Home ΑρθρογράφοιΕλεύθερη Πένα Αποχαιρετισμός στον Νίκο Δουρή

Αποχαιρετισμός στον Νίκο Δουρή

by ikariaki.gr
29 views

Καλό Ταξίδι Αγαπημένε συνάδελφε και Φίλε…

nikos-douris-2Την Τετάρτη 9  Νοεμβρίου 2016  έφυγε από την ζωή ένας εξαίρετος φίλος , ένας αγαπητός συνάδελφος στον ΟΤΕ , ο Νίκος Δουρής.

Προϊστάμενος για αρκετά χρόνια στην γραμματεία του τεχνικού τμήματος Κυκλάδων άφησε το στίγμα υποδειγματικού  υπαλλήλου.

Ο Νίκος Δουρής  ήταν ένας εξαίρετος συνάδελφος , ένα κύριος  πραγματικός , αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους . Τυπικός στην δουλεία του , προσεκτικός , προσπαθούσε να ενημερώνει και να συμβουλεύει τους συναδέλφους. Δεν ξεχώριζε τους συναδέλφους σε υψηλόβαθμους και νεοδιοριζόμενους . Σε όλους ήταν το ίδιο ,  όλους τους αγαπούσε και τους βοηθούσε όπου έπρεπε. Δεν ήταν μόνο στον ΟΤΕ αγαπητός αλλά και σε όλη την κοινωνία της Σύρου. Ο Νίκος Δουρής δεν είχε εχθρούς παρά μόνο φίλους. Του άρεσαν τα γλέντια οι παρέες χωρίς να ξεχωρίζει ηλικίες , οι πλάκες ,  οι εκδρομές και πάντα ήταν παρών στις τριήμερες εκδρομές του ΟΤΕ του Αγίου πνεύματος. Την σύνταξή του πήρε από την Σύρο όπου όλοι οι συνάδελφοι το γλέντησαν στη ταβέρνα  της Αληθινής . Όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν τον αγαπητό αυτό συνάδελφο.

Την Σύρο την αγαπούσε και την θεωρούσε  δεύτερή του πατρίδα. Όπως τα έφερε η μοίρα άφησε την τελευταία του πνοή στην Σύρο που αγάπησε και την Παρασκευή το βράδυ έκανε το τελευταίο του ταξίδι στην αγαπημένη του Πατρίδα την Ικαρία όπου εκεί το Σάββατο 12 -11-2016 θα τον αποχαιρετήσουν ου συγγενείς και οι φίλοι σε ένα ταξίδι χωρίς γυρισμό. Κλαίνε όλοι οι συνάδελφοι και φίλοι από την  Σύρο και όλη η Ικαρία για τον χαμό του εξαίρετου Φίλου Νίκου Δουρή. Στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια είχε μια επίσης εξαίρετο σύζυγο την Αθηνά που ήταν πάντα δίπλα του.

‘Ένα ταιριαστό ζευγάρι   που ακόμη και στις διάφορες πλάκες ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο.

Είχε δύο εξαίρετα παιδιά τον Δημήτρη και Τζοβάνα. Ο Δημήτρης παντρεύτηκε και παραμένει στη Σύρο . Έτσι τα έφερε η μοίρα , έφυγε ο Δουρής στην Ικαρία και έμεινε στην Σύρο ο Δημήτρης στο αγαπημένο νησί του πατέρα του. Δεν υπήρχε ταβερνάκι που να μην έχει πάει με την παρέα του να διασκεδάσουν. Πιο να πρωτοπούμε ; του Τεμπέλη ; του Σκουλά , του Λίλή ; του Γουρνοβαγγέλα ; του Ξανθομάλη ; του Νικολού ; του Κοκολιά ; και ένα σωρό άλλα . Του άρεσαν οι καλές παρέες και το ωραίο κρασί. Γλέντια ατελείωτα με ωραίες παρέες και πάντα μαζί ο  αγαπητός του φίλος και πατριώτης Βλάχος Γιώργος  αλλά και άλλοι φίλοι και συνάδελφοι ο Μουζακίτης Σπύρος , Κορρές Νίκος ,Τσουκαλάς Δημήτρης , Σολάρης Νίκος  , Τζημάκας  Χρυσόστομος , Μπάϊλας Δημήτρης , Βρούτσης Νίκος ,ποιους να πρωτοαναφέρω ;   ήταν τόσοι πολλοί που πραγματικά θα πρέπει να γεμίσουμε πολλές σελίδες.

Αγαπητέ φίλε κ. Νίκο Δουρή θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά  αλλά καμιά φορά τα πολλά λόγια χάνονται. Να ξέρεις ότι θα μείνεις ζωντανός στην καρδιά μας και η σκέψη μας θα είναι πάντα κοντά σου.

Θα ήθελα και εγώ προσωπικά να σε ευχαριστήσω διότι και εγώ ήμουν από τους συναδέλφους που με στήριξες , και με συμβούλεψες στην πορεία μου στον ΟΤΕ.

Αγαπητέ κ. Νίκο να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει και από εκεί ψηλά που θα είσαι να συνεχίζεις να μας συμβουλεύεις και να μας αγαπάς.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια  στην οικογένειά του ΑΓΑΠΗΤΟΥ  ΝΙΚΟΥ ΔΟΥΡΗ.

banner

Νίκος Σολάρης

[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”Nikos DOuris”]

cyclades24.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue