Home ΠερίθαλψηΓηροκομείο Η Επόμενη Μέρα στο Δήμο Ικαριας: Γηροκομείο, Παιδικός Σταθμός Ευδήλου, Κανονισμοί Λειτουργιας Μαθητικού Κέντρου και Βιβλιοθήκης

Η Επόμενη Μέρα στο Δήμο Ικαριας: Γηροκομείο, Παιδικός Σταθμός Ευδήλου, Κανονισμοί Λειτουργιας Μαθητικού Κέντρου και Βιβλιοθήκης

by ikariaki.gr
157 views

Η Επόμενη Μέρα στο Δήμο Ικαρίας:

Όταν οι στόχοι και το όραμα υλοποιούνται. Και δεν είναι τα πρώτα ούτε τα τελευταία. Μείνετε συντονισμένοι.

– Ο ΔΗΜΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ

Το Γηροκομείο του Δήμου Ικαρίας είναι πια γεγονός κι όχι όνειρο κι ευχολόγιο. Κάποιοι πιστέψαμε τόσο πολύ στην αναγκαιότητά του και σήμερα το Γηροκομείο μας λειτουργεί σταθερά και χωρίς τίποτα που να το αφορά να είναι στον αέρα.

Με εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας, με διοικητικό συμβούλιο, με διαφανείς διαδικασίες, με προσλήψεις 5 (+1) υπαλλήλων, με διοικητική κι επιστημονική εποπτεία και συνεργασία, με διαρκείς εργασίες κτιριακής αναβάθμισης μα κυρίως με την αγάπη και το αίσθημα χρέους απέναντι στους παππούδες και τις γιαγιάδες του νησιού μας. Η δε ανταπόκριση και βοήθεια των απανταχού Ικαριωτών μας τιμά και μας κάνει υπερήφανους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τις δωρεές τους κατά το τελευταίο διάστημα οφείλουμε στους: Μοσχούλα Δουρή, Χρήστο Κοτσορέ, Μαρία Κατσά.

Αυτό που για κάποιους ήταν ανέφικτο, όλοι εμείς μαζί το κάνουμε πραγματικότητα.

IBAN Τραπεζικού Λογαριασμού Γηροκομείου :
GR7801407850785002001000425
ALPHA BANK

-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΑΜΑΤΡΑ ΙΚΑΡΙΑΣ

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής του νέου παιδικού σταθμού στην Ακαμάτρα !

Αξιοποιούμε με ιδίους πόρους τον ισόγειο χώρο του Μακάκειου κτιρίου ιδιοκτησίας του Δήμου μας που παρέμενε ανεκμετάλλευτο εδώ και πάρα πολλά χρόνια για την δημιουργία ενός σύγχρονου, ασφαλούς και λειτουργικού παιδικού σταθμού στην ευρύτερη περιοχή του Ευδήλου που τόσα χρόνια έχει στερηθεί αυτό το ζωτικής σημασίας έργο και που με την αποπεράτωση του οποίου θα καλυφθεί ένα σημαντικό και χρόνιο έλλειμμα στην προσχολική αγωγή για τα παιδιά και τις οικογένειες του Ευδήλου και των γύρω οικισμών και χωριών.

banner

– ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ

Καταρτίσαμε και θέτουμε σε διαβούλευση στην ιστοσελίδα του Δήμου Ικαρίας www.ikaria.gov. gr τα Σχέδια Εσωτερικών Κανονισμών Λειτουργίας για το Μαθητικό Κέντρο Ευδήλου και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Καμία δομή δε λειτουργεί ορθά χωρίς αντίστοιχους κανόνες να τη διέπουν και να εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της, τη διαφάνεια, την κοινωνική ευαισθησία κι εν τέλει την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών της προς τους δημότες. Σας καλούμε να συμμετέχετε και να διατυπώσετε τις δικές σας προτάσεις στο e-mail του Δήμου [email protected] ώστε όλοι μαζί να χτίσουμε το πλαίσιο λειτουργίας τους.

Είμαστε κοντά στις ανάγκες σας και σχεδιάζουμε μαζί την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ στο νησί μας!

Δήμος Ικαρίας Nikos Kalampogias

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue