Home ΚοινωνίαΠολιτικήΑπόψεις Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ραχών για της δημόσιες δηλώσεις Επάρχου για τα καύσιμα στην Ικαρία

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ραχών για της δημόσιες δηλώσεις Επάρχου για τα καύσιμα στην Ικαρία

by ikariaki.gr
4 views

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

δημόσιος λόγοςΛίγες ώρες πριν οι πολίτες του ταλαιπωρημένου τόπου μας φτάσουν στην κάλπη, για να δηλώσουν τη συμφωνία ή διαφωνία τους με τα προτεινόμενα μέτρα από ….τους θεσμούς της συμφοράς, βγήκαν οι μικροί και μεγάλοι γκεμπελίσκοι στον αφρό, μπάς και καταφέρουν να αλλάξουν το ρεύμα αντίστασης και αξιοπρέπειας που έρχεται με σιγουριά την Κυριακή το βράδυ.

Ανάμεσα σ΄ αυτούς και ο “Εκπρόσωπος” του νησιού μας και στέλεχος της τοπικής Ν.Δ. Στεφανής Παμφίλης. Την ώρα που ακόμη και ο ένας τουρίστας είναι χρήσιμος για την χτυπημένη βάναυσα τα τελευταία χρόνια οικονομία του νησιού, βγήκε καμαρωτός καμαρωτός στο πρωινό πρόγραμμα του MEGA να ενημερώσει τους πανέλληνες ότι “η Ικαρία και οι Φούρνοι έμειναν από καύσιμα”. Εκτός του ότι χτύπησε άμεσα τους επαγγελματίες συμπατριώτες του (ξενοδόχους, τουριστικούς πράκτορες, επαγγελματίες μεταφορών, εστιάτορες κλπ κλπ) με αυτή την σαφώς προπαγανδιστική και ψευδή δήλωση, έχει το θράσος να εξηγεί με πρόσθετη ανακοίνωση την επόμενη μέρα, τί έκαμε για να έχει έγκυρη ενημέρωση και πως ενημέρωσε (ή παγίδεψε?) και την περιφερειάρχισα Καλογήρου για το θέμα. Δηλαδή μας εξηγεί πως πήρε το μήνυμα και πως το έβαλε σε εφαρμογή, προκειμένου να στείλει τον τουρισμό στα απέναντι τουρκικά παράλια που περιμένουν οι γερμανικές πολυεθνικές. Πρέπει δυστυχώς να επαναλάβουμε ότι η σημερινή κατάσταση είναι αποτέλεσμα των πολιτικών ενεργειών των κυβερνήσεων που εδώ και χρόνια με περισσό ζήλο υποστήριξε ο εν λόγω κύριος. Και ασφαλώς όχι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που μέσα σε 5 μήνες προσπαθεί να επαναφέρει την κοινωνία και την οικονομία μας σε δρόμους τουλάχιστον αξιοπρεπούς επιβίωσης. Αλήθεια ο λαλίστατος ελεγκτής της επάρκειας των καυσίμων πού ήταν, όταν χρόνια τώρα οι καριώτες με τους φορείς και την κοινωνία αντάμα αγωνίζονται για την υγεία , την πρόνοια, το γηροκομείο, τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και τόσα άλλα θέματα που δεν έχουν θέση στα κεντρικά δελτία των άθλιων καναλιών των εργολάβων ????

Και επειδή πολλοί λένε ότι……. “καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα…” ας σταματήσει επι τέλους να επιβεβαιώνει τον νονό που τον βάφτισε…..

Και μια διόρθωση.Στην πρωινή εκπομπή ο…Έπαρχος….αποκάλεσε τον δημοσιογράφο Διογενέα . Αυτός είναι στον Εύδηλο. Ο άλλος στην Παιανία είναι ο Οικονομέας…….αυτά και μη χειρότερα……

Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Ραχών Ικαρίας

[divider]

Δείτε σχετικά: Video: Ο Έπαρχος Ικαρίας μίλησε στο Mega για ελλείψεις καυσίμου στην Ικαρία

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue