  2. Θα συνεχίσει να λειτουργεί συλλογικά, όπως πρέπει σε ένα αριστερό κόμμα και θα αξιοποιεί τα μέλη και τα στελέχη του με μοναδικό κριτήριο την εξυπηρέτηση των αναγκών του τόπου και των κατοίκων του.

  3. Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών και των προσφύγων, που καταφεύγουν στο νησί μας κυνηγημένοι από την φτώχεια και τον πόλεμο.

  4. Θα στηρίξει και θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που υφίστανται χυδαίες, συκοφαντικές προσωπικές επιθέσεις.

  5. Σχετικά με τη στάση της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ στην παρέλαση της 28 Οκτωβρίου, είμαστε υπερήφανοι που επέλεξε να σταθεί απέναντι και όχι δίπλα στους εκπροσώπους της εξουσίας, απέναντι και όχι δίπλα σε αυτούς που μετέτρεψαν τη χώρα μας σε αποικία χρέους, οδηγώντας το λαό μας στη δυστυχία.

 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΣΑΜΟΥ

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue