Ενημέρωση απο το Επαρχείο Ικαρίας

by ikariaki.gr
20 views

ΠΑΜΦΙΛΗΣ4

 

Αποκατάσταση Καθίζησης Οδοστρώματος

Τον Φεβρουάριο 2015 στον οδικό άξονα Αγ. Κήρυκος – Ξυλοσύρτη στη θέση Κακοπέρατος , τμήμα του οδικού δικτύου σε στροφή του δρόμου υπέστη καθίζηση , παρασύροντας τα στηθαία ασφαλείας από τη μεριά του κατάντι και μειώνοντας το πλάτος του οδοστρώματος , καθιστώντας έτσι την κυκλοφορία επισφαλή.
Η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί τον επερχόμενο χειμώνα αν δεν αντιμετωπιστεί σύντομα , με κίνδυνο να αποκοπεί η οδός που συνδέει τον Αγ. Κήρυκο με τους οικισμούς Ξυλοσύρτη , Χρυσόστομο , Πλαγιά , Μαγγανίτη κλπ.
Επιπλέον η έντονη κυκλοφορία στο σημείο της καθίζησης αποτελεί άμεσο κίνδυνο και για πεζούς και οχήματα για όσο διάστημα παραμένει χωρίς επισκευή.
Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε για τη συνδρομή σας στην όσο το δυνατόν συντομότερη και ουσιαστική αποκατάσταση του προβλήματος.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΩΝ

banner

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΠΑΜΦΙΛΗΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 

 

 

Εργασίες σε Κτίριο Ιδιοκτησίας Περ. Βορ. Αιγαίου

Παραβλέποντας την διάθεση ειρωνείας στην απάντηση σας , θα θέλαμε να επιμείνουμε στην αναλυτικότερη ενημέρωση εκ μέρους σας για το είδος των εργασιών που εκτελούνται στο Β Νηπιαγωγείο Αγ. Κηρύκου (σχέδια , τεχνική έκθεση , προϋπολογισμός ) , κάτι που επιμελώς αποφεύγετε να κάνετε στο έγγραφο σας (σχετ 2).
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει κάθε δικαίωμα να ενημερώνεται για εργασίες σε κτίριο ιδιοκτησίας της και εσείς την υποχρέωση να την ενημερώνετε , εφόσον εξακολουθείτε να χρειάζεστε τη συνδρομή της για την κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων. Άλλωστε οι εργασίες της Νομαρχίας για τη μετατροπή του πρώην Κτηνιατρείου σε (προσωρινό αρχικά) Νηπιαγωγείο ήταν άμεσες και πολύπλευρες.
Η ανάλαφρη παρατήρηση περί ανάληψης αποκατάστασης για επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση , είναι προφανώς ανάξια σχολιασμού.
Το ιδιοκτησιακό καθεστώς των κτιρίων στα οποία στεγάζονται οι σχολικές μονάδες δεν έχει σχέση με το ποιος φορέας είναι αρμόδιος για τη συντήρηση τους , κάτι που μπορείτε να «γνωστοποιήσετε εγγράφως» σε όλες ανεξαιρέτως τις σχολικές δ/νσεις.
Παρακαλούμε όμως όπως με την ίδια προθυμία που δείχνετε για την ενημέρωση περί αρμοδιοτήτων των φορέων , όπως ενημερώσετε τον νόμιμο ιδιοκτήτη ενός κτιρίου για τις εργασίες που πραγματοποιείτε στην ιδιοκτησία του , όταν μάλιστα όπως και εσείς θα διαπιστώσετε ο εξωτερικός πετρότοιχος , όπως τελικώς κατασκευάστηκε , είναι πολύ χαμηλός και δεν προστατεύει μαθητές και εκπαιδευτικούς από διερχόμενα οχήματα που πιθανόν να προσκρούσουν σε αυτόν.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΠΑΜΦΙΛΗΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue