Home ΚοινωνίαΑιγαίο Συνελήφθη 54χρονος στην Ικαρία με δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη 54χρονος στην Ικαρία με δενδρύλλια κάνναβης

by ikariaki.gr
1,3K views

Σε σύλληψη προχώρησε η Δίωξη Ναρκωτικών και Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Σάμου, 54χρονου στην οικία του οποίου βρέθηκαν 9 δενδρύλλια κάννναβης.

Τα δενδρύλλια εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν μετά από ανίχνευση του αστυνομικού σκύλου Κ9 ΝΕΔΑ στον κήπο της οικίας του συλληφθέντα και στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο 54χρονος συνελήφθη τη στιγμή που έβγαινε από το πλοίο στο λιμάνι Αγίου Κηρύκου ερχόμενος από Πειραιά.

Το σχετικό δελτίο τύπου

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Σάμου, προέβησαν στη σύλληψη ενός 54χρονου ημεδαπού, για παράβαση του άρθρου 20 παρ.1 και παρ.2 ΣΤ’ του Ν. 4139/2013 «Διακίνηση ναρκωτικών ουσιών υπό ειδικότερη μορφή καλλιέργειας».

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε έλεγχος από τα προαναφερθέντα στελέχη με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ-9 ¨ΝΕΔΑ¨, στον κήπο της οικίας του 54χρονου στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας, όπου βρέθηκαν και εκριζώθηκαν εννέα (09) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1μ. έως 1,70μ. Στη συνέχεια, και κατόπιν αναζήτησης στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο 54χρονος εντοπίστηκε την ώρα που αποβιβαζόταν από επιβατηγό-οχηματαγωγό (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίο στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, προερχόμενο από το λιμάνι του Πειραιά. Από τη Λιμενική Αρχή της Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue