Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΔήμος Ικαρίας Δήμος Ικαρίας: Η θέση του για τον “Αναθεωρημένο Καλλικράτη” και τα αποτελέσματα του 15ου Δ.Σ.

Δήμος Ικαρίας: Η θέση του για τον “Αναθεωρημένο Καλλικράτη” και τα αποτελέσματα του 15ου Δ.Σ.

by ikariaki.gr
22 views

δημοτικό συμβούλιο 2014

dimos

 

Ικαρία 28-11-2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΒΟΡΕΙΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ                                                                       

ΔΗΜΟΣ  ΙΚΑΡΙΑΣ

  

Ο Δήμος Ικαρίας απορρίπτει τόσο τον παλιό όσο                                

και τον «αναθεωρημένο» Καλλικράτη

 

Η διοικητική μεταρρύθμιση που συζητάνε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΝΕΛ και ΚΕΔΕ,   για εμάς, είναι μέρος του πολέμου που δέχεται ο λαός και σαν τέτοιο τον αντιμετωπίζουμε. Σε αυτό τον πόλεμο θα συμμαχήσουμε με όλους εκείνους που θα αντιπαλέψουν και τα μέτρα και την  νέα διοικητική μεταρρύθμιση. Είναι αναγκαία η πολιτική απόρριψης της αντιλαϊκής πολιτικής, ανεξάρτητα από τον κυβερνητικό εκφραστή κόντρα στην λογική: σφάξε με αγά μου να αγιάσω.

Από αυτή την σκοπιά καλούμε  όσους αιρετούς επιμένουν να έχουν ως αφετηρία και έγνοια τις αγωνίες και τον αγώνα του λαού:

 • Να μην εγκλωβιστούν στη λογική για το πώς οι δήμοι θα γίνουν πιο λειτουργικοί και αποτελεσματικοί στην προώθηση μιας βαθιάς αντιλαϊκής πολιτικής.
 • Να μην εγκλωβιστούν σε δήθεν τοπικές ιδιαιτερότητες και άλλα σχετικά. Κάτι τέτοιο είναι επιζήμιο, συσκοτίζει τον ταξικό χαρακτήρα των αλλαγών που προωθεί και η σημερινή κυβέρνηση. Ρίχνει στάχτη στα μάτια για τον αντιλαϊκό χαρακτήρα των αλλαγών που ξεκίνησαν πολλά χρόνια πριν την καπιταλιστική κρίση και στόχο έχουν να προσαρμόσουν την κρατική και τοπική διοίκηση πιο πιστά στις ανάγκες της καπιταλιστικής ανάπτυξης, πιο εχθρικά και αδιάφορα απέναντι στις λαϊκές ανάγκες και κινητοποιήσεις .

 Πιστεύοντας ότι χρειάζεται να διαμορφωθεί μια πρόταση που μπορεί να αποτελέσει ένα ελάχιστο κοινό διεκδικητικό πλαίσιο για την τοπική διοίκηση των νησιών μας  και όχι μόνο.  Προτείνουμε ως  δήμοι να καλέσουμε τους δημότες μας να μην εγκλωβιστούν στη λογική για το πώς τα νέα σχήματα θα είναι πιο λειτουργικά και αποτελεσματικά, για τις τοπικές ιδιαιτερότητες, για τις πληθυσμιακές δυσαναλογίες και άλλα παρόμοια, γιατί κάτι τέτοιο θα είναι έξω από την ουσία της επιχειρούμενης αλλαγής και βέβαια μακριά από την πολιτική ουσία του εγχειρήματος. Δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα.

banner

Προτείνουμε να καλέσουμε όλους τους εκλεγμένους στην Τοπική και περιφερειακή  Αυτοδιοίκηση που ενδιαφέρονται για τα κοινωνικά προβλήματα με κριτήριο την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών  να επιμείνουμε:

 • Στον ενιαίο δημόσιο δωρεάν χαρακτήρα βασικών τομέων κοινωνικού περιεχομένου (Υγεία, Πρόνοια, Παιδεία, πολιτική προστασία) με αποκλειστική ευθύνη του κράτους.
 • Στην ικανοποίηση της οικονομικής επάρκειας της Τ.Α με ένα σεβαστό ποσοστό από τον Κρατικό Προϋπολογισμό για την υλοποίηση των αρμοδιοτήτων που αναλαμβάνει.
 • Στην αναδιανομή των κρατικών δαπανών προς όφελος των εργαζομένων
 • Στην αξιοποίηση του θεσμού της Τ.Α σε φιλολαϊκή κατεύθυνση.

Δηλώνοντας την αντίθεση μας στο νέο κυβερνητικό σχέδιο του «Αναθεωρημένου Καλλικράτη» :

 • Εντείνουμε τον αγώνα για αποκλειστικά δωρεάν σύστημα στους βασικούς κοινωνικούς τομείς (Υγεία, Πρόνοια, Παιδεία) με πλήρη χρηματοδότηση από το κράτος,
 • Αντιτασσόμαστε στη μεταφορά αρμοδιοτήτων στην τοπική διοίκηση που πρέπει να είναι ευθύνη του κεντρικού κράτος, γιατί αυτό θα σημαίνει τελικά μεταφορά του κόστους στις παλέτες του Λαού
 • Διεκδικούμε σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους .
 • Διεκδικούμε να ανατραπεί το νομοθετικό πλαίσιο που καθιστά Δήμους και περιφέρειες σε  πεδίο επιχειρηματικής δραστηριότητας.
 • Διεκδικούμε σχεδιασμό και υλοποίηση σε κεντρικό περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, υποδομών και μηχανισμών δημόσιας προστασίας από : Πλημμύρες –πυρκαγιές – σεισμούς – άλλες καταστροφές από καιρικά φαινόμενα- Ρύπανση του νερού και του Αέρα.
 • Διεκδικούμε να καταργηθεί κάθε είδους τοπική φορολογία, κάθε έμμεση φορολογία (π.χ Φ.Π.Α).
 • Απαιτούμε δραστική αύξηση των κρατικών δαπανών από τον προϋπολογισμό, για κοινωνική πολιτική, για ενίσχυση της λαϊκής οικογένειας, για την λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών, (σε διαχείριση απορριμμάτων – υδάτων, κλπ)

 

ΔΗΜΟΣ   ΙΚΑΡΙΑΣ

 

 

 

 

dimos

 

30/11/2016                                       

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΒΟΡΕΙΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ                                 

ΔΗΜΟΣ  ΙΚΑΡΙΑΣ
Γραφείο Προέδρου  Δ.Σ                                                                    

Δ/ΝΣΗ: Άγιος Κήρυκος Ικαρία – Τ.Κ.83300

Τηλ. :   2275350401 – 412, Fax:  2275022215

Email: [email protected]

http :      www.ikaria.gov.gr

 

  Δελτίο Τύπου για την 15η συνεδρίαση του Δ.Σ Ικαρίας

  Συνεδρίασε την Κυριακή  27/11/2016 το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ικαρίας.

Στην  συνεδρίαση αυτή το δημοτικό συμβούλιο ενημερώθηκε για την οριστική ένταξη της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020» του ΕΣΠΑ. Επίσης ενημερώθηκε για διάφορα τρέχοντα θέματα στα οποία παρενέβη ο δήμαρχος (π.χ για την Περιφερειακή Οδού Ευδήλου και για Αποκατάσταση υδροληψίας στο φράγμα Πεζίου) 

 

Στη  συνεδρίαση αυτή βαρύνουσας σημασίας θέμα ήταν η συζήτηση για τις ενέργειες του Δήμου Ικαρίας που σχετίζονται με την πρόοδο των ενεργειών χρηματοδότησης και κατασκευής των αναγκαίων υποδομών που αφορούν την διαχείριση των απορριμμάτων στην Ικαρία ( ΧΥΤΥ – υποδομές ανακύκλωσης – αποκατάσταση χΑΔΑ, κλπ) 

Για αυτό το θέμα το δημοτικό συμβούλιο εκτός από την ενημέρωση αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει την προγραμματική σύμβαση με την περιφέρεια βορείου Αιγαίου για την υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον Και  Αειφόρος  Ανάπτυξη»  για την υλοποίηση της πράξης «ΕΡΓΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ».

Στη  συνεδρίαση αυτή εγκρίθηκε επίσης η προγραμματική σύμβαση με την Γ.Γ.Α για την υλοποίηση του έργου «Εγκατάσταση χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Αγίου Κηρύκου», που χρηματοδοτείται  από το Π.Δ.Ε, διασφαλίζοντας την υλοποίηση ενός ακόμα σοβαρού έργου που βελτιώνει αισθητά την κατάσταση των αθλητικών υποδομών του νησιού.

 

Ένα ακόμα σοβαρό θέμα που συζητήθηκε σε αυτή την συνεδρίαση ήταν ο Καθορισμός της θέσης του Δήμου Ικαρίας για το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Κατά την συζήτηση εκφράστηκε η σαφή αντίθεση της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου και στον παλιό και στον «αναθεωρημένο» Καλλικράτη, και εκδόθηκε  ψήφισμα – κάλεσμα (Επισυνάπτεται) προς  όλους τους εκλεγμένους στην Τοπική και περιφερειακή  Αυτοδιοίκηση που ενδιαφέρονται για τα κοινωνικά προβλήματα με κριτήριο την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών  να επιμείνουμε:

 • Στον ενιαίο δημόσιο δωρεάν χαρακτήρα βασικών τομέων κοινωνικού περιεχομένου (Υγεία, Πρόνοια, Παιδεία, πολιτική προστασία) με αποκλειστική ευθύνη του κράτους.
 • Στην ικανοποίηση της οικονομικής επάρκειας της Τ.Α με ένα σεβαστό ποσοστό από τον Κρατικό Προϋπολογισμό για την υλοποίηση των αρμοδιοτήτων που αναλαμβάνει.
 • Στην αναδιανομή των κρατικών δαπανών προς όφελος των εργαζομένων
 • Στην αξιοποίηση του θεσμού της Τ.Α σε φιλολαϊκή κατεύθυνση.

Για  το  θέμα αυτό το δημοτικό συμβούλιο στήριξε κατά πλειοψηφία  την  πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, αφού οι παριστάμενοι σύμβουλοι της Π.Ε.Α τοποθετηθήκαν κατά της εισήγησης και του σχεδίου ψηφίσματος, ενώ ο σύμβουλος της Α.Σ.Π.Ι δήλωσε παρών, και ο σύμβουλος της Ικα.Ρι.Α είχε αποχωρήσει νωρίτερα από την συνεδρίαση.

 

Το δημοτικό συμβούλιο στην 15η συνεδρίαση του για το 2016 αποφάσισε επίσης :

 • Για την Κατανομή ποσού 25.440 (Δ κατανομή 2016), για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολικών μονάδων
 • Για την Παραλαβή αρχιτεκτονικής μελέτης και της μελέτης του περιβάλλοντα χώρου του νέου υδροθεραπευτηρίου «Απόλλωνα»
 • Για διάφορα τρέχοντα ζητήματα που βρισκόταν σε εκκρεμότητα (Έγκριση μελετών έργων, έγκριση ΑΠΕ  έργων έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής  έργων).
 • Για την διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών, λόγο λανθασμένης καταχώρησης.
 • Για διάφορες αιτήσεις φορέων και πολιτών του δήμου

 

Νωρίτερα την ίδια μέρα είχε πραγματοποιηθεί η 14η συνεδρίαση για το 2016 (ήταν ειδική συνεδρίαση) και στην όποια έγινε συζήτηση επί του απολογισμού του οικονομικού έτους 2015. Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον απολογισμό, ισολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσεως του οικονομικού έτους 2015 (Επισυνάπτεται η απόφαση).

 

ΔΗΜΟΣ   ΙΚΑΡΙΑΣ

 

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ
Ταχ. Διεύθυνση: Άγιος Κήρυκος Ικαρίας
Ταχ. Κώδικας : 83300
Τηλ. : 2275350401,-412
Fax : 2275022215
Email: [email protected]

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Από το πρακτικό της υπ’ αριθμ. 14ης /2016 ειδικής συνεδρίασης του
Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ικαρίας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Θέμα: Έγκριση απολογισμού, ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως οικονομικού έτους  2015

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 177/2016

Στον Χριστό Ραχών Ικαρίας σήμερα 27 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε σε ειδική συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ικαρίας, ύστερα από την με αριθμό πρωτ.:8977/22-11-2016 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ κ. Ν. Λαρδά, η οποία επιδόθηκε και δημοσιεύθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010(ΦΕΚ Α’ 87/7-6-2010).
Παρόντος και του Δημάρχου κ. Στέλιου Σταμούλου, διαπιστώθηκε από τoν Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου πως δεν υπήρχε νόμιμη απαρτία κατά τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 96 του Δ.Κ.Κ, Ν.3463/2006 (ΦΕΚ Α’ 114), δεδομένου ότι σε σύνολο 21 μελών παραβρέθηκαν παρόντα 18μέλη, απόντα 3 μέλη και ονομαστικά οι:

choris-titlo
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ραχών κ. Νικόλαος Καρούτσος και ο εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας Μαγγανίτη κ. Ευάγγελος Καρναβάς.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο κ. Πολίτης Αργύρης, υπάλληλος του Δήμου Ικαρίας, για την τήρηση των πρακτικών.
Μετά τη διαπίστωση της απαρτίας ο πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και   έδωσε το λόγο στην αντιδήμαρχο κ. Β. Καρίμαλη-Λαρδά.
Αναφερόμενη στο μοναδικό θέμα της ημερησίας διάταξης, είπε τα εξής:
“Με αφορμή την έγκριση του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσεως καθώς και του απολογισμού οικονομικού έτους 2015 μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε γενικότερα την οικονομική κατάσταση του δήμου μας. Το γεγονός αυτό έχει ιδιαίτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι σίγουρα οι αριθμοί βοηθούν, απεικονίζοντας μια αναμφισβήτητη πραγματικότητα, αξιόπιστα, απόλυτα και τεκμηριωμένα.
Ο Δήμος Ικαρίας προσπαθεί να ισορροπήσει στα πλαίσια της δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας που έχει επιφέρει τεράστια προβλήματα και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, της δραματικής μείωσης των εσόδων λόγω της περικοπής των κρατικών επιχορηγήσεων αλλά και από τη μείωση των ιδίων εσόδων του λόγω του περιορισμού της φοροδοτικής ικανότητας των πολιτών. Σε κάθε περίπτωση όμως, οφείλουμε με τις πράξεις και τις δράσεις μας να προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη στην προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.
Ως Δήμος Ικαρίας έως και σήμερα με την προσπάθεια που καταβάλλεται για τη μείωση λειτουργικών εξόδων, με την ακόμα πιο αυστηρή πολιτική ως προς τις προμήθειες του δήμου και τον περιορισμό κάθε πιθανής ή και απίθανης σπατάλης, επιδιώκουμε να διατηρήσουμε αυτή την ταμιακή και λογιστική πραγματικότητα.
Οι συνημμένες οικονομικές καταστάσεις παρουσιάζουν εύλογα, από κάθε ουσιώδη άποψη, την οικονομική θέση του Δήμου Ικαρίας κατά την 31η Δεκεμβρίου 2015 και την χρηματοοικονομική του επίδοση για τη χρήση που έληξε την ημερομηνία αυτή, σύμφωνα με το Π.Δ. 315/1999 “Κλαδικό Λογιστικό Σχέδιο Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης”.
Στη συνέχεια ο Λογιστής του Δήμου κ. Χρήστος Βογιατζής και ο ορκωτός Λογιστής κ. Δημήτριος Συρίγος θα είναι στη διάθεσή σας για να δώσει διευκρινιστικές απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις σας.”
Ακολούθησε η παρουσίαση της “ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2015” από τον ορκωτό λογιστή κ. Δημ. Συρίγο, όπως επίσης οι παρατηρήσεις και διαπιστώσεις που προέκυψαν από τον έλεγχο καθώς και οι προτάσεις των ελεγκτών για τυχόν βελτιώσεις σε θέματα λογιστικής και διαχειριστικής φύσεως.
Εν συνεχεία, οι επικεφαλείς των παρατάξεων υπέβαλλαν τις ερωτήσεις τους και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις τους.
Ο επικεφαλής της Π.Ε.Α. κ. Χρ. Σταυρινάδης, αφού παρατήρησε ότι κατά την διάρκεια της δημαρχιακής τους θητείας είχαν δεχτεί σφοδρή κριτική, από την τότε αντιπολίτευση, για τα δεσμευμένα κεφάλαια, που είχαν. Όμως τελικά φαίνεται ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν, διότι άλλα είναι δεσμευμένα για ορισμένους σκοπούς, άλλα δεν μπορούν να απορροφηθούν κ.λ.π.. Στη συνέχεια είπε ότι παρόλο που εκτιμούν τη δουλειά των ορκωτών λογιστών, θα ψηφίσουν “παρών”.
Ο επικεφαλής της ΙΚΑ.ΡΙ.Α. κ. Κ. Σταμούλης υπογράμμισε τις εξής παρατηρήσεις της Έκθεσης Ελέγχου του ορκωτού λογιστή, οι οποίες ήταν ακριβώς ίδιες και στην περσινή έκθεση:
§  Δεν υφίσταται μητρώο ιδιοκτησιών στο Δήμο στο οποίο να εμπεριέχονται ανά ιδιοκτησία οι τίτλοι ιδιοκτησίας, τα τοπογραφικά σχέδια, ο υπολογισμός αντικειμενικής αξίας, ούτως ώστε να είναι δυνατή, αφενός η διασφάλιση της περιουσίας και αφετέρου η πιθανή αξιοποίησή της.

§  Δεν γίνεται λογιστική παρακολούθηση των αποθεμάτων (αναλωσίμων και ανταλλακτικών παγίων στοιχείων). Η παρακολούθηση των αποθεμάτων λογιστικά θα βοηθήσει στην καλύτερη διαχείριση τους και στον καλύτερο προγραμματισμό των αγορών, ώστε να μην δημιουργούνται καθυστερήσεις λόγω έλλειψης ορισμένων υλικών ή αντιθέτως δέσμευση κεφαλαίων σε αναλώσιμα ή ανταλλακτικά παγίων που δεν χρησιμοποιούνται συχνά. Θα μπορούσε τέλος να αποτρέψει ενδεχόμενες διαχειριστικές ατασθαλίες.
Με δεδομένο ότι τίποτα δεν άλλαξε από την προηγούμενη χρονιά, ο κ. Σταμούλης δήλωσε ότι θα ψηφίσει “παρών”.
Ο επικεφαλής της ΑΣΠΙ κ. Ηλ. Γαγλίας είπε ότι θα κρατήσουμε ως θετικό την παρατήρηση του κ. Συρίγου ότι από τις οικονομικές καταστάσεις φαίνεται μια νοικοκυρεμένη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου.
Παρατήρησε ότι υπάρχει εκκρεμότητα με την εκκαθάριση της ΑΝ.ΕΤA.Ι.
Συμφώνησε ότι θα πρέπει να γίνει μητρώο ιδιοκτησιών καθώς και παρακολούθηση των αποθεμάτων, όπως περιγράφεται στις παρατηρήσεις της Έκθεσης.
Όσον αφορά το διαθέσιμο ταμείο, το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος του αφορά έργα δείχνει καθυστέρηση και αναποτελεσματικότητα στην υλοποίηση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος.
Για όλους τους παραπάνω λόγους θα δηλώσουν “παρών”.

 Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και λαμβάνοντας υπ’ όψιν:
– το άρθρο 163 του Ν. 3463/06
– το Ν 3548/07, άρθρο 6, παρ.7
– την έκθεση ελέγχου που υποβλήθηκε στο Δ.Σ. από τον ορκωτό ελεγκτή – λογιστή
– την υπ’ αριθμ. 122/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (ΑΔΑ:ΩΒΘΜΩΕ4-8ΗΛ) για την υποβολή του απολογισμού, ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης του οικονομικού έτους 2015 και τη σχετική έκθεση της Οικονομικής Επιτροπής
– την με αρ. Πρωτ.:8823/2015 απόφαση Δημάρχου Ικαρίας περί ανάθεσης του ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Ικαρίας της χρήσης 2015
– τον απολογισμό, ισολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσεως της χρήσης του οικονομικού έτους 2015
Με ψήφους έντεκα (11) υπέρ και επτά (7) “παρών”

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
1.Την έγκριση του Απολογισμού, Ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσεως του έτους 2015, όπως εμφανίζονται συνημμένα και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας απόφασης.
2. Τη δημοσίευση των ανωτέρω οικονομικών στοιχείων, όπως ορίζεται στο N. 3548/07 άρθρο 6 παρ 7.
3. Την αποστολή της παρούσας απόφασης και των δικαιολογητικών που ορίζονται στο άρθρο 24 του ν.3202/2003 στο Ελεγκτικό Συνέδριο.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι: κ. Χρ. Σταυρινάδης, κ. Χριστ. Ξηρού, κ. Μ. Μπινίκου, κ. Ν. Καλαμπόγιας, κ. Ανδ. Καρούτσος, κ. Κ. Σταμούλης και κ. Ηλ. Γαγλίας δήλωσαν παρόντες.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

του Δημοτικού Συμβουλίου

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΡΔΑΣ

 

ΤΑ ΜΕΛΗ

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue