Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΔήμος Ικαρίας Οργάνωση Βάσης ΣΥΡΙΖΑ Ευδήλου: Στηρίζουμε Χρήστο Σταυρινάδη

Οργάνωση Βάσης ΣΥΡΙΖΑ Ευδήλου: Στηρίζουμε Χρήστο Σταυρινάδη

by ikariaki.gr
24 views

ΟΡΓΑΝΩΣΗ   ΒΑΣΗΣ   ΕΥΔΗΛΟΥ ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ

Εύδηλος

Γιατί στηρίζουμε το Χρήστο Σταυρινάδη.

 Δεν είναι ο καινούριος, ο περαστικός από τον χώρο μας. Είναι ο αγωνιστής της αριστεράς σε όλους τους αγώνες για δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα όλα τα τελευταία 55 χρόνια, χωρίς καμιά απουσία και πάντα μπροστά.

            Δεν αποφάσισε μόνος του να μπει στο στίβο των δημοτικών εκλογών από προσωπική φιλοδοξία ή επιδιώκοντας οφέλη αλλά επειδή εμείς η τοπική κοινωνία του το ζητήσαμε και τώρα και πριν 4 χρόνια.

            Επειδή εκτιμούμε  ότι η θητεία του στο δήμο, μέσα στην πολύ δύσκολη   συγκυρία που όλοι βιώνουμε, ήταν πετυχημένη και θετική . Δούλεψε ακούραστα, μεθοδικά και συστηματικά, με ευαισθησία και ισονομία,  έτσι όπως  πρέπει να λειτουργεί ένας δήμαρχος σήμερα. Ένωσε την τοπική κοινωνία κάτω από ένα πανικαριακό όραμα, οργάνωσε εξ’ αρχής τον ενιαίο δήμο σε σωστές βάσεις και με απόλυτη διάφανεια – έργο πραγματικά πολύ δύσκολο για ένα εκτεταμένο νησί όπως η Ικαρία – διεκδίκησε με επιτυχία όποτε απαιτήθηκε.   

             Στηρίζουμε Σταυρινάδη γιατί χωρίς να μας   διακατέχει κανένα αντι-ΚΚΕ σύνδρομο, έχουμε και γνώση και μνήμη για τη δωδεκαετία  του υποψηφίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ευδήλου. Τί να πρωτοθυμηθούμε ; Το κλίμα διχασμού που συνειδητά καλλιεργούνταν και που ήδη διαφαίνεται  απειλητικό  σε ενδεχόμενη επικράτηση ; Να ξεχάσουμε την αλαζονεία και την ειρωνεία με την οποία αντιμετωπιζόταν κάθε διαφορετική άποψη ; Την καθεστωτική νοοτροπία ; Την απουσία κάθε δημοκρατίας στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ; Τους κάθε  είδους αποκλεισμούς ; Τους διορισμούς οικείων ; Και τόσα άλλα …

            Απευθυνόμαστε και  σε κάποιους συντρόφους μας που είδαν με διαφορετικό μάτι τις δημοτικές εκλογές και στήριξαν ή και συμμετείχαν σε άλλα ψηφοδέλτια. Τους θυμίζουμε ότι μαζί δώσαμε μέχρι τώρα πολλές μάχες και  είμαστε υπερήφανοι για αυτό και ότι  σίγουρα μαζί θα δώσουμε κι άλλες πιο κρίσιμες και πιο δύσκολες στους ζοφερούς καιρούς που έρχονται.

            Ας μην ξεχνούν τόσο εύκολα, ας μην κυριαρχήσουν κι ας μην γίνουν κριτήριο στην απόφασή τους ενδεχόμενες  πικρίες που δημιουργήθηκαν αυτόν τον τελευταίο καιρό. Ας μην γίνει χάσμα μια αντιπαράθεση, που μπορεί να μείνει περιστασιακή και προπαντός να μην αφήσει κατάλοιπα και κακίες. Για να μπορούμε πάλι αύριο να κοιταζόμαστε με εμπιστοσύνη ευθεία στα μάτια.

            Ας πιστέψουμε ότι τον δρόμο της ενότητας και  της κοινής μας δράσης θα τον βρούμε όλοι μαζί με ψυχραιμία, πολιτική ωριμότητα και ευθύνη, και όχι εν θερμώ και με οδηγό τον θυμό.

banner

            Ας μην επιτρέψουμε λοιπόν  το πισωγύρισμα για το νησί μας σε μια πολιτική νοοτροπία συνειδητής οπισθοδρόμησης και καθυστέρησης. Ας δώσουμε την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους,  που σε περίοδο άγριας κρίσης αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον στο νησί μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους στηρίζουμε με την ψήφο μας Πανικαριακή Ενότητα Αλλαγής,  στηρίζουμε το Χρήστο Σταυρινάδη.

 

23/5/2014 Οργάνωση Βάσης Ευδήλου του ΣΥΡΙΖΑ

 

Σχετικό άρθρο – απάντηση

¨Ελεος ‘σύντροφοι’. Η οργάνωση φάντασμα ξαναχτύπησε.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue