Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.ΑιγαίουΕπαρχείο Ικαρίας-Φούρνων Ενημέρωση από το Επαρχείο Ικαρίας-Φούρνων 21-4-2015

Ενημέρωση από το Επαρχείο Ικαρίας-Φούρνων 21-4-2015

by ikariaki.gr
32 views

ΕπαρχείοΙΚΑΡΙΑ 214-2015

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Φούρνων και συνεργασία είχε ο Έπαρχος όπου συζήτησαν τα θέματα του Δήμου και ιδιαίτερα το θέμα της ακτοπλοΐας και των δρομολογίων.

Επίσης συνάντηση είχε με τον εκπρόσωπο της Δωδεκανησιακής γραμμής όπου θα συνδέσει το Βόρειο Αιγαίο με το Νότιο Αιγαίο συζήτησαν τα διάφορα θέματα που αφορούν την εταιρία και πιθανόν την εβδομάδα που μας έρχεται να ανακοινωθούν και επίσημα τα δρομολόγια της εταιρίας.

Προχωράει με ταχύτητα το έργο της Μαρίνας Αγίου Κηρύκου αυξάνεται καθημερινά ο όγκος μεταφερομένων αδρανών υλικών και συγχρόνως κατασκευάζονται τα ακρόποδα και τα τετράγωνα κεντρικά μπλόκα του έργου.

Ο Έπαρχος θα συμμετέχει στην σύσκεψη ενημέρωσης για την ακτοπλοΐα όπου θα γίνει την Τετάρτη 22 Απριλίου στην αίθουσα τηλεδιασκέψεων στην Αντιπεριφέρεια Σάμου όπου την προκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κατρακάζος και στην οποία θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το υποβληθέν πρόγραμμα δρομολογίων στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την εξυπηρέτηση των νησιών μας από τη Hellenic Sea Ways.

Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας προχώρησαν στην αποκατάσταση της κακής βατότητας του οδικού τμήματος που οδηγεί στο παλαιό ΟΤΕ μετά από παρέμβαση του Έπαρχου τσιμεντόστρωσαν περί τα 200 μέτρα κατεστραμμένου και επικίνδυνου τμήματος και διαμόρφωσαν το υπόλοιπο τμήμα σε όλο το μήκος του αποκαθιστώντας την βατότητα και επικινδυνότητα σε μεγάλο βαθμό.

[divider]

ΠΡΟΣ:

 Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σάμου

banner

κ. Κατρακάζο

ΚΟΙΝ: Δήμο Φούρνων

ΘΕΜΑ: Ηλεκτροφωτισμός Μονής

Αγαπητέ κ. Αντιπεριφερειάρχη,

Όπως γνωρίζετε στο νησί Άγιος Μηνάς που ανήκει στην Επαρχία της Ικαρίας, υπάρχει το μοναστήρι του Αγίου Μηνά, σας γνωστοποιώ ότι η Μονή ηλεκτροδοτείται από ένα σύστημα φωτοβολταϊκών το οποίο υποστηρίζεται από μπαταρίες. Εδώ και τρία χρόνια κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να χρηματοδοτήσει το κόστος των μπαταριών για να λειτουργήσουν τα φωτοβολταΐκά και ενώ γνώριζαν το πρόβλημα ότι το κόστος είναι μικρό.

Παρακαλώ όπως άμεσα ανταποκριθούμε στην προμήθεια των συγκεκριμένων μπαταριών για να ηλεκτροφωτίσουμε την Μονή και το νησάκι.

Ο Έπαρχος Ικαρίας

Παμφίλης Στέφανος

[divider]

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              ΙΚΑΡΙΑ:21-4-2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                                                        Α.Π. 335

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΚΑΡΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ

Ταχ. Δ/νση:Αγιος Κήρυκος

Ικαρίας Τ.Κ. 83300

ΤΗΛ:22753 51325, 22750 23094

ΦΑΞ:(22753) 51330

ΠΡΟΣ:1. Δ/νση Δημόσιας Υγείας και

Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Σάμου

2. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σάμου

κ. Κατρακάζο

ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

Στα πλαίσια του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών στην Επαρχία της Ικαρίας παρακαλώ όπως άμεσα ενταχθούν στο πρόγραμμα οι εξής περιοχές:

  • Περιοχή Θέρμα Λουτρόπολη Αγίου Κηρύκου, ρεματιά όπου παρουσιάζεται αύξηση κουνουπιών το τελευταίο χρονικό διάστημα και
  • Η περιοχή στον οικισμό του Κάμπου στον πρώην Δήμο Ευδήλου όπου υπάρχει έλος με φυτεία καλαμιών και στάσιμα νερά.

Ο Έπαρχος Ικαρίας

Παμφίλης Στέφανος

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue