Home ΑρθρογράφοιΕλεύθερη Πένα Παρέμβαση της Ακομμάτιστης Επιτροπής για το ΣΧΟΟΑΠ Ικαρίας

Παρέμβαση της Ακομμάτιστης Επιτροπής για το ΣΧΟΟΑΠ Ικαρίας

by ikariaki.gr
5 views

Αγαπητοί συμπατριώτες

η κάτωθι πληροφόρηση αφορά όλους εμάς με καταγωγή και ιδιοκτησία στην Ικαρία

Ικαρία 1

Η Ακομμάτιστη Επιτροπή Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π Ικαρίας συνεχίζει (εθελοντικά) εντατικά την ενημέρωση των Ικαρίων (την οποία ενημέρωση δεν είχαν) και δεν γνωρίζουν την σημασία της απόφασης που αφορά όλους του Ικαριώτες σχετικά με την αλλαγή χρήσης γής και δόμησης του οποίου η εφαρμογή παγειώνει στις 3 Ιουνίου 2015

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ 198 – 4 Ιουνίου 2013 αριθμός 15369/451 ΣΧΟΟΑΠ

banner

Οι αποφάσεις που ακολουθούν είναι μέρος του ΦΕΚ

 

33. αριθ 106/ 2002 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΧΩΝ
34. αριθ 56/ 2002 ” ” ” ” ΕΥΔΗΛΟΥ
35. αριθ 131/ 2002 ” ” ” ” ” ΑΓΙΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕΛΕΤΗ Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π.

37. αριθ.139/2003 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΥ για αναθεση Μελετης—

38. αριθμ. 1940/02.12.2004 αιτηση Δημου Αγ. Κηρυκου για κινηση διαδι-
κασιας συνταξης ΣΧΟΟΑΠ-

42. αριθμ 106/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ– ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Β1 ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ–

 

  1. Στην δράση της επιτροπής μας περιλαμβάνεται η ενημέρωση με επιστολή τον Νοέμβριο του 2014 που έχει σταλεί στην Πανικαριακή Αδελφότητα Αμερικής και Καναδά, αφού θεωρούμε οτι και η ενημέρωση των Ικαρίων του εξωτερικού αφορά τις ιδιοκτησίες τους και ως εκ τούτου τους αφορά άμεσα. Επίσης επιστολή έχει σταλεί στην κυρία Τέρη Πλατής, πρόεδρο και στον κύριο Γιώργο Παράλαιμο Αντιπρόεδρο.
  2. Ξεκινήσαμε δημόσιες ενημερώσεις τον Οκτώβριο και Δεκέμβριο 2014 στην Ικαρία
  3. Ξεκινήσαμε ενημέρωση των συλλόγων Ικαρίων στην Αθήνα και συνεχίζουμε
  4. Προγραμματίζουμε την σύνταξη κειμένου από δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, ώστε οι Ικαριώτες που δεν το αποδέχονται ως έχει(!) να υπογράψουν την αντίθεση τους και να έχουν την οικονομική δυνατότα (με ελάχιστα δυνατόν έξοδα) να προσκρούσουν τις αποφάσεις αυτού του ΦΕΚ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ – και επομένως οικονομικά εφικτά- αλλά και με συλλογική δύναμη στην αρχική πορεία στο συμβούλιο επικράτειας- θα ακουλουθήσει και αλλού, αν χρειαστεί.
  5. Θα ετοιμαστεί το κείμενο από δικηγορικό γραφείο για συλλογική χρήση(!) όσων θέλουν να συμμετέχουν για να προστατέψουν την ιδιοκτησία τους από τις αλλαγές του ΦΕΚ—(μετά από πυρκαγιά στην ιδιωτική γή επιβάλλεται αναδάσωση χωρίς να ανήκει πλέον η ιδιοκτησία στο σύνολο της στον ιδιοκτήτη, αλλά χάνει πάνω από το μισό της ιδιοκτησίας που ανήκει στο δημόσιο-αλλαγή χρήσης γής-αλλαγή όρων δόμησης, κλπ) Θα αναρτηθεί το νομικό κείμενο σ’αυτήν την ομάδα του Facebook, όπως και ο κατάλληλος τρόπος συλλογής υπογραφών για την μη αποδοχή του ΣΧΟΟΑΠ ως έχει. Αυτή είναι η πρόθεση μας.
  6. Έχουμε ώς κάτοικοι αυτού του τόπου, την ασπίδα για να διεκδικήσουμε τα έννομα δικαιώματα μας, διότι έχουμε με το μέρος μας μια διεθνή σύμβαση επικυρωμένη από την Βουλή των Ελλήνων, με με το άρθρο 28 του Συντάγματος η Διεθνής Σύμβαση εφόσον έχει επικυρωθεί και γίνει Νόμος του Κράτους, υπερισχύει του Εθνικού Νόμου.

Η ενημέρωση σας θα γίνεται από αυτό εδώ το χώρο-έχουμε ακριβώς μόνο (!) μέχρι το τέλος του Μαίου – Δηλαδή 3 μήνες από τώρα

 

email Επιτροπης [email protected] για επικοινωνια-

Mε σεβασμο στις ριζες μας και το πιστευω στα ενομα δικαιωματα μας, για ποιοτικη,συνεχη ενημερωση,συμμετοχη στην ληψη αποφασεων σε οτι αφορα την αλλαγη χρησης γης απο τους Καριωτες¨ντοπιους και Ομογενεις και τελικα το δικαιωμα προσφυγης στην Δικαιοσυνη—–δικαιωματα που τα εξασφαλιζει και Διεθνης Συμβαση—

ΖΗΤΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΙΚΑΡΙΩΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ/ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ! ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. ΙΚΑΡΙΑΣ
( ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK )

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue