Home ΚοινωνίαΑιγαίο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ικαρίας: “Πολιτικάντικα κόλπα Μαυρογιαλούρων” η ανακοίνωση για το φράγμα στα Αρνοπέζια

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ικαρίας: “Πολιτικάντικα κόλπα Μαυρογιαλούρων” η ανακοίνωση για το φράγμα στα Αρνοπέζια

by ikariaki.gr
1,4K views

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ικαρίας, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του βουλευτή Νομού Σάμου στην Ικαρία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ικαρίας στην ανακοίνωσή του, τονίζει το θέμα με την πρόθεση χρηματοδότησης για κατασκευή φράγματος στα Αρνοπέζια, που είχε ανακοινωθεί από το Δήμο Ικαρίας τον Μάϊο του 2023, όταν ο πρώην Δήμαρχος Ικαρίας Νίκος Καλαμπόγιας, ο πρώην Έπαρχος Παναγιώτης Γενούζος και ο βουλευτής Ν. Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης επισκέφτηκαν τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ικαρίας χαρακτηρίζει την τότε ανακοίνωση για το φράγμα ως ” «πολιτικάντικα» κόλπα «Μαυρογιαλούρων»”.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ικαρίας τον Μάϊο του 2023

 

Φράγμα στα Αρνοπέζια: Ένα βήμα πιο κοντά ο Δήμος Ικαρίας για την κατασκευή και υλοποίηση του έργου

Η ανακοίνωση του  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

Τι έγιναν τόσα λεφτά; 4. 1000.000 και ολογράφως: 4 εκατομμύρια 100 χιλιάδες ευρώ!!!

Αναμένοντας ένα θερμό, από πολλές απόψεις, Καλοκαίρι, κι επειδή υποτιμούν συνεχώς τη νοημοσύνη μας θα θέλαμε να θυμίσουμε γεγονότα συγκεκριμένα που παραπέμπουν σε «πολιτικάντικα» κόλπα «Μαυρογιαλούρων»! το τραγικό είναι που επιμένουν!

  • 2023 πριν ένα χρόνο οι επίσημοι εκπρόσωποι: Βουλευτής, Έπαρχος Υπουργός Εσ., Δήμαρχος μας είπαν αυτά με θριαμβευτικό ύφος:

«Δημοσιεύθηκε χθες, Δευτέρα 15/05/2023, ειδική πρόσκληση χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών προς τον Δήμο Ικαρίας για την κατασκευή υδατολεκάνης χωρητικότητας 400.000 κυβικών μέτρων νερού στην θέση ΑΡΝΟΠΕΖΙΑ της Δημοτικής Ενότητας Φραντάτου, με προϋπολογισμό 4.100.000 ευρώ.(!!!!!) Αυτό το έργο αναμένεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υδροδότησης όχι μόνο στη Β. Ικαρία αλλά και σε ολόκληρο το νησί, όπως αναφέρθηκε σε σχετικές ανακοινώσεις του Δήμου Ικαρίας και του Βουλευτή του Νομού.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Ικαρίας, το έργο περιγράφεται ως ένα εμβληματικό έργο πνοής και διαχείρισης των υδάτινων πόρων του νησιού που προορίζεται να δώσει λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης. Μετά από δεκαετίες που παρέμενε μόνο στα χαρτιά, η υλοποίηση αυτού του έργου βρίσκεται τώρα στην τελική ευθεία μετά την ειδική πρόσκληση χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών. Ο Δήμος Ικαρίας στην ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι μοιράζεται τον ενθουσιασμό με όλους τους Ικαριώτες και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην εξασφάλιση χρηματοδότησης αυτού του έργου….»

Έχουν μείνει οι ανακοινώσεις (δυστυχώς ή ευτυχώς τα γραπτά μένουν) του Δήμου Ικαρίας (της πλειοψηφούσας τότε παράταξης), του Επαρχείου Ικαρίας και του Βουλευτή του Νομού Σάμου μετά τη δημοσίευση της πρόσκλησης του Υπουργείου Εσωτερικών

  • 2024 ένα χρόνο μετά μας λένε:

« Ο Βουλευτής  του Νομού, Χριστόδουλος Στεφανάδης, στα πλαίσια περιοδείας του στην Ικαρία, επισκέφθηκε σήμερα, 8/04/2024 το Γενικό Νοσοκομείο και ενημερώθηκε από την διοικήτρια , κ. Σταμούλη για τα θέματα του νοσοκομείου……………..

banner

Επισκέφθηκε, ακολούθως, τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Φανούρη Καρούτσο καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Λαρδά Νικόλαο όπως και μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως τα έργα οδοποιίας, η στελέχωση, οι λουτροπηγές, τα λιμάνια, τα σχολικά συγκροτήματα, το φράγμα στα ΑΡΝΟΠΕΖΙΑ, η μαρίνα, το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” κλπ, κλπ, κλπ….»

περσινές φωτο (όλες οι φωτο από «Ικαριακή Ραδιοφωνία»)

 

φετινή φωτο

Μας είπαν τα ίδια όλοι οι παραπάνω, μας λένε τα ίδια όλοι οι παραπάνω…. το αποτέλεσμα;  Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα!!!

Ήρθε η ώρα εμείς να τους πούμε:

Η οργή κι ο θυμός του κόσμου από την συνεχή απαξίωση σε όλα τα επίπεδα θα τους ξεπληρώσει με την προσεχή ψήφο του στις 9 Ιουνίου 2024 ανοίγοντας μια καινούρια μέρα που μας αξίζει!

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue