Μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά για παιδιά, αλλά και για όλους όσοι… αισθάνονται ακόμη παιδιά, διοργανώνει ο Σύλλογος Καταφυγίου στα Κεραμέ Ικαρίας.
Την Πέμπτη 13 Αυγούστου, στις 20:15, ο Σωκράτης Κοτσορές και το Θέατρο Σκιών παρουσιάζουν την παράσταση:
«Ταξίδι στη χώρα του γέλιου»
Η εκδήλωση έχει όμως και έναν ιδιαίτερο σκοπό. Πρόκειται για τη δεύτερη δράση που διοργανώνει ο Σύλλογος με στόχο την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλεγγύης «Η Άκρη της Κλωστής», μιας πρωτοβουλίας που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στήριξη και βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ στον χώρο θα υπάρχει δυνατότητα ελεύθερης συνεισφοράς για όσους επιθυμούν να στηρίξουν το Ταμείο Αλληλεγγύης.
📍 Κεραμέ Ικαρίας
📅 Πέμπτη 13 Αυγούστου 2026
🕗 Ώρα έναρξης: 20:15
🎭 Θέατρο Σκιών με τον Σωκράτη Κοτσορέ
🎟️ Είσοδος ελεύθερη
Μια βραδιά γέλιου και ψυχαγωγίας, που παράλληλα υπηρετεί έναν σημαντικό σκοπό: την αλληλεγγύη και τη στήριξη του συνανθρώπου μας.

