Home ΚοινωνίαΠολιτικήΑπόψεις Επιστολή Ιωάννας Καραγιάννη για την ”οργάνωση και το σκοπό ύπαρξης των τοπικών οργανώσεων”

Επιστολή Ιωάννας Καραγιάννη για την ”οργάνωση και το σκοπό ύπαρξης των τοπικών οργανώσεων”

by ikariaki.gr
14 views

ΠΡΟΣ:

1) ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

2)ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

3) ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΜΕΑΡΧΗ

4) ΝΟ.Δ.Ε. ΣΑΜΟΥ

5) ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ

 

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω κάποια γεγονότα τα οποία με προβλημάτισαν και σχετίζονται με την οργάνωση και το σκοπό ύπαρξης των τοπικών οργανώσεων.

banner

Είμαι βεβαία πως με την εκλογή νίκη και την ισχυρή πλειοψηφία που συγκέντρωσε η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης για την Ελλάδα μας έρχονται καλύτερες μέρες και ήδη από τις πρώτες μέρες φάνηκε πως η πολιτική αλλαγή που επιδιώκει να πετύχει ο πρωθυπουργός ελπιδοφόρα αρχίζει να πραγματοποιείται.

Είναι δεδομένο πως σε αυτό τον αγώνα που καθημερινά θα δίνει η κυβέρνησή μας για την ευημερία της χώρας όλοι εμείς, τα στελέχη της παράταξης, πρέπει να συνυπάρχουμε και να δουλεύουμε σε κλίμα ενότητας ,ομοψυχίας και απομακρυσμένοι από προσωπικές φιλοδοξίες. Για τον λόγο αυτό λοιπόν λαμβάνω το θάρρος και σας αποστέλλω αυτή την επιστολή η οποία μπορεί να διαφωτίσει και να επαναπροσδιορίσει τους σκοπούς και τον τρόπο λειτουργίας των τοπικών οργανώσεών μας.

Κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο επιλέχθηκα από τον πρόεδρό μας και το επιτελείο του ως μια εκ των τριών υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας. Από την πρώτη μέρα της ανακοίνωσης των ονομάτων άρχισε ένας ανηλεής πόλεμος προς το πρόσωπό μου ο οποίος κορυφώθηκε την τελευταία εβδομάδα. Είμαι μόλις 32 ετών και ανήκω σε αυτή τη παράταξη από μικρό παιδί. Πιστεύω ακράδαντα στις ιδέες και τους σκοπούς που η Νέα Δημοκρατία αναφέρει στην ιδρυτική της διακήρυξη και όλα τα χρόνια από όποια θέση και αν μου ζητήθηκε ή από μόνη μου επεδίωξα μέσω εκλογικών διαδικασιών να πρόσφερα ανιδιοτελώς και πάντα με πρωταρχικό σκοπό το καλό της παράταξής μας.

Είναι λοιπόν γεγονός πως για πρώτη φορά στα χρονικά η ΝΟ.Δ.Ε Σάμου και ορισμένα στελέχη από το διοικητικό συμβούλιο που την απαρτίζουν, κατά την προεκλογική περίοδο πήραν θέση ανοιχτά υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου και μάλιστα μοίραζαν σταυρωμένα ψηφοδέλτια υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου στα γραφεία του κόμματος αδιαφορώντας για την ενότητα της παράταξης και το πρωτόκολλο που υπάρχει όταν προσφέρεις σ το κόμμα από μια θεσμική θέση και όχι σαν απλός υποστηρικτής. Αξίζει να αναφέρω επίσης πως σε προσωπική μου πρόταση στην ΔΗΜ. Τ.Ο ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ, πριν κάποιος από τους συνυποψήφιους μου κάνει αντίστοιχη πρόταση για συνάντηση με όλα τα στελέχη η απάντηση ήταν αρνητική και έπειτα από συνάντησή τους με άλλον υποψήφιο (τον οποίο προκλητικά στελέχη της ΔΗΜ.ΤΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ) η πρόεδρος μου ανακοίνωσε ως τετελεσμένο γεγονός πως θα μαζευτούν όλοι μαζί ένα απόγευμα χωρίς καν να με ρωτήσει εάν μπορώ αφού λόγω σύντομης προεκλογικής περιόδου το πρόγραμμά μου ήταν ασφυκτικά γεμάτο και φυσικά ήξερε ότι δε θα μπορούσα να παρευρεθώ την ώρα που με ενημέρωσε. Ο πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Φούρνων αρνήθηκε να με συναντήσει και μάλιστα διέδιδε ψεύδη και συκοφαντίες για το άτομό μου. Τέλος στη ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου δεν υπήρχε υλικό του κόμματος για την προεκλογική περίοδο. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο με παρέπεμψε στην μεταφορική Πατλάκας ΙΜΕ ΕΠΕ όπου όλο το υλικό ήταν στις αποθήκες τις μεταφορικής από τις 26/6/19 όπου εστάλη από την ΑΡΤΙΟΝ ΣΟΥΛΑΚΟΣ ΑΕ με αριθμό ΔΑ 16034 με αποτέλεσμα να παραλάβω το υλικό για το πολιτικό μου γραφείο από την μεταφορική στις 5/7/19. Τελειώνοντας επισημαίνω το χειρότερο γεγονός από όλα, την ημέρα των εκλογών η ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου δεν έδινε αποτελέσματα στους συνεργάτες μου όταν καλούσαν από το πολιτικό μου γραφείο και ο πρόεδρος μου έστειλε αργά το βράδυ με μήνυμα στο facebook μια μικρή λίστα με κάποια αποτελέσματα. Οι εκλογικοί αντιπρόσωποι στις κλήσεις που τους έγιναν μου απαντούσαν με την εξής φράση «Δώσαμε στη ΝΟ.Δ.Ε.» και αρνούταν να μου μιλήσουν περισσότερο.

Στο συγκεκριμένο σημείο θέλω να υπογραμμίσω ότι αναφέρω όλα αυτά καθώς οι περισσότεροι πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων είναι διορισμένοι και είναι ανάγκη να υπολογίζουμε τα μέλη του κόμματος και μέσω εκλογών να διαλέξουμε όλοι μαζί τους εκπροσώπους μας. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη για την ενότητα και την διατήρηση ισορροπιών να κινηθεί όσο το δυνατόν το συντομότερο εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αιρετών μελών ΝΟ.Δ.Ε. και ΔΗΜ.ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ .

Με την παρούσα επιστολή μου επίσης σας γνωστοποιώ πως αυτή την φορά αρνούμαι να υπακούσω σε μια απόφαση για την οποία ποτέ δεν ερωτήθηκα από την ΝΟ.Δ.Ε. ΣΑΜΟΥ. Παρά τις θυσίες λοιπόν και τους αγώνες που έχω κάνει για την παράταξή μας και παρά την αγάπη μου για την Νέα Δημοκρατία την οποία πιστεύω και υποστηρίζω όλα αυτά τα χρόνια, αναλαμβάνοντας προσωπικά πολλά έξοδα της παράταξης, αυτή τη φορά αρνούμαι να καταβάλλω τα 1.100 ευρώ τα οποία αποφασίστηκε να καταβάλλουν οι υποψήφιοι βουλευτές ως στήριξη στην ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου καθώς και τα 180 για τα προσωπικά εισιτήρια για τα ταξίδια του τομεάρχη . Η απόφασή μου αυτή είναι μια μορφή διαμαρτυρίας για τον τρόπο με τον οποίο με αντιμετώπισε η ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου η ΔΗΜ.ΤΟ Δυτικής Σάμου κ η ΔΗΜ.ΤΟ Φούρνων . Προσπάθησαν να με εξευτελίσουν στην τοπική κοινωνία του Νομού μου αποκαλώντας με « ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΓΑΛΑΤΟΥ» μη σεβόμενοι την θεσμική τους θέση και με σκοπό να υποτιμήσουν την δουλειά μου και θίγοντας με επί προσωπικού για να μην εκλεγώ. Η συμπεριφορά τους ήταν χειρότερη και από συμπεριφορά μελών άλλων κομμάτων και με πλήγωσε βαθύτατα. Έτσι λοιπόν το συγκεκριμένο ποσό ως «ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΓΑΛΑΤΟΥ» θα το διανείμω σε ίσο ποσό λίτρων γάλακτος στο δημοτικό κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δυτικής Σάμου, Δήμου Ανατολικής Σάμου, Δήμου Ικαρίας και Δήμου Φούρνοι Κορσεών από 1ή Σεπτεμβρίου, ώστε συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη να το προμηθευτούν και τα χρήματα αυτά να μοιραστούν εκεί που αξίζει.

Τέλος θέλω να σας ενημερώσω πως η παραπάνω επιστολή μου δεν επιθυμώ να σχετιστεί με τον βουλευτή μας και θέλω να επισημάνω πως ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που προσωπικά ο ίδιος επέδειξε ήθος , πολιτικό πολιτισμό και θέλω μέσα από την καρδιά μου να του ευχηθώ καλή θητεία στο έργο του και ότι θα είμαστε όλοι συμπαραστάτες του σε αυτή τη δύσκολη μάχη που καλείται να δώσει για τον Νομό μας. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ταγμένη στην Νέα Δημοκρατία και με την επιστολή μου θέλω να ενημερώσω και όχι να προσβάλλω ή να συκοφαντήσω. Για όλα όσα γράφω έχω συλλέξει στοιχεία τα οποία τα επιβεβαιώνουν.

Πολιτευτής ΝΔ

Ιωάννα Κων. Καραγιάννη

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue