Home ΚοινωνίαΠολιτικήΔ.Τύπου Ανακοίνωση ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ και η λίστα των υποψηφίων του συνδυασμού

Ανακοίνωση ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ και η λίστα των υποψηφίων του συνδυασμού

by ikariaki.gr
2 views

κκε(μ-λ)  μ-λ κκε

 

Ανακοίνωση ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ

 

 

Με παλιά ή νέα κυβερνητική διαχείριση
η αντιλαϊκή επίθεση θα συνεχισθεί

 

Να ενισχύσουμε το δρόμο των αγώνων!

Να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση του εργατικού-λαϊκού κινήματος

 

Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ συμμετέχει στις εκλογές με συνδυασμούς σε όλες τις περιφέρειες

 

Η αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και η προκήρυξη πρόωρων εκλογών για τις 25 Γενάρη είναι το αποτέλεσμα της από καιρού διαφαινόμενης δυσκολίας του ντόπιου πολιτικού συστήματος να προωθήσει τα νέα, ακόμη πιο βάρβαρα, αντιλαϊκά μέτρα που απαιτούν τα ιμπεριαλιστικά κέντρα, το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο.

Έχοντας στείλει εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία και στην απόλυτη εκμετάλλευση, καθώς και χιλιάδες λαϊκές οικογένειες στην εξαθλίωση, καλούνται από τους ευρωπαίους και αμερικάνους ιμπεριαλιστές να εντείνουν ακόμη περισσότερο αυτήν τη βάρβαρη πολιτική και συγχρόνως να ευθυγραμμιστούν με τους αντικρουόμενους στόχους των ιμπεριαλιστών στον άγριο, ανταγωνισμό τους για ένα νέο μοίρασμα των αγορών. Οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατ. Μεσογείου, αλλά και στην Ουκρανία, ασκούν ασφυκτικές πιέσεις στους πολιτικούς εκπροσώπους της ντόπιας άρχουσας τάξης, δημιουργώντας τους και άλλα αδιέξοδα που έρχονται να προστεθούν  στην αδυναμία συγκρότησης πειστικής, εναλλακτικής πρότασης διαχείρισης και ελέγχου των λαϊκών αντιστάσεων.

Το προεκλογικό σκηνικό των ωμών εκβιασμών προς το λαό έχει ήδη στηθεί και γίνεται καθημερινά πιο επιθετικό. Ο βομβαρδισμός με τρομοκρατικά σενάρια “χάους” και “χρεοκοπίας” έχει ήδη ξεκινήσει και οι δυνάμεις της πρόσφατης συγκυβέρνησης (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) απαιτούν από το λαό να αποδεχτεί τη συνέχιση της πολιτικής της εξάρτησης, της λιτότητας, της ανεργίας και της καταστολής, με την απατηλή υπόσχεση της “σταθερότητας” και της “ομαλής διεξόδου”. Απαιτούν από το λαό να ξεχάσει ότι ήταν αυτοί που, δια πυρός και σιδήρου, με τη βία, την καταστολή και την τρομοκρατία, ισοπέδωσαν δικαιώματα και κατακτήσεις. Κρύβουν από το λαό ότι όποιος κι αν κερδίσει τις εκλογές θα κληθεί να διασφαλίσει τα συμφωνηθέντα και να εφαρμόσει το νέο μνημόνιο αντιλαϊκών μέτρων που επιβάλλουν τα ιμπεριαλιστικά κέντρα. Και, παράλληλα, προσπαθούν να πείσουν τα ιμπεριαλιστικά κέντρα ότι συνεχίζουν να αποτελούν τη μόνη εγγυημένη δύναμη επιβολής νέων μέτρων και υπακοής στα φιλοπόλεμα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ιμπεριαλιστών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εγκαταλείψει, προ πολλού, τις όποιες αριστερές κορώνες και υποσχέσεις. Ένθερμος υποστηρικτής της ΕΕ και της ευρωζώνης, αποδεχόμενος το πλαίσιο της αμερικανονατοϊκής ιμπεριαλιστικής εξάρτησης, κάνει γοργά βήματα προσαρμογής στα όρια και τις απαιτήσεις των τροϊκανών ιμπεριαλιστών. Κινούμενος στ’ αχνάρια της σοσιαλδημοκρατίας, προσπαθεί να προβληθεί ως η “κυβερνώσα Αριστερά” που θα διαχειριστεί με λιγότερο βάρβαρο τρόπο τις ιμπεριαλιστικές απαιτήσεις. Έχοντας αναδειχθεί σε βασικό μοχλό χειραγώγησης και ενσωμάτωσης της λαϊκής ριζοσπαστικοποίησης, συμβάλλει δραστικά στην αποδυνάμωση του λαϊκού κινήματος και των κοινωνικών αντιστάσεων, ενισχύοντας τη λογική της ανάθεσης και τις αυταπάτες για μια άλλη, δήθεν φιλολαϊκή, διαχείριση της καπιταλιστικής κρίσης, σε ένα λαό που συνθλίβεται από την εκμετάλλευση και τα οικονομικά βάρη.

Αλλά και το ΚΚΕ, που σήμερα έχει αναγκαστεί να δημαγωγεί ως ψευτοεπαναστατική αριστερή αντιπολίτευση στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί πια να κρύψει το ότι η γραμμή του υπονόμευσε και απαξίωσε τους αγώνες και συνέβαλε στο να παραμείνει το λαϊκό-εργατικό κίνημα στο περιθώριο. Αρνείται ανοιχτά τον εξαρτημένο χαρακτήρα της ελληνικής άρχουσας τάξης και στρέφεται ενάντια στον αγώνα για το σπάσιμο των δεσμών της ιμπεριαλιστικής κυριαρχίας. Η γραμμή του για τη “λαϊκή εξουσία” δεν αποτελεί παρά το βολικό άλλοθι για την απόδρασή του από το πολιτικό, ταξικό καθήκον της σύγκρουσης με αυτήν την πολιτική, που θέτει σήμερα η άγρια, αμείλικτη επιθετικότητα των δυνάμεων του συστήματος.

Έχοντας υπόψη μας τις δυσκολίες που θα έχει αυτή η εκλογική μάχη και τα ψεύτικα διλήμματα που θα προβληθούν σε ένα λαό που, μετά το έντονο αγωνιστικό δίχρονο του 2010-12, έχει αναγκαστεί να γίνει θεατής των εξελίξεων (με ευθύνη της κατ’ όνομα Αριστεράς που θέλει να προβάλλει ως εκφραστής των αγωνιστικών του διαθέσεων) το ΚΚΕ(μ-λ) και το Μ-Λ ΚΚΕ αποφάσισαν να συμμετέχουν από κοινού και σε αυτήν την εκλογική μάχη, αξιοποιώντας την κοινή πολιτική βάση που έχουν διαμορφώσει από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους στο κίνημα, στην ΠΑΑΣ, στη Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, αλλά και στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές. Κόντρα στην αποπροσανατολιστική γραμμή της “κυβερνητικής ανατροπής” αλλά και των αυταπατών για “αριστερή κυβέρνηση”, προβάλλοντας ως διέξοδο και κατεύθυνση την ανασυγκρότηση του εργατικού, λαϊκού κομμουνιστικού κινήματος. Για να βγει, ξανά, ο λαός και η εργατική τάξη στο προσκήνιο. Για να οικοδομηθούν και να ενισχυθούν οι λαϊκοί και εργατικοί αγώνες, η μόνη δύναμη που μπορεί να ωθήσει τις εξελίξεις σε προοδευτική κατεύθυνση.

Κατεβαίνουμε στις εκλογές και ζητάμε την υποστήριξη του κόσμου της εργασίας και των λαϊκών ανθρώπων, μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες, ώστε να προβληθεί η ανάγκη για:

  • ανατροπή της αντιλαϊκής, αντεργατικής πολιτικής ανεξάρτητα από τον διαχειριστή που θα προκύψει
  • την απαλλαγή από κάθε ξένο και ντόπιο δυνάστη του λαού και της χώρας
  • να αντισταθεί ο λαός στα αιματοβαμμένα σχέδια των ιμπεριαλιστών που εξελίσσονται στην περιοχή μας και ευρύτερα
  • τη διεκδίκηση μισθών, συντάξεων, κοινωνικών παροχών, όρων εργασίας σύμφωνα με τις πραγματικές λαϊκές και εργατικές ανάγκες
  • δημοκρατικά δικαιώματα, πολιτικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες.

Για να ανατραπεί η πολιτική της πείνας, της ανεργίας και της εξάρτησης, σαν αναπόσπαστο τμήμα του γενικότερου αγώνα του λαού μας για την έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, για την ανατροπή της κυριαρχίας του ιμπεριαλισμού και της ντόπιας μεγαλοαστικής τάξης.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ

 

                                                                                                                              2.1.2015

 

 

ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ

Εκλογική Συνεργασία

 

Εκλογικά Κέντρα: Αθήνα: Αριστοτέλους και Αβέρωφ 23, τηλ. 210 8227992 και Εμ. Μπενάκη 43, ΤΚ 10681, τηλ: 210 3303639

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 126, ΤΚ 54622, τηλ: 2310 278978 και Εγνατίας 53 Β, ΤΗΛ 2310 234156

kaloimathites_1038

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Τα ψηφοδέλτια της εκλογικής Συνεργασίας ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ

 

Με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Γενάρη 2015 η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ.

Οι 122 συνολικά υποψήφιοι της εκλογικής συνεργασίας είναι άνθρωποι του αγώνα και του μόχθου, εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές και φοιτήτριες, συνδικαλιστές και στελέχη τοπικών κινήσεων και πρωτοβουλιών, γνωστοί για την πολύχρονη, καθημερινή τους δράση, για τη συμμετοχή τους στους μικρούς και μεγάλους αγώνες, για τη συμβολή τους στην υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων, στην οικοδόμηση αντιστάσεων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και στην ενίσχυση της κατεύθυνσης για την ανασυγκρότηση του εργατικού, λαϊκού, κομμουνιστικού κινήματος.

 

Και η συμμετοχή τους στις εκλογές αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση θέλει να αναδείξει: την κατεύθυνση της αντίστασης, του αγώνα και της μαζικής πάλης για την ανατροπή της πολιτικής της ανεργίας, της φτώχειας και της ξένης εξάρτησης. Κόντρα στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία των επιτελείων της ντόπιας άρχουσας τάξης και των ιμπεριαλιστών, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των δεκανικιών τους. Κόντρα στις αυταπάτες και τις «εύκολες λύσεις» που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί η ελπίδα του λαού βρίσκεται στους αγώνες ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και την καπιταλιστική βαρβαρότητα.

 

ΑΤΤΙΚΗ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

 

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Αριστομένη

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Δημητρίου

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Δημητρίου

ΜΑΝΔΕΛΕΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του Γεωργίου

ΜΠΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΝΕΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ευστρατίου

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Γεωργίου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ του Δημητρίου

ΒΑΡΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ του Γεωργίου

ΓΚΡΟΥΗ ΕΛΕΝΗ του Πέτρου

ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ του Δημητρίου

ΚΟΝΤΟΦΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΚΟΥΦΟΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Αριστείδη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΜΠΑΜΠΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αλεξάνδρου

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Προδρόμου

ΣΟΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου

ΣΤΑΪΚΟΥ ΑΝΤΙΟΠΗ του Γεωργίου

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ του Σταύρου

ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δημητρίου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Χρήστου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

ΛΑΓΟΥΤΑΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του Τζαννή

ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Βασιλείου

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΔΕΜΕΡΟΥΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ του Κωνσταντίνου

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αντωνίου

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Δημητρίου

 

 

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

ΚΕΧΑΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Νικολάου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΒΡΟΥ

 

ΤΑΧΤΣΗ ΑΝΝΑ του Πασχάλη

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

ΑΤΖΑΜΙΔΑΚΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ του Αλεξίου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

 

ΚΟΣΟΓΛΟΥ ΜΟΥΖΑΦΕΡ του Ρασήμ

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Αποστόλου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

 

ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του Αντωνίου

ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του Γεωργίου

 

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΑΓΚΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΛΙΟΣ του Αθανασίου

ΒΑΡΝΑΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Θεοδώρου

ΒΙΤΟΥΛΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ του Ιωάννη

ΓΚΕΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Παναγιώτη

ΚΑΡΒΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Κωνσταντίνου

ΚΟΝΤΟΦΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αθανασίου

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου

ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Λεωνίδα

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη

ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του Ιωάννη

ΤΣΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Ιωάννη

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

ΚΑΡΒΑΓΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Κωνσταντίνου

ΜΩΡΑΪΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΙΛΚΙΣ

 

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ηλία

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΛΑΣ

 

ΖΑΓΓΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ταξιάρχη

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

 

ΚΑΡΒΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Παντελή

ΜΑΝΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ηλία

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ

 

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θεοδώρου

ΣΑΜΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του Αγαμέμνωνος

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 

ΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου

 

 

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ του Κωνσταντίνου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αργυρίου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

ΑΒΟΥΖΟΥΚΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ του Κωνσταντίνου

ΚΟΥΤΡΩΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

ΔΕΡΝΟΒΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Στυλιανού

 

 

ΗΠΕΙΡΟΣ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΤΑΣ

 

ΚΡΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Παναγιώτη

ΜΑΚΡΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ του Γεωργίου

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Νικολάου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 

ΜΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ιωάννη

ΝΕΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου

ΧΟΒΟΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ιωάννη

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 

ΓΡΑΒΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δημοσθένη

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δημητρίου

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΕΤΡΟΣ του Κωνσταντίνου

ΡΑΠΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

ΝΟΥΣΙΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ του Ιωάννη

 

 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

ΚΑΠΝΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Ευαγγέλου

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Δημητρίου

ΣΟΦΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ του Δημητρίου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Βασιλείου

ΜΑΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 

ΑΒΤΖΗΑΣΛΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Φανουρίου

ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Γερασίμου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αποστόλου

ΣΑΠΟΥΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Ιωάννη

 

 

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

 

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ιωάννη

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Νικολάου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

 

ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΑΝΝΑ του Πολυχρόνη

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

ΤΣΩΛΗ ΕΛΕΝΗ του Χρήστου

 

 

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

ΒΛΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του Παντελή

ΤΣΩΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του Χρήστου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΧΑΪΑΣ

 

ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Λεωνίδα

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΛΕΙΑΣ

 

ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ ΣΟΦΙΑ του Παναγιώτη

 

 

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

 

ΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Σεραφείμ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ του Ιωάννη

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

 

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ του Κωνσταντίνου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

 

ΚΑΜΑΡΕΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παναγιώτη

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

 

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Γεωργίου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

 

ΜΠΟΥΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Γεωργίου

 

 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

ΜΟΥΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του Βασιλείου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

ΚΟΣΜΑ ΜΑΛΑΜΩ του Ευαγγέλου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπυρίδωνα

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

ΚΟΣΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου

 

 

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ

 

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του Δημητρίου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΜΟΥ

 

ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σταύρου

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΥΡΤΩ του Μιχαήλ

ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Βασιλείου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΙΟΥ

 

ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Ιωσήφ

 

 

ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

ΑΜΑΛΛΟΥ ΘΕΜΙΣ του Αναστασίου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

ΤΣΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ του Μιχαήλ

 

 

ΚΡΗΤΗ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

ΓΚΟΛΕΜΗ ΙΩΑΝΝΑ του Γεωργίου

ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Γεωργίου

ΜΠΑΜΠΑΛΕΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γεωργίου

ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Επαμεινώνδα

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Ιωάννη

ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Εμμανουήλ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

 

ΔΕΛΟΓΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ευστρατίου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

 

ΜΠΑΓΙΑΡΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου

ΠΕΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Κωνσταντίνου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

 

ΑΡΧΟΛΕΩΝ ΑΡΤΕΜΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΚΟΚΟΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Νικολάου

ΝΤΑΜΑΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Εμμανουήλ

ΡΙΤΖΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ του Ιωσήφ

ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue