Home Αθλητισμός Εγκαίνια στο γήπεδο του ΔΙΑΓΟΡΑ στις Ράχες

Εγκαίνια στο γήπεδο του ΔΙΑΓΟΡΑ στις Ράχες

by ikariaki.gr
19 views


Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα με πολύ κόπο και προσωπική εργασία από εκατό και πλέον ατόμα που είχαν ένα σκοπό, να αποκτήσει φυσικό χλοοτάπητα το γήπεδο του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας, στον Αγιο Δημήτριο! Και έτσι και έγινε!

Το έργο διήρκεσε ένα χρόνο και κάτι και η Ομάδα του Διαγόρα είχε βρει προσωρινή στέγη στον Εύδηλο. Τώρα όμως ξεκίνησε να προπονείται ήδη στην έδρα της, στις Ράχες!

Τα εγκαίνια του έργου, έγιναν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και παρά το τσουχτερό κρύο το γήπεδο γέμισε από μικρούς και μεγάλους που ήρθάν να θαυμάσουν απο κοντά το νέο “στολίδι” του Διαγόρα. Μετά τον αγιασμό δόθηκε και φιλικός αγώνας μεταξύ των Παλαίμαχων (Ανω των 30 ετών) της Ομάδας, οι οποίοι φόρεσαν τις εμφανίσεις του Διαγόρα και θυμήθηκαν για λίγο τα παλιά, παίζοντας μετά από χρόνια σε χλοοτάπητα και όχι σε χώμα!

Οι Παλάιμαχοι ήταν…Νίκος Καρούτσος (Τσόχος), Ηλίας Μπακόπουλος, Ξένος Κατέχης, Γιώργος Βιτσαρας, Στέλιος Πατέλος, Γιάννης Κόχυλας, Νίκος Καπνίσης, Γιώργος Καρούτσος, Γιάννης Κάνδιας (Μαυρούκος), Νίκος Τσεπέρκας, Ηλίας Γαγλίας, Φανούρης Καρούτσος, Γιάννης Παπαβασιλάκης, Γιώργος Καττές κλπ. Στα τέρματα οι Αργύρης Πολίτης και Λευτέρης Βρούλος και Διαιτητής ο Κώστας Πλακίδας (Τιμάρυθμος), Ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτι αφού το τελικό σκορ ήρθε 3-3, 7-8 στα πέναλτι (λέμε τώρα) γιατί “χασανε” λίγο την μπάλα στο μέτρημα! ΤΟ Δ.Σ. του Διαγόρα ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν και έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια και ιδιαίτερα το (πρώην)Δήμο Ραχών που χρηματοδότησε την προσπάθεια αυτή.

Ο Πρόεδρος του Διαγόρα κ. Αργύρης Πολίτης χαιρέτησε την γιορτή και σημείωσε “Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί το (πρώην) Δ.Σ. του Δήμου Ραχών για την χρηματοδότηση και τα 100 και πλέον άτομα που βοήθησαν με πολύ δουλειά και πολύ κόπο για να γίνει το έργο αυτό μέσα σε ένα χρόνο. Εχουμε πολύ μέλλον και παρακαλούμε τους αθλητές του Διαγόρα να το σεβαστούν και να το προσέχουν”.

Από πλευράς Δημοτικής Αρχής, το παρόν έδωσε μόνο ο Αντιδήμαρχος κ. Αποστόλης Καρίμαλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι και αγωνίστηκαν, Φανούρης Καρούτσος και Ηλίας Γαγλίας. Ο κ. Καρίμαλης συνεχάρη το Διαγόρα για την προσπάθεια αυτή, είναι ένα έργο τέχνης σε δύσκολους καιρούς. Και η προηγούμενη δημοτική αρχή και η τωρινή θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να γίνουν και αλλά αναγκαία έργα για το Σύλλογο όπως είναι τα αποδητήρια και τα γραφεία. Καλορίζικο και συγχαρητήρια”.

 

Ο κ. Καρούτσος σημείωσε τέλος, “Κάναμε προσπάθεια για να γίνει το έργο αυτό και τώρα από την θέση που έχουμε ως Λαϊκή Συσπείρωση θα κάνουμε και πάλι ότι μπορούμε για το Σύλλογο. Πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή. Ελπίζω σύντομα να εγκαινιάσουμε και αποδητήρια και γραφεία. Καλορίζικο και πολλές επιτυχίες”. Το Δ.Σ. του Διαγόρα αποδυκνείει για μια ακόμη φορά ότι όταν βάζει στόχους τους πετυχαίνει και σε περιόδους δύσκολες Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στην προσπαθεία αυτή και στο Δ.Σ του Διαγόρα που παλεύει όπως και όσο μπορεί για να αφήσει κάτι καλό στα παιδιά του..Επόμενος στόχος αποδητήρια… Ευχαριστούμε την Τίνα Γιάκα για τις φωτογραφίες!(δείτε όλες τις φωτογραφίες στο άλμπουμ της Ικαριακής Ραδιοφωνίας στο Facebook)

 

Μαρία Μαλτζή

banner

Για την Ικαριακή Ραδιοφωνία

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue