Home ΑρθρογράφοιΕλεύθερη Πένα Ζητείται τρομοκράτης

Ζητείται τρομοκράτης

by ikariaki.gr
17 views

τρομοκράτης«Υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία του καλύτερου ηθοποιού για την ταινία ‘’Αγάπη μου υποθήκευσα την Ελλάδα’’ ο Αντώνης Σαμαράς!!! Τι; Με συγχωρείτε, μόλις με ενημέρωσαν απ΄ το κοντρόλ ότι τα βραβεία Χρυσές Σφαίρες απονεμήθηκαν! Αχ, λυπούμαστε αλλά θα επανορθώσουμε δίνοντας μια σφαίρα στον κύριο Σαμαρά για την αναστάτωση. Τι; Με ενημέρωσαν πάλι απ’ το κοντρόλ ότι μας τελείωσαν οι Σφαίρες, μην ανησυχείτε όμως θα το αποστείλουμε στο γραφείο σας.»

banner

Αυτά ελέχθησαν στα βραβεία χτες και οι διοργανωτές απέστειλαν αμέσως με κούριερ το βραβείο κατ’ ευθείαν στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά. Δημιουργήθηκε μια αναστάτωση γιατί δεν τον βρήκαν στο γραφείο και αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι για να την αφήσουν αφού δεν μπορούσαν να περιμένουν καθώς είχαν και άλλες παραδόσεις να κάνουν.

Βγήκαν αμέσως τα κόμματα να καταδικάσουν το γεγονός. Αν είναι δυνατόν!!! Αντί να ασχοληθούν με το βραβείο που πήρε ο κύριος Σαμαράς και να τον συγχαρούν τα έβαλαν με τους ντελιβεράδες!

Μα, με τους ντελιβεράδες; Μα πόσο κομπλεξικοί είναι; Το ξέρουμε ότι όλοι είστε κατά της βίας, σήμερα βγήκατε να γεμίσετε τον τόπο με ανακοινώσεις; Σήμερα; Σήμερα που ψηφίζετε το νομοσχέδιο για την υποθήκευση της Ελλάδας; Σήμερα που ο ρόλος του Σαμαρά στην ταινία γίνεται πραγματικότητα και παίρνει σάρκα και οστά; Αφήστε τον επιτέλους να απολαύσει την επιτυχία του.

Ας σοβαρευτώ τώρα. Πολύ ύποπτα αυτά που συμβαίνουν, ακόμα και στον πιο ανίδεο δημιουργούνται αμφιβολίες ότι το τρομοκρατικό χτύπημα ήταν στάχτη στα μάτια του λαού για να μην καταλάβει μέσα στον καταιγισμό πληροφοριών πότε υποθηκεύτηκε η χώρα του. Τον στουμπώνουν με ανύπαρκτο τρόμο και την πραγματική φρίκη την περνάνε στα ψιλά των ειδήσεων. Έχουμε πάρει ως χώρα ένα δρόμο που δεν έχει γυρισμό. Και όλα γίνονται αργά, σταθερά και μεθοδευμένα. Αυτά με κάνουν πραγματικά να αναρωτιέμαι, τι ή ποιος μπορεί να μας σώσει. Ας βάλω μια αγγελία, μήπως βρω κάποιον που να θέλει να σηκωθεί από τον καναπέ και να δώσει μάχη για να αλλάξει κάτι σ’ αυτόν τον τόπο. Αν και θα έπρεπε να είναι αυτονόητο κάποιος να βρεθεί, γιατί σύμφωνα με τον Αριστοτέλη “Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής” (το κύριο γνώρισμα του πολίτη είναι η συμμετοχή στην απονομή δικαιοσύνης και στην άσκηση εξουσίας), παρ’ όλα αυτά εγώ θα την βάλω την αγγελία.

Ζητείται νέος, ρομαντικός, αληθινός, αγνός και θαρραλέος τρομοκράτης να πυρπολήσει την χώρα με ιδέες και να καθαρίσει τις στάχτες της. Μισθός: Ελευθερία. Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις.

Υ.Γ. Και γέρος αν είναι δεν θα τα χαλάσουμε στην ηλικία.

Σταύρος Τσιμπίδης 14/01/13

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue