Home ΣυγκοινωνίεςΑερογραμμές Ο Έπαρχος Ικαρίας για την Αεροπορική σύνδεση, και Ασφαλτοστρώσεις

Ο Έπαρχος Ικαρίας για την Αεροπορική σύνδεση, και Ασφαλτοστρώσεις

by ikariaki.gr
3 views

αεροδρόμιο - φάροςΙΚΑΡΙΑ:29-12-2014

Προς

Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών

και Δικτύων.

Υπουργό κ Χρυσοχοΐδη

ΚΟΙΝ:

κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη

κ. Υπουργέ,

Παρακαλώ όπως το Υπουργείο εγκρίνει την επέκταση της επιδότησης του δρομολογίου Ηράκλειο- Ικαρία είναι μια γραμμή ζωτικής σημασίας και γραμμή ανάπτυξης για τον τόπο. Διότι η Ικαρία δέχεται μεγάλο αριθμό λουόμενων Κρητικών που επισκέπτονται τις ιαματικές πηγές της Ικαρίας τις καλύτερες του κόσμου. Επίσης κύριε Υπουργέ στα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κρήτης σπουδάζει ένας μεγάλος αριθμός φοιτητών από την Ικαρία οι οποίοι αδυνατούν να επισκεφτούν το νησί μας.

Κύριε Υπουργέ ζητούμε την επέκταση του δρομολογίου από Λήμνο – Μυτιλήνη – Χίο – Σάμο – Ρόδο και Ικαρία το οποίο είναι επιδοτούμενο, από την SKY EXPRESS, η οποία εκτελεί επίσης τα επιδοτούμενα δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Σκύρος-Κέρκυρα-Άκτιο-Κεφαλονιά-Ζάκυνθο-Κύθηρα το Αλεξανδρούπολη-Σητεία και επίσης το Άκτιο-Σητεία.

Ελπίζω το Υπουργείο σας να εξετάσει ιδιαίτερα το αίτημα μου να αξιολογήσει τα αιτούμενά μου και την υπαρκτή ανάγκη που έχει προκύψει για την επιδότηση του συγκεκριμένου δρομολογίου.

Ιδιαίτερα γνωρίζουμε όλοι την ευαισθησία σας για την ακριτική Ελλάδα όπου πάντα το δείχνετε εμπράκτως ειδικά για τα νησιά.

Ευχαριστώ και περιμένω την θετική

αντιμετώπιση στο αίτημα μου και στο

αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Με τιμή στο πρόσωπό σας

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ

[divider]

Ικαρία 30/12/2014

ΠΡΟΣ

1. COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.

Λεωφόρος Κηφισίας 99, 15124 Μαρόυσι

2. VODAFON -ΠΑΝΑΦΟΝ

Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών

Τζαβέλλα 1-3, 15231, Χαλάνδρι

3. WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ

Λ. Κηφισίας 66, 15125, Μαρούσι

Κύριοι,

Στην περιοχή Παλαιό ΟΤΕ στο χωριό Μαυράτο στην Ικαρία έχετε τοποθετήσει αναμεταδότες κινητής τηλεφωνίας. Επειδή η πρόσβαση είναι πολλές φορές αδύνατη και επικίνδυνη, ειδικά τους χειμερινούς μήνες και διότι υπάρχουν μεγάλες κλίσεις στο οδικό τμήμα και η προσπέλαση με οχήματα βυτία για εφοδιασμό των γεννητριών ή οχημάτων ελέγχου ή ακόμα της ΔΕΗ για αποκατάσταση συχνών βλαβών του υπάρχοντος ηλεκτρικού δικτύου όπου εξυπηρετούνται οι κεραίες, καλείστε να διαθέσετε κάθε εταιρεία που εξυπηρετείται από τον συγκεκριμένο χώρο, τουλάχιστον 3 μπετονιέρες τσιμέντο για να συντηρηθεί το οδικό κομμάτι.

Παρακαλώ όπως άμεσα συνεννοηθείτε με το Επαρχείο για τη αποκατάσταση και βατότητα του δρόμου, εάν όμως δεν ανταποκριθείτε άμεσα στο αίτημα μου θα αναγκασθώ με απόφαση να κλείσω και να απαγορεύσω την διέλευση παντός οχήματος λόγω υψίστης επικινδυνότητας του οδικού τμήματος. Εδώ δεν υπάρχουν ρίσκα.

Παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειες σας.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ &ΦΟΥΡΝΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue