Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.Αιγαίου Π.Ε. Σάμου : Υπομέτρο 4.1: «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις»

Π.Ε. Σάμου : Υπομέτρο 4.1: «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις»

by ikariaki.gr
1 views

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   Μυτιλήνη  15-12-2017

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                                       Αριθ. Πρωτ. 14160

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

& ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για  την υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020 Υπομέτρο 4.1: «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις»

 

banner

 

ΣΧΕΤ: η αριθμ. 13849/ 14-12-2017 Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 

 

Παρακαλούμε η παρακάτω ανακοίνωση να καταχωρηθεί στον τοπικό τύπο και να μεταδοθεί κατ’ επανάληψη από τα τοπικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα της Λέσβου , Λήμνου, Σάμου και Χίου. Επίσης  να δημοσιοποιηθεί με κάθε πρόσφορο μέσο και να θυροκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της έδρας των Δήμων και των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων

 

             Η Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ

 

                                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

 

Καλεί όλους τους δυνητικούς δικαιούχους, φυσικά πρόσωπα, νομικά πρόσωπα και συλλογικά σχήματα, του υπομέτρου 4.1 «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις» να υποβάλλουν αιτήσεις στήριξης στο πλαίσιο των δράσεων 4.1.1: «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3: «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στις Δράσεις 4.1.1 και 4.1.3 πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση στήριξης στο διάστημα από 21/12/2017 έως 2/4/2018 και εντός προθεσμίας 15 ημερών, να υποβάλλουν εγγράφως εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) το φυσικό φάκελο υποψηφιότητας στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας του φυσικού προσώπου ή της έδρας του νομικού προσώπου ή του συλλογικού σχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λέσβου, στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λήμνου και στις κατά τόπους Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Χίου και ΠΕ Σάμου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες της Πρόσκλησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (http://www.minagric.gr) και της  Περιφέρειας Β.Αιγαίου.( http://www.pvaigaiou.gov.gr).

 

 

Ο  ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

 

 

 

ΛΑΓΟΥΤΑΡΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue