Home ΚοινωνίαΠολιτικήΑπόψεις Ηλίας Λαρδάς: Απάντηση στη Λαϊκή Συσπείρωση για το ”αντι-ΚΚΕ μέτωπο”

Ηλίας Λαρδάς: Απάντηση στη Λαϊκή Συσπείρωση για το ”αντι-ΚΚΕ μέτωπο”

by ikariaki.gr
18 views

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ αντι ΚΚΕ ΜΕΤΩΠΟ

Αγαπητοί συμπατριώτες της Λ.Σ όταν χάνουμε μια μάχη να κάνουμε αυτοκριτική και να μη βλέπουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους ότι φτιάχνουν μέτωπα εναντίον μας.

Καταλάβετε ότι στη μεγάλη πλειοψηφία στους συμπατριώτες που σας καταψήφισαν δεν τους σέρνουν τα κόμματα που αναφέρετε στο αντι ΚΚΕ μέτωπο. Διότι ή αυτά τα κόμματα δεν έχουν την οργανωτική επάρκεια ώστε να τους ελέγχουν και να τους καθοδηγούν, ή οι άνθρωποι αυτοί ζουν στην Ικαρία βλέπουν, κρίνουν και πράττουν μόνοι τους έξω από κόμματα.

Είναι αλήθεια ότι το ΚΚΕ έχει αυτή την οργανωτική δυνατότητα,και δεν το λέω κριτικά, μάλιστα ίσως να το ήθελαν αυτό και άλλα κόμματα, αλλά μη κρίνετε εξ ιδίων.

Τα λάθη τα δικά σας ήταν που έφεραν αυτό τον κόσμο εναντίον σας στις κάλπες.  Υπήρξαν δήμαρχοι που βγήκαν με την πρώτη Κυριακή και είχαν απέναντι τους όλα τα κόμματα αλλά με τη δουλειά που είχαν κάνει κέρδισαν την εμπιστοσύνη των δημοτών τους [βλ. Άλιμος].

Αλλά και στη Πάτρα συμπατριώτες ο δήμαρχος που υποστηριζόταν από το ΚΚΕ γιατί βγήκε? Νομίζω ότι οι Πατρινοί αξιολόγησαν τη δουλειά του.Και γιατί ο κ. Σταμούλος έβγαινε στον Εύδηλο ?

Αγαπητοί η τελευταία 4ετια ήταν απαράδεκτη.

  • Μέσα στη τουριστική περίοδο τα στρώματα και άλλα σκουπίδια ήταν μέσα στους δρόμους.

-. Παλαιά αυτοκίνητα παρατημένα σε κεντρικά σημεία.

– Η μαρίνα αναξιοποίητη με αποτέλεσμα ο Δήμος να χάνει έσοδα ,και τα καταστήματα και εν γένει η προβολή του νησιού να μην έχουν όφελος από αυτό το σπουδαίο έργο.

banner
  • Κατά την προεκλογική περίοδο συνεργείο του δήμου να κόβει δένδρα

{υποτίθεται ότι τα κλάδευε} χωρίς κάποιον ειδικό σαν να ήταν στο περιβόλι τους και να λογομαχούν με συμπατριώτες που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για τον τρόπο που ενεργούσαν.

Αυτά είναι μερικά από αυτά που άκουσα από τους συμπατριώτες ψηφοφόρους να συζητούν και δεν έλαβαν ίσως υπ όψιν τους ούτε το έργο σας στον Δήμο αλλά ούτε τις θέσεις σας ενάντια στην ΕΕ, το ΝΑΤΟ ,στον ΣΥΡΙΖΑ και στους άλλους πολιτικούς αντίπαλους.

Είμαι Συριζαίος αλλά όχι αντι ΚΚΕ πραγματικά στεναχωριέμαι που δεν θέλετε ποτέ συνεργασία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αφού πιστεύετε ότι προοδευτικό είναι ότι είναι ενάντια στην ΕΕ και συνεπώς μόνο ΚΚΕ και τα σωματεία των οποίων οι διοικήσεις πρόσκεινται στο ΚΚΕ.

Αυτά τα λίγα επειδή διάβασα την ανακοίνωση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λ.Σ Ν. Λαρδά για τον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών και για το αντι ΚΚΕ μέτωπο που ευθύνεται για το ότι έχασε τον Δήμο η ΛΣ.

Γνωρίζετε βέβαια συμπατριώτες της ΛΣ την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΙΚΑΡΙΑΣ για κατά συνείδηση ψήφο και ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για ενίσχυση των προοδευτικών ψηφοδελτίων σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ εν αντιθέσει με τον γραμματέα του ΚΚΕ που ζήτησε ενίσχυση μόνο στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και άκυρο στα άλλα.

Προσωπικές μου απόψεις

Λαρδάς Ηλίας

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue