Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριακή Παροικία Σύλλογος Ικαρίων Επιστημόνων – Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση – Απολογισμός – Εκλογές

Σύλλογος Ικαρίων Επιστημόνων – Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση – Απολογισμός – Εκλογές

by ikariaki.gr
4 views

ekloges

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΚΑΡΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου Ικάριων Επιστημόνων,

banner

το Δ.Σ του Συλλόγου σας ενημερώνει ότι, την Κυριακή 07Ιουνίου, 12:00 π.μ,  στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, οδός Πατριάρχου Ιωακέιμ 4, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού ΗΣΑΠ στάση Νέα Ιωνία και με χώρο ελεύθερης στάθμευσης αυτοκινήτων (επισυνάπτεται σχετικός χάρτης), θα πραγματοποιηθεί η Γενική ΣυνέλευσηΑπολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και θα ακολουθήσουν Εκλογέςγια την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Ο Απολογισμός θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και εισηγήσεις για τα παρακάτω θέματα: Πεπραγμένα-Οικονομικός Aπολογισμός Συλλόγου, Σχέδιο Χωροταξικής και Οικιστικής Ανάπτυξης Ανοιχτών Πόλων (ΣΧΟΑΑΠ),  Διαχείριση Aποριμμάτων, ikarianet.gr, Αξιοποίηση Ιαματικών Πηγών.

Το Δ.Σ. προσκαλεί όλα τα μέλη του αλλά και όλους όσους θέλουν να γίνουν μέλη[1], να συμμετέχουν τόσο στην ψηφοφορία όσο και στην αποτίμηση και στον προγραμματισμό των νέων δράσεων του Συλλόγου (η εγγραφή τους στο Σύλλογο μπορεί να γίνει την ίδια μέρα).

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ ή την Ελεγκτική Επιτροπή, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν εγκαίρως είτε με τηνΠρόεδρο του Συλλόγου Μαρίνα Μουλά στο τηλέφωνο 6944530301, είτε με τη Γενική Γραμματέα Κυρλαγκίτση Ισιδώρα στο τηλέφωνο 6946500471.

Επειδή όμως κάθε Ικαριώτικη συνάθροιση είναι μια ευκαιρία για να στηθεί ένα μικρό ζεύκι, σας ενημερώνουμε ότι μετά τις εκλογές, θα απολαύσετε σπιτικούς μεζέδες, εδέσματα καικαριώτικο κρασί με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής (όλα από τα χεράκια των Μελών του Συλλόγου μας).

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας!!!!

 

Καλή αντάμωση,

το Δ.Σ του Συλλόγου Ικάριων Επιστημόνων.

[1]Μέλη του Συλλόγου μπορούν να γίνουν όλοι οι Ικάριοι επιστήμονες που έχουν δίπλωμα ανωτάτης σχολής εσωτερικού ή εξωτερικού και ένας από τους γονείς του κατάγεται από την Ικαρία.  Το δικαίωμα εγγραφής ορίζεται στα 20€ και η συνδρομή του ανανεώνεται κάθε δύο χρόνια.

 

 

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου Ικάριων Επιστημόνων,

το Δ.Σ του Συλλόγου σας υπενθυμίζει ότι, την Κυριακή 07 Ιουνίου, 12:00 π.μ, στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, οδός Πατριάρχου Ιωακέιμ 4, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού ΗΣΑΠ στάση Νέα Ιωνία και με χώρο ελεύθερης στάθμευσης αυτοκινήτων (επισυνάπτεται σχετικός χάρτης), θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση – Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και θα ακολουθήσουν Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις και εισηγήσεις για σημαντικά θέματα του νησιού μας: Σχέδιο Χωροταξικής και Οικιστικής Ανάπτυξης Ανοιχτών Πόλων (ΣΧΟΑΑΠ),  Διαχείριση Aποριμμάτων, IkariaNet, Αξιοποίηση Ιαματικών Πηγών με εισηγητή τον κ. Ζήση Αγγελίδη, Δρ Υδρογεολογίας ΑΠΘ, Σύμβουλος παγκόσμιας οργάνωσης θερμαλισμού υγείας.

Στη Γενική Συνέλευση έχουν προσκληθεί οι φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού μας και θα παρευρεθεί και ο Βουλευτής του Νομού Σάμου, κ. Δημήτρης Σεβαστάκης.

Μετά τις εκλογές, θα απολαύσετε σπιτικούς μεζέδες, εδέσματα και Kαριώτικο κρασί με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής (όλα από τα χεράκια των Μελών του Συλλόγου μας).
Αναμένουμε τις δηλώσεις υποψηφιοτήτων!

Για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση.

Σας περιμένουμε!!!

Καλή αντάμωση,
το Δ.Σ του Συλλόγου Ικάριων Επιστημόνων.

Χωρίς τίτλο1 (2)

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue