Home ΚοινωνίαΠολιτικήΔημοτικές Εκλογές 2019 Ευχαριστώ πολύ, προχωράμε μαζί όλοι για το καλό της αγαπημένης μας Ικαριάς!!!

Ευχαριστώ πολύ, προχωράμε μαζί όλοι για το καλό της αγαπημένης μας Ικαριάς!!!

by ikariaki.gr
10 views

banner

 

Αγαπητοί συμπατριώτες,

ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους σας, όσους μας ψηφίσατε, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω τόσο εγώ όσο και οι άλλοι συνυποψήφιοι μας, που αναγνωρίσατε τον τίμιο και ηθικό αγώνα που δώσαμε όλοι μας μέχρι σήμερα.

Γνωρίζουμε ότι παρ’ όλο το εορταστικό κλίμα της νίκης μας, δεν θα παρασυρθούμε σε ανούσιες φραστικές αντιπαραθέσεις με τους φίλους, που από άλλες αφετηρίες, δώσαμε όλοι μαζί, ο καθένας με τον τρόπο του, τον αγώνα για την διεκδίκηση του Δήμου Ικαρίας.

Το νησί μας έχει ανάγκη την σύμπνοια, την συμπόρευση, την ενότητα στην διεκδίκηση βασικών και ουσιαστικών αιτημάτων, για να αλλάξει επιτέλους προς το καλύτερο η ποιότητα ζωής των δημοτών μας, αλλά και να δώσουμε λύση σε χρονίζοντα προβλήματα που ταλαιπωρούν αυτόν τον τόπο.

Το ποιος είναι, τι είναι και από που προέρχεται, ακούστε φίλοι μου δεν λύνει προβλήματα, μικρή η κοινωνία μας και όλοι γνωριζόμαστε. Σας είναι δύσκολο ίσως να κατανοήσετε, πώς άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, ενώνονται σαν μια γροθιά, αφήνοντας πίσω τις ιδεολογικές ή κομματικές τους  εντάξεις και ενώνονται με ένα κοινό στόχο, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολύ διάθεση για έργο, να αποδείξουν σε όλους εσάς… “τους άπιστους Θωμάδες”, ότι αυτά που λέγαμε σε όλη την προεκλογική περίοδο, χωρίς απεριόριστη υποσχεσιολογία, το αντίθετο θα έλεγα, με προτάσεις ουσίας, απόλυτα μελετημένες, γίνονται αρκεί να το θέλουμε. Αρκεί να έχουμε υπομονή και επιμονή στην διεκδίκηση όλων όσων θα απαιτηθούν για την ουσιαστική βελτίωση της ζωής των συνδημοτών μας.

Ακρογωνιαίος λίθος φυσικά θεωρείται για όλους μας, η άμεση και τακτική επικοινωνία με τους δημότες μας, για την καταγραφή άμεσα  των προβλημάτων τους, την προώθηση τους μέσα από τις διαδικασίες του δημοτικού συμβουλίου, στους τελικούς αποδέκτες (Περιφέρεια, Υπουργεία, Ευρωπαϊκά Προγράμματα κλπ.), με στόχο την χρηματοδότηση, την δημοπρασία και τελικά την εκτέλεση αυτών των έργων.

Ξέρουμε από την 1η του Σεπτέμβρη ότι μας περιμένει μια δύσκολη τετραετής περίοδος, που θα κρινόμαστε καθημερινά από όλους σας, αλλά αυτό δεν μας πτοεί, το αντίθετο μάλιστα μας πορώνει, γιατί στόχος μας είναι, χωρίς πολλά λόγια, να σας αποδείξουμε ότι μια διαφορετική διοίκηση του δήμου, φέρνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Τελειώνοντας, γνωρίζουμε ότι μας τίμησαν με την ψήφο τους άνθρωποι που δεν ήταν εξ αρχής μαζί μας και δεν υποσχόμαστε, το θεωρούμε αυτονόητο να σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν. Οι υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργούν απόλυτα φιλικά και ουσιαστικά υπέρ του  δημότη, ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι αλλά και οι δημοτικοί μας σύμβουλοι, αν δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται στα γραφεία τους, θα είναι εκεί που .. “πονά”  ο  Δήμος μας, στους δρόμους, επιβλέποντας τα συνεργεία του δήμου, αλλά και τις εργολαβίες που θα αναλάβουν έργα του Δήμου. Δεν θέλουμε να είμαστε αιθεροβάμονες, αλλά ουσιαστικοί και πρακτικοί.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και εγώ και οι συναγωνιστές μου στην Πανικαριακή Ενότητα Αλλαγής

Σωτήρης Πολίτης

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue