Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριώτες Διαγόρας Ικαρίας: Συγχαρητήρια στους 2 αθλητές μας που πήραν μεταγραφή στον ΟΦΗ

Διαγόρας Ικαρίας: Συγχαρητήρια στους 2 αθλητές μας που πήραν μεταγραφή στον ΟΦΗ

by ikariaki.gr
0 views

Με αφορμή την αγωνιστική περίοδο που ξεκίνησε, ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΑΧΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ θέλει να ευχηθεί στους αθλητές του, Σάββα και Σιδέρη Κούβδο συγχαρητήρια για τη μεταγραφή τους και καλή επιτυχία!!! 

Οι αθλητές μας άνοιξαν τα φτερά τους και πήραν μεταγραφή για την ομάδα του ΟΦΗ

Ο Διαγόρας με το  προπονητικό του team, φροντίζει μέσα από τις Ακαδημίες του να καλλιεργεί τόσο τις αθλητικές ικανότητες όσο και το αθλητικό ήθος των παιδιών. 

Ο Σιδέρης Κούβδος και ο Σάββας Κούβδος έχοντας αυτά σαν βάση, συνεπείς στις προπονήσεις τους και τις αξίες του αθλητικού μας συλλόγου, με τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο τους ξεκίνησαν το ταξίδι τους στην ομάδα του ΟΦΗ που αναγνώρισε την αξία τους. Τους ευχόμαστε να βρουν μπροστά τους ο,τι έχουν ονειρευτεί!!!

Συνεχίζουμε περήφανοι να παλεύουμε για τις Ακαδημίες μας, τα παιδιά μας, τους αθλητές μας προσπαθώντας να τους δώσουμε όσο πιο πολλά εφόδια μπορούμε, ώστε να αναγνωριστεί και να αξιοποιηθεί κάθε προσπάθεια, κάθε ταλέντο και ο Διαγόρας Ικαρίας να αποτελέσει την αφετηρία αθλητών που θα διαπρέψουν στους “αυριανούς” αγώνες σε μεγάλες ή μικρότερες ομάδες με ήθος και αξιοπρέπεια χωρίς αυταπάτες των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν αλλά με αμέριστη αγάπη για τον αθλητισμό.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue