Home Το ΡαδιόφωνοΑρχείο Εκπομπών Βασίλης Φεύγας στην Ικαριακή: Το αποτέλεσμα της κάλπης θα καθορίσει τις πολιτικές συνεργασίας μεταξύ των κομμάτων

Βασίλης Φεύγας στην Ικαριακή: Το αποτέλεσμα της κάλπης θα καθορίσει τις πολιτικές συνεργασίας μεταξύ των κομμάτων

by ikariaki.gr
21 views

Ως σοβαρό θέμα, χαρακτήρισε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Βασίλης Φεύγας μιλώντας στην Ικαριακή Ραδιοφωνία 92,8 και τον Δημήτρη Φιλιπποπολίτη, την συζήτηση για τις υποκλοπές και για αυτό παρενέβη και ο Πρωθυπουργός στην πρόσφατη συνέντευξη του στον ΑΝΤ1, όχι τόσο επί τις ουσίας, καθώς δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία από το Documento για τις κατηγορίες ότι ο Πρωθυπουργός παρακολουθεί όσους αναφέρονται στην δημοσιευόμενη λίστα, η συγκεκριμένη εφημερίδα συνεχώς κατηγορεί τον κ.Μητσοτάκη χωρίς στοιχεία με παράδειγμα την πρόσφατη περίπτωση της Novartis.

Ο Πρωθυπουργός ασχολείται με την στήριξη της Ελληνικής Κοινωνίας και όχι με παρακολουθήσεις των Υπουργών του και των συζύγων του, τόνισε ο κ.Φεύγας.

”Είναι ένα θέμα που αφορά τον δημόσιο διάλογο, αλλά είναι περισσότερο στο πνεύμα του κουτσομπολιού, άλλωστε τους πολίτες δεν ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα, αλλά για την ενεργειακή κρίση, πόσο θα πρέπει να υπάρχει αυξημένο κόστος στη ζωή του και τι ενέργειες κάνει η κυβέρνηση για να περιορίσει αυτό το κόστος, πως θα πάει ο Τουρισμός του χρόνου, υπάρχουν δηλαδή άλλες προτεραιότητες από αυτές που έχει θέσει μια ομάδα, ένα κέντρο το οποίο συντονίζεται από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ.Αλέξη Τσίπρα”

  • Οι Κάλπες θα καθορίσουν τις πολιτικές συνεργασίες

Για το αν θα επηρεαστούν οι πολιτικές συνεργασίες, εάν και εφόσον θα υπάρχουν, αυτό θα το καθορίσουν οι πολίτες με την επιλογή τους στις επερχόμενες εκλογές, υπάρχει παράδειγμα του 2012 όταν συνεργάστηκε η Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ, συνεργασία που θα φάνταζε 20 χρόνια πριν εξωπραγματική, παρά τις τεράστιες διαφορές που χώριζαν τα δύο κόμματα συνεργάστηκαν σχηματίζοντας μια κυβέρνηση μετά την λαϊκή εντολή.

  • Υδρογονάνθρακες: Ξεκινούν άμεσα οι έρευνες – Οι εταιρίες θα καθορίσουν το χρονοδιάγραμμα

Για μια στρατηγική απόφαση και σχεδιασμό της κυβέρνησης μίλησε ο κ.Φεύγας για το θέμα που προανήγγειλε την Δευτέρα ο Πρωθυπουργός. Τα τεχνικά ζητήματα που θα καθορίσουν τον ορίζοντα εξόρυξης και αξιοποίησης τους είναι, τα διαθέσιμα κοιτάσματα και οι αποφάσεις των εταιριών. Η χώρα μας κατατάσσεται μεταξύ των 5 χωρών που παράγουν ενέργεια από ΑΠΕ τα τελευταία 3 χρόνια και σε συνδυασμό και με την αξιοποίηση και των κοιτασμάτων έχουν στόχο την ενεργειακή ανεξαρτησία της Ελλάδας. Στρατηγικό λάθος της Ευρώπης να εξαρτάται αποκλειστικά από το Φυσικό Αέριο της Ρωσίας, η ανάπτυξη του EastMed δίνει μια διέξοδο για την Ευρώπη, υπάρχουν όμως δύσκολα τεχνικά ζητήματα που έχουν οι μεγάλες εταιρίες που έχουν αναλάβει την ολοκλήρωση του αγωγού, δεν είναι ένα θέμα που άπτεται μόνο για τις αποφάσεις των Κυβερνήσεων.

  • Ελληνοτουρικά: Δεν έχουν να φοβούνται τίποτα οι Έλληνες ακρίτες

Πρωτοφανή προκλητικότητα χαρακτήρισε την επιθετικότητα σε διάρκεια και έντασης της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα, από την εποχή της Τουρικής Εισβολής στην Κύπρο. Η χώρα μας απαντάει με μια πολύ συγκεκριμένη και σαφή στρατηγική, εκθέτοντας την Τουρκία στους διεθνείς οργανισμούς , για παράδειγμα για το Τουρκολυβικό σύμφωνο όλες οι μεγάλες δυνάμεις τάσσονται υπέρ των ελληνικών συμφερόντων,μέσω των αμυντικών συμφωνιών με τις μεγαλύτερες στρατιωτικές δυνάμεις της περιοχής που εξασφαλίζουν την εθνική κυριαρχία και μέσω των εξοπλισμών των Ενόπλων Δυνάμεων σε ότι πιο σύγχρονο υπάρχει  σε στρατιωτικό υλικό έτσι ώστε να μπορούν να εξασφαλίσουν την Εθνική κυριαρχία όποτε και αν χρειαστεί απέναντι στις προκλήσεις όπως και αν αυτές εκφραστούν. Οι Έλληνες κάτοικοι των νησιών και του Έβρου δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, δήλωσε κλείνοντας την συνέντευξη ο κ.Φεύγας.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue