Home ΚοινωνίαΠολιτικήΕκλογές 2015 Προσωπική απαντητική Επιστολή προς Εκπροσώπους Κομμάτων σε εκπομπή της ΣΑ.Τ

Προσωπική απαντητική Επιστολή προς Εκπροσώπους Κομμάτων σε εκπομπή της ΣΑ.Τ

by ikariaki.gr
4 views

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
του Αποστόλου Τσιώλη του Γεωργίου, Αξιωματικού Εν Αποστρατεία, Προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων, Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Γυμνασίου Καρλοβάσου, Μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρλοβάσου, Κατοίκου Καρλοβάσου, Εργατικές Κατοικίες Τ.Θ. 5, ΤΚ 83200, Τηλ. 2273079968 και 6977871532
e – mail : [email protected]

 
Κοινοποίηση και Εγκαλούμενοι ως Μάρτυρες των λεγόμενών μου:
Τοπικά Μ.Μ.Ε, Διαχειριστές e-mail όλων των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων.
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ: ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ οι οποίοι συμμετείχαν στην τηλεοπτική εκπομπή της 16 Ιανουαρίου 2015 στη Σαμιακή Τηλεόραση.

Καρλόβασι 17 Ιανουαρίου 2015

 
1. Σας γνωρίζω ότι αφού παρακολούθησα με προσοχή την εν λόγω εκπομπή στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και η επιστολή του συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων που ζητούσε τις θέσεις των κομμάτων η οποία μας κοινοποιήθηκε από την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων ( δείτε παρακαλώ την επιστολή http://www.aspe.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2931&Itemid=2 ) πραγματικά αισθάνθηκα ότι μιλούσαν ανημέρωτα άτομα, από άλλο πλανήτη οι οποίοι δεν βιώνουν την καθημερινότητα οι οποίοι δεν δίστασαν να αποκαλέσουν τον σύλλογό μας συντεχνία και να μας στηλιτεύσουν όπως τους φιλάθλους της ΑΕΚ, τους Έλληνες κυνηγούς κλπ, μίλησαν για εκβιασμό λόγω εκλογών ενώ ο συμπολύτεκνος κ. Μακρής Ευάγγελος, ο οποίος με εξέπληξε με τη συμπεριφορά του αφού ουδέποτε με ενημέρωσε για κάτι που τον ενόχλησε, υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, όπως δήλωσε από πληροφορίες δια « κατασκόπου» του εκ των έσω του συλλόγου μας, ο σύλλογός μας «λειτουργεί όπως λειτουργεί κατά το δοκούν του Προέδρου» και ότι έτσι έχουμε μέχρι τώρα μάθει πριν τις εκλογές να « γλύφουμε» ή να εκβιάζουμε για κανένα κοκαλάκι τα κόμματα και προφανώς όχι το δικό του στη συγκεκριμένη περίπτωση.
2. Σας αποκαλώ ανημέρωτους διότι επί δύο συναπτά έτη αποστέλλουμε στα κόμματά σας όπως και στα ΜΜΕ τα οποία στάθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις δίπλα μας, όλα μας τα αιτήματα και όλες μας τις ενέργειες για τα οποία ουδέποτε απαντήσατε πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και όχι όλοι (Σημειωτέον πολλά εξ αυτών έγιναν ερωτήσεις – αναφορές στη Βουλή των Ελλήνων από τους κ.κ. Βουλευτές Αγνή Καλογερή, Τέρενς Κουίκ και Βούλα Ξουλίδου και πολλούς άλλους και είχαμε αίσια αποτελέσματα ενώ εσείς δεν πήρατε είδηση). Ας έρθει λοιπόν η αρμόδια υπηρεσία του κράτους να ελέγξει τις ηλεκτρονικές μας αλληλογραφίες για του λόγου το αληθές. Εκτός αν και αυτά δεν τα «διαβάσατε».
3. Σας αποκαλώ συκοφάντες διότι κατηγορείτε το σύλλογό μας ότι εκβιάζει καταστάσεις ενώ στην πραγματικότητα προσπαθεί να μην « αγοράσει γουρούνι στο σακί» όπως εσείς θέλετε να του προσφέρετε και σας δίνω τα πρόσφατα ταξίματα – λόγια των αρχηγών σας κ. Στεφανή, και κ. Κακλαμάνη της Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ h

https://www.youtube.com/watch?v=pf2smyLNl9Q&feature=youtu.be

ttps://www.youtube.com/watch?v=pf2smyLNl9Q&feature=youtu.be  (ΒΙΝΤΕΟ) Σαμαράς(13/1) στο Αγρίνιο: Έταξε ισόβια σύνταξη στις πολύτεκνες μητέρες και
http://left.gr/news/altsipras-oi-polyteknoi-itan-apo-ta-megalytera-thymata-ton-antikoinonikon-perikopon-tha  (Συνάντηση Τσίπρα με ΑΣΠΕ) (16/1)
η λησμονείτε τον εκφοβισμό της κυβέρνησης προς τον Ελληνικό λαό (αν δεν μας ψηφίσετε θα καταρρεύσουν τα πάντα, δεν θα έχετε μισθούς, συντάξεις κλπ).
4. Αυτή είναι η αλήθεια προς τον Σαμιακό λαό; Τους θέλετε ραγιάδες; Ή μήπως ΔΕΝ έχετε κανένα πρόγραμμα για τους Πολύτεκνους και κρύβεστε; Ή μήπως ξεχνάτε τα ψεύτικα τα λόγια σας και τις περικοπές σας εκπρόσωποι της ΝΔ κ Στεφανή και ΠΑΣΟΚ κ. Μακρή στο πρόσφατο παρελθόν: Σας τα θυμίζω λοιπόν

( Εγώ τα είπα;)
5. Προκαλώ και προσκαλώ τον συμπολύτεκνο, υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μακρή Ευάγγελο να έλθει να αναλάβει μετά χαράς την Προεδρία του Συλλόγου για να τον «συμμαζέψει» γιατί προφανώς δεν του αρέσει ή τον ενοχλεί το έργο του Προέδρου το οποίο είναι στη διάθεσή του προς ενημέρωση αφού δεν παρακολουθεί ως φαίνεται τα τεκταινόμενα, σε αντίθεση με το έργο του κόμματός του αλλά και δικό του που είναι εναντίον μας προφανώς, όποτε και αν αποφασίσει να εμφανιστεί στο Γραφείο μας. Του υπενθυμίζω επίσης ότι «αν δεν αρέσει σε κάποιον κάτι συμμετέχει και το αλλάζει εκ του σύνεγγυς και όχι εκ του μακρόθεν».
6. Επιστρέφω τον χαρακτηρισμό «συντεχνία» στον κ. Κακλαμάνη Νικόλαο ο οποίος για να χρησιμοποιεί την έκφραση προφανώς την γνωρίζει καλά και πιθανώς ανήκει σε κάποια, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζει τις ενέργειες – συναντήσεις του αρχηγού του που δεικνύουν το αντίθετο.
7. Στον εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ κ. Καραμανώλη Μίλτο του ζητώ να απευθυνθεί προς ενημέρωση στον κ. Τζερέτα Εμμανουήλ για να καταλάβει τι εκστόμισε και για ποιούς και μετά να έρθει να τον ενημερώσω για τις κοινωνικές μου απολαβές ως πολύτεκνου.
8. Είμαι υπερήφανος που χάρισα στην Πατρίδα τρείς στρατιώτες και τέσσερεις μανάδες να γεννήσουν στρατιώτες, είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα την πατρίδα μου χωρίς να φιλήσω κατουρημένες ποδιές οιασδήποτε αποχρώσεως απ΄άκρη σε άκρη, είμαι υπερήφανος που υπηρετώ τις πολύτεκνες οικογένειες Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων χωρίς να τους καπηλευτώ προς ίδιον όφελος τόσο σε τοπικές όσο και σε βουλευτικές εκλογές, όπως πολλοί έκαναν και κάνουν, αν και είχα πάμπολλες προτάσεις από πολλούς χώρους, όσο και σε οτιδήποτε άλλο. Είμαι υπερήφανος που δεν χρησιμοποίησα ως μέθοδο επιβίωσης εμού και της οικογένειάς μου την οσφυοκαμψία προς πάσα κατεύθυνση. Τέλος είμαι υπερήφανος που στις αποστολές μου στο εξωτερικό βοηθούσα πρόσφυγες και κατατρεγμένους όπως και το ίδιο πράττω ακόμη με τη συνδρομή της οικογένειάς μου μη ξεχωρίζοντας χρώματα, φυλές , θρησκείες, καταγωγές. Εξάλλου τον Νοέμβριο του 2015 που έχει εκλογές ο σύλλογός μας με ιδιαίτερη χαρά, αν το επιθυμούν οι πολύτεκνοι, θα αποσυρθώ για να αναλάβουν οι πραγματικά άξιοι.
9. Τα ανωτέρω θα τεθούν στο Διοικητικό μας Συμβούλιο καθώς και στην ΑΣΠΕ για να συνταχθεί Δελτίο Τύπου – Καταγγελία.
10. Τέλος αιτούμαι από τη Σαμιακή τηλεόραση τηλεοπτικό χρόνο με όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου μας προκειμένου να απαντήσουμε στους ανωτέρω υπαινιγμούς – συκοφαντίες.
Ειλικρινά λυπάμαι για τη συμπεριφορά σας και φυσικά για τις θέσεις σας απέναντι στις πολύτεκνες οικογένειες. Να δω που θα βρείτε λαό να κυβερνάτε με την συνεχιζόμενη υπογεννητικότητα, εκτός αν αυτό σας βολεύει και επιδιώκετε. Αλήθεια επιθυμείτε να αποφασίσει ο Σαμιακός λαός για το μέλλον του αλλά και των παιδιών του λαμβάνοντας τις ιλουστρασιόν εκτυπώσεις σας με τις φωτογραφίες των υποψηφίων σας και το Λαμπρό βιογραφικό τους;

Υ.Γ. Και για να μην σας μπαίνουν ιδέες χωρίς να ανήκω στο κόμμα, δεν απήντησα στον εκπρόσωπο του Κ.Κ.Ε. διότι δεν προσέβαλλε το σύλλογό μας και μου έστειλε τις θέσεις τους ίδιες όπως και πριν δύο χρόνια το οποίο έκαναν και άλλα υποψήφια κόμματα στα οποία επίσης δεν ανήκω.
Η συγνώμη σας δεκτή, σεβαστή και με πλήρη ανταπόκριση εκ μέρους μου.
Με σεβασμό προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Απόστολος Γ. Τσιώλης

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue