Home Το ΡαδιόφωνοΑρχείο Εκπομπών Κύριε Τάκη, τι λένε τα πουλάκια; – Πίσω Σελίδες 30/01/2023

Κύριε Τάκη, τι λένε τα πουλάκια; – Πίσω Σελίδες 30/01/2023

by ikariaki.gr
194 views

Δεν είναι και λίγο να σου σκάνε τη μία τα πάρε δώσε των αστυνομικών με τη μαφία και από την άλλη η καταγγελία αξιωματικού ότι πιέστηκε για να βγει λάδι συγγενής του υπουργού που συνελήφθη για ναρκωτικά. Και μάλιστα καταγγελία με ημερομηνίες και ονόματα και με αναφορά στον ίδιο τον αρχηγό της Αστυνομίας. Δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα αν αποκαλυφθεί ότι υπάρχει κάτι σάπιο στην ΕΛΑΣ αλλά ο υπουργός θα αισθανθεί καμιά ανάγκη να δώσει εξηγήσεις;

Κατά τα λοιπά, ούτε από την πρόταση μομφής βγήκαμε σοφότεροι. Ισως τουλάχιστον να συνειδητοποιήσαμε πόσο εύκολα μπορεί να γίνει το άσπρο μαύρο και να συζητάμε αν στην επιστολή του Ράμμου έλεγε π.χ. υπουργός ή «Χατζηδάκης», αν έλεγε στρατηγός ή Φλώρος.

Και να φανταστείς υπάρχει ακροατής που στέλνει μήνυμα από Σουηδία ότι εκεί παραιτήθηκε αξιωματούχος επειδή πιάστηκε να ψαρεύει απαγορευμένο είδος χελιού. Ενώ εδώ έχει Χάνους και δεν χρειάζεται να παραιτηθεί κανείς.

UPDATE:
Το πρωί της Δευτέρας οι κ.κ. Θεοδωρικάκος και Καραμαλάκης εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες διαψεύδουν την καταγγελία για το μέλος της οικογένειας του υπουργού, συνδέοντάς την με τις πρόσφατες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία.

Τάκης Θεοδωρικάκος: 

«Ως εδώ η αθλιότητα!»

«Οι πρόσφατες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία διασφάλισαν την κάθαρση του σώματος σε συγκεκριμένες υπηρεσίες. Οι ανήθικες αντιδράσεις ήταν αναμενόμενες, επομένως. Γι αυτό και από χθες, ο «έγκριτος» κύριος Βαξεβάνης επιστράτευσε τον λασπωτήρα του Documento με ένα αναληθές και συκοφαντικό δημοσίευμα για μέλος της οικογένειάς μου, που υπερβαίνει κάθε όριο ανηθικότητας. Το οποίο και στη συνέχεια συγκεκριμένες ιστοσελίδες, με συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση, έσπευσαν να υιοθετήσουν.

Δόλια αποσιωπούν ότι τα ψεύδη και οι συκοφαντίες για το πρόσωπό μου προήλθαν από Αξιωματικό της Αστυνομίας το ίδιο βράδυ που αποστρατεύτηκε. Η κατάθεση, μάλιστα, δόθηκε στην υπηρεσία στην οποία προΐσταται Αξιωματικός που, επίσης, αποστρατεύτηκε εκείνη την ημέρα! Πρόκειται για δύο αποστρατείες οι οποίες αποφασίστηκαν από την πολιτική ηγεσία για την διασφάλιση της ορθής, διαφανούς και νόμιμης λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας. Παρά τις πιέσεις του να παραταθεί η θητεία του, αλλάζοντας το όριο ηλικίας που προβλέπει ο νόμος.

Ο συγκεκριμένος αποστρατευθείς επιτίθεται στο πρόσωπό μου με ψέματα και αισχρές συκοφαντίες, ενθυμούμενος ξαφνικά περιστατικό που συνέβη πριν από δύο ολόκληρα χρόνια! Φτάνει δε στο σημείο της μέγιστης αθλιότητας και ατιμίας τόσο ο ίδιος, όσο και το ρυπαρό μέσο που το αναπαράγει, να επιτίθεται με τον πλέον ανήθικο τρόπο στο γιο μου. Προφανώς, αυτή η σκευωρία δε με αγγίζει. Είναι ξεκάθαρο ότι ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν έχω την παραμικρή σχέση με το περιστατικό.

Καθώς όλη αυτή η απόπειρα λάσπης διαρρέονταν συστηματικά και περιήλθε σε γνώση μου, από τις 26 Ιανουαρίου έχω δώσει γραπτή εντολή στην Ελληνική Αστυνομία να διεξάγει ενδελεχή έρευνα για το περιστατικό. Το οποίο, σημειωτέον, αφορούσε έναν απλό -και μόνο- αστυνομικό έλεγχο σε 4 νέα παιδιά, ανάμεσα στους οποίους και στον γιο μου, στις 22 Νοεμβρίου 2021, χωρίς να βρεθεί τίποτε μεμπτό! Προφανώς, ο φάκελος αυτής της υπόθεσης θα πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και τα πορίσματά της να αποσταλούν στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη, ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποδωθούν οι πραγματικές ευθύνες.

banner

Δεν επιτρέπω σε κανέναν να εξυπηρετεί τις πολιτικές του εμπάθειες απέναντί μου, θίγοντας το παιδί μου. Για όλους αυτούς τους λόγους προσφεύγω στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Ως Υπουργός, ως Έλληνας Πολίτης, αλλά, κυρίως, ως γονιός. Ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα εναντίον των ηθικών αυτουργών και των εκτελεστών αυτής της άθλιας σκευωρίας. Αλλά, και εναντίον των πρόθυμων ρυπαρογράφων που τις υιοθετούν και τις αναπαράγουν, εξυπηρετώντας πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες. Ως εδώ η αθλιότητα!»

Μιχάλης Καραμαλάκης:

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, στα 40 χρόνια που αφιέρωσα στην Ελληνική Αστυνομία, που έρχομαι αντιμέτωπος με δημοσιεύματα τα οποία αμφισβητούν την προσήλωσή μου στο καθήκον, τη νομιμότητα και τη διαφάνεια. Αξίες που υπηρέτησα και υπηρετώ με αυταπάρνηση.

Ευτυχώς όλα αυτά είναι γνωστά στους χιλιάδες Έλληνες αστυνομικούς με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ στην υπηρεσία της ασφάλειας του πολίτη και της χώρας μας, όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως και στους πολίτες, τους οποίους είχα επίσης την τιμή να υπηρετήσω στη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου και από τη θέση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για καταφανώς αναληθή, αβάσιμα και συκοφαντικά κατασκευάσματα. Για τα οποία και προσφεύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη, ώστε να τιμωρηθούν ηθικοί αυτουργοί και εκτελεστικά όργανα.

Πρόκειται για αθλιότητες!

Άξιο αναφοράς είναι ότι όλα αυτά ξεκίνησαν με την έναρξη της διαδικασίας των τακτικών κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μου είναι αδιανόητο να δεχτώ πως ανώτατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας έλαβε παράνομη εντολή πριν από περίπου δύο χρόνια και αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει την ημέρα της αποστρατείας του.

Η ευθύνη τους για τη ζημιά που προκαλούν στο Σώμα είναι μεγάλη.

Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν.

Tracklist

U2 – Sunday Bloody Sunday
The Rumjacks – Patron Saint O’ Thieves
Beggar s Canyon – When He Fell from Heaven
Kaizers Orchestra – Ben fra helvete
Chuck Berry – Riding Along In My Automobile
Yonderboi – Ohne Chanteuse
The Swing Ninjas – Animal Soul – Brighton via New Orleans Jazz
Barcelona Gipsy Balkan Orchestra – Lule Lule

Pyramidos – Ikariotikos
Birdcloud – Springwater
Dropkick Murphys – Rose Tattoo
Tuba Skinny – Tupelo Pine
Queen – I Want It All
Leningrad Cowboys – Space Tractor
These Boots Are Made For Walking – Nancy Sinatra
The Dead 60s – Ghostfaced Killer
Benny Goodman – In the Mood

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue