Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.Αιγαίου Απάντηση στην Κυρία Μαρώλια υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη στον νομό Σάμου του Σύριζα

Απάντηση στην Κυρία Μαρώλια υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη στον νομό Σάμου του Σύριζα

by ikariaki.gr
2 views

Απάντηση στην Κυρία Μαρώλια υποψήφια αντιπεριφερειάρχη στον νομό Σάμου του Σύριζα στις απερχόμενες εκλογές, του Έπαρχου Ικαρίας και Φούρνων Παμφίλη Στέφανου.

παμφίλης - καλογήρουΠαίρνοντας σαν αφορμή την δήλωση της Κύριας Μαρώλια στο  άρθρο του Σωτήρη Πολίτη για τις απερχόμενες εκλογές, Δημοτικές και Περιφερειακές, λέγοντας η Κυρία Μαρώλια «ότι εξ’ άλλου ο Παμφίλης είπε ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον Σταυρινάδη και ότι κανένας δεν το διέψευσε από τον συνδυασμό του Κύριου Σταυρινάδη».

 

Έχω λοιπόν να απαντήσω ως εξής: Εγώ την Κυρία Μαρώλια δεν τη ξέρω, ούτε ποτέ μου την είδα τα προηγούμενα χρόνια να έρθει μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο να εκφράσει την άποψή της, ούτε ποτέ την διάβασα σε κάποιο έντυπο να καταθέσει τις απόψεις της για την πολίτικη κατάσταση του Δήμου ή της Περιφέρειας, απούσα λοιπόν από παντού.

Πιθανόν παιδί του κομματικού σωλήνα, να εγκάθετη από την Κουμουνδούρου να λύσει τα προβλήματα της επαρχίας, αφού πρώτα είχε υποχρέωση να της κάνουμε ένα μικρό φροντιστήριο για να τα γνωρίσει. Δυστυχώς από κάτι τέτοιους αυτεπάγγελτους σωτήρες πάσχουμε σ’ αυτόν τον τόπο, αλίμονο μας.

  • Αυτοαποκαλούνται αριστεροί, αντιμνημονιακοί και προσπαθούν να γίνουν τσάμπα μάγκες. Δεν μας ανέφεραν από ποιους αγώνες βγήκαν, ή έστω βαπτίστηκαν να το γνωρίζουμε τουλάχιστον.
  • Αποκαλούσαν τον Σταυρινάδη μνημονιακό κ.α. Εγώ ποτέ μου δεν τον άκουσα να ομιλεί υπέρ του μνημονίου. Ξέχασαν να μας πουν όταν τον έφεραν τον Σταυρινάδη και τον στήριζαν στον Δήμο, στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση, μαζί με την Νέα Δημοκρατία, το Πασόκ και τον Σύριζα. Δεν είχε υπογραφεί το μνημόνιο τότε;
  •  Πως λοιπόν Κυρία Μαρώλια τότε στις ανακοινώσεις βάζατε το όνομά σας φαρδύ πλατύ σ’ αυτούς που στήριζαν το ψηφοδέλτιο του Χρήστου του Σταυρινάδη σαν Σύριζα; Τότε ο γιατρός ήταν μνημονιακός ή αντιμνημονιακός, όταν η τηλεόραση έδειχνε ροζ την Ικαρία τι λέγατε;

 

Μήπως, τελικά έχετε μπερδέψει τις πολιτικές έννοιες, και την πολιτική σας ταυτότητα, νομίζοντας ότι ο πολίτης είναι υπνωτισμένος;

Εμείς λοιπόν σαν Νέα Δημοκρατία, έχουμε την τόλμη να δείξουμε σε όλους εσάς τους δήθεν αγωνιστές και επαναστάτες, ότι για τον τόπο μας δεν δεχθήκαμε καμιά κηδεμονία, ούτε  γραμμές στα στημένα παιχνίδια του Καμένου τότε, «ψηφίστε ΚΚΕ διότι θα μας δώσουν την Περιφέρεια».

 

Έφυγε νύχτα από την Ικαρία, διότι δείξαμε και δείχνουμε στην πράξη ότι είναι δικό μας δικαίωμα, πάντα μέσα από τις αποφάσεις των τοπικών μας οργάνων και μαζί με τον κόσμο, ότι για τον τόπο δεν αποφασίζει η πρώην Ρηγίλλης ή η σημερινή Συγγρού. Διδαχτείτε λοιπόν από εμάς που μας βάζετε στο στόμα σας, κάθε φορά που ανεύθυνα χωρίς κόστος κάνοντας τους δήθεν επαναστάτες κατηγορείτε τις πολιτικές ή την εκάστοτε Κυβέρνηση, την δημοκρατικά εκλεγμένη.

banner

 

Είναι άξιο απορίας Κυρία Μαρώλια να νομίζετε ότι εμείς πρέπει να λειτουργούμε κάτω από τις δικές σας απόψεις, με δυο γλώσσες και τρεις ιδεολογίες, με γραμμές για τον τόπο από την Κουμουνδούρου, ψηφίστε αντιμνημονιακά να μην χάσουμε την αριστερή μας ταυτότητα.

  • Κολλήσατε στον Γαγλια όπου σας απέρριψε, τρείς φορές σας απαρνήθηκε και τελικά αποφασίσατε να κατεβείτε μόνοι, λες  και ο Σύριζα που δήθεν εκπροσωπούσατε εσείς οι λίγοι θα παίρνατε τον Δήμο, ένα αλαλούμ στο διαδίκτυο, ένα πεισματικό εμφύλιο μεταξύ σας και ενάντια στο υγειές κομμάτι του Σύριζα, ανακοινώσεις, επιστολές στήριξης στο ΚΚΕ ακόμα και από ξενόφερτους τους οποίους τους δείξαμε.
  • Στήσατε ένα ψηφοδέλτιο με πρώην και σημερινούς Πασοκτζήδες, δεξιούς και ότι άλλο φανταστεί κανένας και ομιλούσατε στα μουλωχτά ότι είστε αντιμνημονιακοί, θέλατε όμως υποψήφιους μνημονιακούς. Βρε, ποιους δουλεύετε;

 

Απολογηθείτε τώρα σ’ αυτούς που εν’ γνώση σας εξαπατήσατε στον δεύτερο γύρο με τις γραμμές σας, «ψηφίστε ΚΚΕ», αυτά δεν τους τα είπατε όταν μπήκαν στο ψηφοδέλτιο.

 

Εμείς Κυρία Μαρώλια περήφανα στηρίξαμε τον Χρήστο τον Σταυρινάδη, διότι εμείς έχουμε πάντα την τόλμη να στηρίζουμε του άξιους και ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από ανωνυμίες ή οτιδήποτε άλλο. Η Νέα Δημοκρατία έχει σταθερή άποψη, αρχές και ανθρώπους που αγαπούν με ειλικρίνεια να στηρίζουν τα νησιά μας δημιουργικά χωρίς σκαμπανεβάσματα.

Το πρόβλημα σας ήταν να μην πούμε ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον Σταυρινάδη, ή έπρεπε να το λέμε ψιθυριστά, να χαϊδεύουμε τα αυτιά της δικιάς σας θολωκουλτούρας και νομενκλατούρας; Ε λοιπόν όχι Κυρία Μαρώλια, αυτοί είμαστε, με γνωστή την ταυτότητά μας και την προσφορά μας στον τόπο μας, με στελέχη που έχουν ονοματεπώνυμο. Πέντε κούκοι ήσασταν και κάνατε προεκλογική περίοδο αχταρμά, διασπάσατε τον ίδιο τον Σύριζα, προσπαθώντας να επιβληθείτε στην πλειοψηφία, τέτοια είναι η δημοκρατία που πρεσβεύατε, άλλα ποτέ δεν είπατε την πραγματική αλήθεια ότι είχατε στήσει κρυφή συμφωνία, με ποιους δεν λέτε;

  • Να ψηφίσουν την Περιφέρεια, γιατί εκεί ήταν το στοίχημα για τον Σύριζα και εσείς τους στηρίζετε στον Δήμο, γι αυτό κοπτόσαστε και υπήρχε τέτοια έχθρα εναντίον όλων και του Σταυρινάδη, ξαφνική  δικαιολογία διότι η εξαπάτηση των ψηφοφόρων είναι η αντιμνημονιακή πολιτική.

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια Κυρία Μαρώλια, πέντε κούκοι τα κάνατε αχταρμά, και δεν αναφερόμαστε στο υγειές κομμάτι του Σύριζα, που περήφανα στήριξαν τις αξίες και του άξιους, υψώνοντας το ανάστημά τους, την άποψή τους,  την ελευθερία της γνώμης τους και τις ψήφους τους.

Θα εξατμιστείτε Κύρια Μαρώλια ή μελλοντικά θα κολλήσετε κάπου αλλού, μόνο για να παίζετε παιχνίδια και να δημιουργείτε προβλήματα. Λίγα λοιπόν τα λόγια σας για την Νέα Δημοκρατία διότι εμείς δεν ανακατευθήκαμε πουθενά, δεν ασχοληθήκαμε με τη  σαλάτα που κάνατε και με αξιοπρέπεια αντιμετωπίσαμε όλους του πολιτικούς χώρους και συνδυασμούς, χωρίς καμία ανάμειξη στα εσωκομματικά τους.

 

Αυτά είχα χρέος να τα πω και να τα αναφέρω, διότι από σεβασμό στον τόπο δεν μιλήσαμε μέσα στην προεκλογική περίοδο, ούτε θέλαμε να παίζουμε σε ένα λασπωμένο γήπεδο σαν το δικό σας, με του τόνους λάσπης που μερικοί πέταγαν σαν αρουραίοι τις νύχτες κατά του προσώπου μου και της Νέας Δημοκρατίας, σ΄ αυτά απάντησε ο πολίτης και κανένας άλλος.

 

Έτσι Κυρία Μαρώλια το Δημοτικό αποτέλεσμα όταν το διαβάσετε καλά σας λέει ξεκάθαρα για την συμφωνία που προεκλογικά στήσατε. Αυτά προς το παρόν είχα να αναφέρω και καλό θα ήταν, έστω και την ύστατη στιγμή να διδαχτείτε από την Νέα Δημοκρατία, διότι εμείς δεν μάθαμε να ψιθυρίζουμε για τον τόπο μας στα αυτιά κανενός. Βροντοφωνάζουμε για την Ικαριά μας και τους Φούρνους.

 

Στέφανος Παμφίλης

stefanospamfilis.blogspot.gr

Έπαρχος Ικαρίας και Φούρνων

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue