Home ΑθλητισμόςΠοδόσφαιρο Άδειες γηπέδων Δήμου Σάμου: “Η απόφαση έχει ληφθεί – τα γήπεδα θα πάρουν άδεια!”

Άδειες γηπέδων Δήμου Σάμου: “Η απόφαση έχει ληφθεί – τα γήπεδα θα πάρουν άδεια!”

by ikariaki.gr
1 views

ποδόσφαιρο ΕΠΣ ΣάμουΑναδημοσίευση  απο samos2000goal.blogspot.gr

“Τρέχουν και δεν φτάνουν” οι υπεύθυνοι του δήμου Σάμου για να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να λάβουν άδεια τα γήπεδα και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου, μιας και – όπως όλα δείχνουν – η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής, η οποία θα εκδοθεί την σύντομα, πιστεύετε ότι θα είναι “ θετική ” για το καθεστώς λειτουργίας των αθλητικών χώρων.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στις οποίες αναφέρθηκε μιλώντας στις πρωινές διαδρομές 89,4 με τον Γιώργο Αβραμίδη ο νέος πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Γιώργος Διακοσταμάτης, δήλωσε: κανένας αθλητικός χώρος στον δήμο Σάμου δεν πρέπει να είναι κλειστός! θα πρέπει όλα τα γήπεδα να πληρούν τις προϋποθέσεις σύντομα και να λάβουν την σχετική άδεια λειτουργίας. Χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Διακοσταμάτης, ανέφερε ότι: “Η απόφαση θα ληφθεί και αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Με βάση το πρόγραμμα που έχουμε δεν θα υπάρχει γήπεδο το οποίο δεν θα αδειοδοτηθεί! έστω και με δίχως φιλάθλους προσωρινά, τα παιδιά θα παίξουν ποδόσφαιρο και δεν θα γίνει αυτό που έγινε την περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά.

Σχετικά με τις ενέργειες που γίνονται (ή πρέπει να γίνουν) αυτή την περίοδο για να λάβουν άδεια τα γήπεδα και οι αθλητικοί χώροι του δήμου Σάμου ο κ. Γιώργος Διακοσταμάτης ανέφερε ότι:

“Τις τελευταίες εβδομάδες, σε συνεργασία τόσο με τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο και τους υπευθύνους εμπλεκόμενους για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Σάμου και τους συνεργάτες μου, έχουμε εποπτεύσει όλους τους αθλητικούς χώρους του δήμου. Σε πολλούς από αυτούς διαπιστώσαμε ότι έχουν γίνει μικρού μεγέθους παρεμβάσεις, ωστόσο και σε αρκετούς χώρους παρατηρήσαμε ότι οι απαιτούμενες παρεμβάσεις που έγιναν είναι μεγάλες και δαπανηρές.

Σε γενικές γραμμές έχουν ολοκληρωθεί προβλήματα με τις τουαλέτες, την πυρόσβεση και την πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες και να τονίσουμε ωστόσο ότι κάθε γήπεδο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες.

Τέλος το μόνο στο οποίο μπορούμε πρακτικά να ελπίζουμε τώρα, είναι να εκδοθεί άδεια στα γήπεδα και να εκδοθεί παράταση λειτουργίας των χώρων για έναν χρόνο ώστε να ολοκληρωθούν και οι εναπομείναντες εργασίες”

 

 Έχουν κάνει σημαντική δουλειά το τελευταίο χρονικό διάστημα!

Η αλήθεια είναι ότι έχουν κάνει σημαντική δουλειά το τελευταίο χρονικό διάστημα παρά το γεγονός ότι βρίσκονται μέσα στον πρώτο μήνα καθηκόντων! ωστόσο αρκετές εργασίες θα έπρεπε να είχαν γίνει τουλάχιστον από πέρσι. Σκεφτείτε ότι ορισμένες από αυτές τις παραλείψεις τις είχαμε αναφέρει από πέρσι και από τότε μέχρι σήμερα είδαμε να έχουν γίνει αρκετές εργασίες.

banner

Τώρα, το αν θα ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες ενέργειες μέσα στον ερχόμενο μήνα είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε με απόλυτη σιγουριά. Το μόνο στο οποίο μπορούμε πρακτικά να ελπίζουμε είναι να εκδοθεί μια νέα παράταση λειτουργίας των χώρων για έναν χρόνο.”

Πως θα ξαναφέρουμε τους φιλάθλους στο γήπεδο;

Πως θα ξαναφέρουμε τους φιλάθλους στο γήπεδο; βασικά θα πρέπει να ανοίξουν τα γήπεδα και να τους επιτραπεί η είσοδος να παρακολουθήσουν τους αγώνες ώστε να απολαύσουν την ομάδα τους! το παιχνίδι! τους φίλους τους!.

 

Θα ξαναφέρουμε τους φιλάθλους στα γήπεδα ως θεατές με κύριο όχημα τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του αθλήματος, τους ποδοσφαιριστές.

Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από τον πρόεδρο του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Γιώργο Διακοσταμάτη η διοργάνωση που θα φιλοξενήσει ο Δήμος στα γήπεδα του!

Τη βεβαιότητα πως ο Δήμος Σάμου θα διοργανώσει σύντομα τουρνουά ποδοσφαίρου υψηλού επιπέδου με εθνικές ομάδες ή διεθνής εξέφρασε για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Διακοσταμάτης στο συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης.

Είπε ότι έχει την υπόσχεση του προέδρου της ΕΠΟ κ. Σαρρή και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η διοργάνωση που θα φιλοξενήσει ο Δήμος στα γήπεδα του.

Μάλιστα όταν κάποιο μέλος πρότεινε “να μην μπαίνουμε στα νερά της ΕΠΣ για να μην μπαίνει στα δικά μας” ο πρόεδρος δήλωσε πως ο Δήμος Σάμου έχει κάθε δικαίωμα να διοργανώνει αγώνες εφόσον το θελήσει.

Ο πρόεδρος του νομικού προσώπου θεωρεί δεδομένο ότι 5-6 γήπεδα ποδοσφαίρου θα πάρουν άμεσα άδεια καταλληλότητας οπότε θα έχει ξεκινήσει και το πρωτάθλημα.

Αυτό είναι το ποθούμενο, και παρόλο που δεν έχει γίνει κανένα έργο από τη νέα δημοτική αρχή στα γήπεδα ελπίδες υπάρχουν μιας και όλοι έχουν εστιάσει και στην πολιτική επίλυση του προβλήματος που είναι υπαρκτό και μεγάλο..

samossports.com

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue