Ξεκινάμε με κάτι νόστιμο και εκλεκτό!!
ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό κοτόπουλο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1/2 κ.γ. τζίντζερ τριμμένο
3/4 του φλιτζανιού μαύρη ζάχαρη
1/4 του φλιτζανιού χυμό μήλου
2 κ.σ. τοματοχυμό
1 κ.σ. ξύδι
1/3 του φλιτζανιού σάλτσα σόγιας
1/2 φλιτζάνι νερό
1. Κόψε το κοτόπουλο σε μερίδες
2. Ζέστανε το ελαιόλαδο και θωράκησε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα. Αφαίρεσε και άφησε στην άκρη
3. Πρόσθεσε στο τηγάνι το σκόρδο, το τζίντζερ, το μπούκοβο να αρωματιστεί το ελαιόλαδο
4. Πρόσθεσε και τα υπόλοιπα υλικά μαζί στο τηγάνι και άφησε να πάρει μια βράση η σάλτσα
5. Στη συνέχεια βάλε πάλι στο σκεύος το κοτόπουλο και χαμήλωσε τη φωτιά, αφήνοντας το γλυκόξινο φαγητό σου να σιγοβράσει περίπου 20 λεπτά
6. Σερβίρετε ζεστό με ρύζι