Home ΚοινωνίαΠολιτικήΚινητοποιήσεις Συμμετοχή Δημοκρατικών Γυναικών Ικαρίας στις Κινητοποιήσεις για την Υγεία στην Ικαρία | 22/6 στο Νοσοκομείο – 24/6 στο ΠΙ Ραχών

Συμμετοχή Δημοκρατικών Γυναικών Ικαρίας στις Κινητοποιήσεις για την Υγεία στην Ικαρία | 22/6 στο Νοσοκομείο – 24/6 στο ΠΙ Ραχών

by ikariaki.gr
43 views

Ένωση Δημοκρατικών Γυναικών Ικαρίας

Ομάδα Γυναικών Αγ. Κηρύκου (Μέλη της ΟΓΕ)

 

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Τετάρτη 22 Ιούνη στο Νοσοκομείο,

Παρασκευή 24 Ιούνη στο Περιφερειακό Ιατρείο Ραχών

Επανερχόμαστε ξανά ύστερα από το υπόμνημα που είχαμε καταθέσει προς τις αρμόδιες αρχές, δηλώνοντας την αγανάκτησή μας, αλλά και την θέληση μας για ανυποχώρητο αγώνα σχετικά με την έλλειψη παιδιάτρων στις δημόσιες δομές υγείας του νησιού μας.

Δεν δεχόμαστε το ύψιστο αγαθό της υγείας, για μας και τα παιδιά μας, να θεωρείται από την Κυβέρνησης κόστος τη στιγμή που ο ελληνικός λαός πληρώνει καθημερινά χαράτσια και ασφαλιστικές εισφορές, που υπερβαίνουν τα όρια των αντοχών μας.

Σήμερα, τον 21ο αιώνα υπάρχει η δυνατότητα για ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες τις δικές μας και των οικογενειών μας στην πρόληψη, στην θεραπεία, στην αποκατάσταση, στην προαγωγή της υγείας, για μέτρα προστασίας των παιδιών στα σχολεία, των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, στα ΜΜΜ.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους υγειονομικούς και τους γονείς δυναμώνοντας το συλλογικό μας αγώνα για μέτρα προστασίας της υγείας, της ζωής, των δικαιωμάτων του λαού.

banner

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και καλούμε τις γυναίκες του νησιού μας στη συγκέντρωση που θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου στον Αγ. Κήρυκο την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι

και την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στο Περιφερειακό Ιατρείο στο Χριστό Ραχών.

Διεκδικούμε την κάλυψη ΌΛΩΝ των αναγκών σε προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών, βοηθητικού προσωπικού σε όλες τις Δημόσιες Δομές Υγείας των νησιών μας.

Παλεύουμε για ένα αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας πρόνοιας χωρίς καμιά επιχειρηματική δράση.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue