Home ΑρθρογράφοιΕλεύθερη Πένα Ικαρία… στα σύννεφα

Ικαρία… στα σύννεφα

by ikariaki.gr
116 views

 

Ταπεινά και σεμνά … την γνώμη μου, φωναχτά και καθαρά

Μόνο θλίψη για τα τραγικά γεγονότα που ζούμε το τελευταίο διάστημα εξ αιτίας του «εγκλήματος» των ΤΕΜΠΩΝ… Γνωρίζουμε τα αίτια και  τους αίτιους!                                                                        

     Μόνο θλίψη  για τον πόνο από το θανατικό της πανδημίας εξ αιτίας όχι μόνο του ιού αλλά και της απαξίωσης του ΕΣΥ παντού μα και στο νησί μας που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση κι έκταση τελευταία δε και με την υπόθεση της μετακίνησης της Παιδιάτρου από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΚΑΡΙΑΣ στην Σάμο… Γνωρίζουμε τα αίτια και τους αίτιους!

   Μόνο θλίψη για την αρπακτικότητα των μαύρων κορακιών που ξεσπιτώνουν ανήμπορους ανθρώπους παίρνοντας τα σπίτια τους για μικρά χρέη από δάνεια που οι ίδιοι τους έδιναν αφειδώς… Γνωρίζουμε τα αίτια και τους αίτιους!

    Μόνο θυμό για όλη την κοροϊδία με την προπαγάνδα των σύγχρονων «Μαυρογιαλούρων»  ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΎΘΩΝ ΤΟΥΣ, των τελευταίων χρόνων και στο νησί μας: Δεν προλαβαίνουμε να βλέπουμε φωτο και καλογυρισμένα  βιντεο με φανταστικά μεγαλεπήβολα έργα… τι να πρωτοθαυμάσουμε! από το Φράγμα στο Πέζι ως τον μεγάλο αυτοκινητόδρομο <Πετροπούλι – Φραντάτο – Ράχες>; ή τον ΧΥΤΥ που θα έλυνε το πρόβλημα «σκουπίδια»; ή μήπως το γραφικό αλιευτικό καταφύγιο του Αρμενιστή ως το σύγχρονο σφαγείο ένα μέτρο και για την αντιμετώπιση της μάστιγας των ανεύθυνων «κατσικάδων»;  Και πολλά ακόμα έργα σπουδαία με εκατομμύρια ευρώ να πέφτουν υπογράφοντας με χαμόγελα κοιτάζοντας πάντα στον φακό, προσθέτοντας κάμποσα μηδενικά στο τέλος των αριθμών!!!  Προς το παρόν οι μόνες πραγματικές φωτογραφίες που έκαναν και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου είναι: η τραυματισμένη Γυναίκα στην καρότσα ενός φορτηγού προς αναζήτηση Γιατρού, είναι οι σπασμένες τουαλέτες κι οι πεσμένοι σοβάδες από την οροφή του Γυμνασίου Αγίου Κηρύκου, είναι οι συχνές διακομιδές ασθενών από το αεροδρόμιο εφόσον το Ν.Ι. δεν έχει τα μέσα να αντιμετωπίσει κι απλά ακόμα περιστατικά, είναι οι αφημένες σε κάθε είδους ρύπων γραφικές παραλίες μας ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι τα κατεστραμένα αμπέλια και δάση από την ανεξέλεγκτη βόσκηση … είναι… είναι….                                          Γνωρίζουμε τα αίτια και τους αίτιους!

ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ, όπως και τότε ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

  • Μένει μόνο η ΕΛΠΙΔΑ ότι όλα μπορούμε να τα αλλάξουμε ΜΑΖΙ με όλους τους ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ , ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ & ΔΕΞΙΟΥΣ (γιατί όχι;) ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ…

   Τώρα που έφτασε ή φτάνει η ώρα της τελικής αναμέτρησης, απαξιώνουμε όσους βάζουν εμπόδια στην ενότητα μεταξύ μας, γυρίζουμε την πλάτη σε κάθε «πολιτικάντη» της φτηνής «καρέκλας» που αντικειμενικά εξυπηρετεί την άρρωστη και φανερά πλέον επικίνδυνη κατάσταση όπου βιώνουμε. Δεν «προκάνουμε» να απαντάμε σε αυτόκλητους επαναστάτες που μας καθυστερούν με ύποπτο τρόπο από τον κοινό μας στόχο! 

Δίνουμε με πείσμα και αποφασιστικότητα τον αγώνα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, της ΑΛΛΑΓΗΣ,               της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

Χαρούλα Κ. Κοτσάνη  ως ένα απλό μέλος της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

banner

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue