Home ΚοινωνίαΑιγαίο Π. Χριστόφας η επιλογή του ΚΙΝΑΛ για το Βόρειο Αιγαίο

Π. Χριστόφας η επιλογή του ΚΙΝΑΛ για το Βόρειο Αιγαίο

by ikariaki.gr
3 views

Χόνδρος Δημήτρης

Ο Παναγιώτης Χριστόφας, είναι η επιλογή του Κινήματος Αλλαγής για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.  Πρόκειται για ένα στέλεχος της νέας γενιάς, που γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στη Μυτιλήνη στην οποία επέστρεψε μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών του σπουδών.

Ο κ. Χριστόφας αναμένεται να ανακοινώσει, την Τετάρτη, την πρόθεση του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης και στη συνέχεια, όπως έγινε και με τον Παύλο Γερουλάνο, θα υποστηριχθεί και επισήμως από το Κίνημα Αλλαγής.

Η Χαρ. Τρικούπη εκτίμησε ότι η υποψηφιότητα του Π. Χριστόφια εκτός από «αέρα ανανέωσης» μπορεί να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας καθώς δεν έχει στενό κομματικό χρώμα.

Παράλληλα εκτιμάται ότι με την επιλογή αυτή η Φώφη Γεννηματά μεταδίδει ότι έχει διάθεση αξιοποίησης όλων των στελεχών του χώρου.  Ο κ. Χριστόφας στις εσωκομματικές εκλογές είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο κ. Χριστόφας είναι 38 ετών, παντρεμένος με δυο παιδιά. Στα φοιτητικά του χρόνια διετέλεσε γραμματέας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου και στη συνέχεια μέλος της διοίκησης του επιστημονικού συλλόγου πολιτικών μηχανικών και του περιφερειακού τμήματος ΤΕΕ Βορείου Αιγαίου. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός.

 

Αναδημοσίευση από : https://www.tovima.gr

banner

 

 

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Στ. Μαλέλης για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου

Απέσυρε την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ο Σταμάτης Μαλέλης με μία ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το απόγευμα. Εδώ και μήνες είχε ξεκινήσει την προεκλογική του προετοιμασία με εμφανίσεις σε όλα τα νησιά, αλλά πληροφορίες εδώ και καιρό τον ήθελαν σε ψηφοδέλτιο στις βουλευτικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ.

Η ανακοίνωση του Σταμάτη Μαλέλλη:

«Αγαπητοί συμπατριώτες μου, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και έναν-έναν προσωπικά, για την αγάπη που μου δείξατε με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου για την Περιφέρεια.  Πήρα μία απόφαση που ειλικρινά με στεναχωρεί πάρα πολύ, αφού οι συνθήκες μου επιβάλλουν να δώσω τον αγώνα μου στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας μας. Δεν θα είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου… Ξέρω ότι κάποιοι θα πικραθείτε, αφού ξεκινήσαμε μαζί έναν ωραίο αγώνα για την αναγέννηση των νησιών μας και των κατοίκων τους.  Όμως σας υπόσχομαι και δεσμεύομαι με το χέρι στην καρδιά ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ,από όποια θέση και αν βρεθώ στο μέλλον, για το Βόρειο Αιγαίο.  Είναι αυτονόητο ότι η ομάδα που δημιουργήσαμε θα συνεχίσει το ταξίδι της με έναν ικανό υποψήφιο και θα είμαι στο πλευρό του για να πετύχουμε το στόχο μας».

Πηγή: ΕΡΤ Αιγαίου

 

Αναδημοσίευση από : http://www.avgi.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue