Home ΚοινωνίαΠολιτικήΕκλογές Από την περιοδεία της Έρης Ρίτσου υποψήφιας ευρωβουλευτή ΚΚΕ στην Ικαρία

Από την περιοδεία της Έρης Ρίτσου υποψήφιας ευρωβουλευτή ΚΚΕ στην Ικαρία

by ikariaki.gr
274 views

«Τώρα ΚΚΕ δυνατό. Απέναντι στις αντιλαϊκές αποφάσεις της Ε.Ε και των κομμάτων της, στον αγώνα για την ανατροπή τους». Με αυτό το σύνθημα ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία στην Ικαρία της Έρης Ρίτσου, συγγραφέα-λογοτέχνη και υποψήφια ευρωβουλευτή με το ΚΚΕ.

 

Την Κυριακή 26/5 παραβρέθηκε σε σύσκεψη με φίλους και οπαδούς του Κόμματος στον Εύδηλο, ενώ την επόμενη μέρα περιόδευσε σε Ράχες και Αρμενιστή και στη συνέχεια μίλησε σε συγκέντρωση στο Χριστό Ραχών, με πλήθος κόσμου να την παρακολουθεί.

Στις περιοχές αυτές αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους και με επαγγελματίες για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στην πρώτη γραμμή η ακρίβεια, η έλλειψη ιατρικού προσωπικού και εξοπλισμού στις δομές υγείας, ο πόλεμος που βιώνουν οι λαοί της περιοχής μας, κ.α.

Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο λαός μας και από πίσω δεν είναι η πολιτική της Ε.Ε που όλα τα άλλα κόμματα όχι μόνο την αποδέχονται αλλά πρωταγωνιστούν για την εφαρμογή της».

 

Κάλεσε τον ικαριώτικο λαό να υπερψηφίσει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ την 9η Ιούνη λέγοντας ότι «την 10η Ιούνη και στο ευρωκοινοβούλιο θα πρέπει να υπάρχει ισχυρή φωνή για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού τα οποία μόνο το ΚΚΕ τα εκφράζει».

 

 

Τέλος ανακοινώθηκε ότι η κεντρική πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ικαρία για τις ευρωεκλογές προγραμματίζεται για την Πέμπτη 6 Ιούνη, στην πλατεία Αγ.Κηρύκου στις 8.30 μ.μ., με κεντρικούς ομιλητές την Σεμίνα Διγενή, βουλευτή του ΚΚΕ και τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του Π.Γ της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

 

Ικαρία 29.5.24

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue