Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.ΑιγαίουΕπαρχείο Ικαρίας-Φούρνων Απάντηση Επάρχου Ικαρίας στη Επιστολή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ραχών

Απάντηση Επάρχου Ικαρίας στη Επιστολή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ραχών

by ikariaki.gr
8 views

επαρχος megaΚύριοι, με έκπληξη παρακολουθώ την αήθη επίθεση κατά του προσώπου μου και κατά του θεσμού που υπηρετώ, σχετικά με τη δήλωση μου στο MEGA που αφορούσε την έλλειψη καυσίμων στην Ικαρία.

Την απάντηση μου την απευθύνω μόνο στην ομάδα εκείνη των ολίγων και παρεξηγημένων Συριζαίων , όπως είστε μερικοί από εσάς στις Ράχες , όπου από καιρό εις καιρό βγαίνετε από την αφάνεια μετά από μακροχρόνια νάρκη και ψάχνετε να βρείτε θέμα να ασχοληθείτε για να πιστοποιήσετε την υπαρξιακή σας οντότητα. Είστε αυτοί που καταδικάσατε τον τόπο σ’ αυτά τα χάλια που περνάμε σήμερα , ονομαστικά! Και θα το κουβαλάτε μαζί σας για πολλά χρόνια !

Η αφορμή σας ήταν δήθεν η έλλειψη καυσίμων ; απάντησα και τηλεοπτικά και εγγράφως , διαβάζετε τα άρθρα και τα δελτία τύπου που δίνονται στη δημοσιότητα. Η ευθύνη όταν υπηρετείς πολιτικές θέσεις είναι ξεκάθαρη και από την ευθύνη αυτή καθοδηγούνται οι ενέργειες μου , χωρίς καμία κομματική τύφλα από αυτές που τώρα τελευταία εφαρμόζετε με περισσή συνέπεια, θεωρώντας ότι θα μείνουν αναπάντητες , ή ότι το κόμμα σας θα σας ανταμείψει ως όψιμους σωτήρες.

Αντιλαμβάνομαι ότι θέλετε να εφαρμόσετε έναν φασισμό άνευ προηγουμένου , ώστε να μην μιλάμε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το νησί – για να μην ανακατεύουμε το ξινόγαλα και σας χαλάμε τη συνταγή.

Για πιο τουρισμό μιλάτε όψιμα και υποκριτικά , όταν με τα καμώματα σας και τις δήθεν διαπραγματεύσεις πέντε μήνες τώρα , το νησί να έχει κάθετη τουριστική πτώση και στον κλασσικό και στον ιαματικό τουρισμό , όπως και στα άλλα νησιά βεβαίως; Και με κατηγορείτε απροκάλυπτα πως με τις δηλώσεις πως έκανα ζημιά στον τουρισμό που δεν έρχεται.

Η πολιτική μου ταυτότητα είναι γνωστή και ξεκάθαρη , δεν την έκρυψα ποτέ από κανέναν και ποτέ δεν ήμουν περιφερόμενος στους πολιτικούς χώρους , όπως πολλοί από εσάς. Αντιθέτως , τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας σφετερίζεστε και προσπαθείτε κάθε φορά να αποκτήσετε , διότι είστε ελάχιστοι. Και όταν με μεθοδεύσεις ο κόσμος σας εκλέγει (βλέπε πρώην αντιδημάρχους επί Θεοδωράκη) , όταν πάρετε θέσεις λέτε τους Νεοδημοκράτες φασίστες , ξεχνώντας πόσες δεξιές οικογένειες και συμβούλους είχατε τοποθετήσει στο αιρετικό δημοτικό σας ψηφοδέλτιο, για να κάνετε το κακό που κάνατε στον τόπο. Καλό θα ήταν να μην αναφέρετε την φιλελεύθερη παράταξη και τους ψηφοφόρους της , οι οποίοι γνωρίζουν καλά και έχουν αποδείξει και στο παρελθόν και τώρα πως ξέρουν να στηρίζουν τον τόπο κάθε φορά που ομάδες «σωτήρων» σαν και εσάς προσβάλλετε τους πολίτες , και δημιουργήσατε αυτή τη ντροπή μόνο εσείς.

Σε ποια σύσκεψη για την ακτοπλοΐα συμμετείχατε , για ποιά υγεία αγωνιστήκατε , τι είδους αγώνες έχετε κάνει , καθώς δε σας συναντήσαμε πουθενά ; Μόνο στο διαδίκτυο βγάζετε χρησμούς.

Αντιλαμβάνομαι ότι ελλείψη επιχειρημάτων και πολιτικού λόγου , καταλήγετε στο νονό που με βάφτισε έτσι. Τη βρωμιά και την εμπάθεια σας δεν την κρύβετε. Τους δικούς σας νονούς να επιβεβαιώσετε διότι η κοινωνία μας είναι μικρή και σας γνωρίζουμε και με τα μικρά και με τα κομμένα σας ονόματα , τα οποία αν θέλετε μπορώ να αναφέρω ένα ένα ξεχωριστά, και το βίο του καθένα σας σε επόμενη επιστολή μου.

Για ποιους ξενοδόχους κοπτόσαστε και για ποιους εστιάτορες ρίχνετε κροκοδείλια δάκρυα , όταν και τώρα σκεπτόσαστε την αύξηση του ΦΠΑ για τα νησιά , καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη , όπως και το ΦΠΑ στα εισιτήρια των πλοίων. Εδώ και αρκετό καιρό στέλνετε τους τουρίστες αλλού , με το μίγμα της δημοκρατικής ασάφειας που εκπέμπετε, οδηγώντας τη χώρα στα βράχια.

Ποιες αρχές υπηρετήσατε ή υπηρετείτε όταν κάνατε την Ικαρία ένα κουβάρι παραμονές των εκλογών και χωρίσατε τον Σύριζα σε δύο στρατόπεδα μόνο και μόνο για να πλήξετε το πρόσωπο του πρώην Δημάρχου , Χριστόδουλου Σταυρινάδη , και πουλήσατε τις αρχές σας και την ιδεολογία σας καλώντας τον κόσμο να στηρίξει αριστερά στο δεύτερο γύρο . Ντροπή και μόνο ντροπή.

banner

Εγώ δεν χρησιμοποίησα την πολιτική μου ταυτότητα για τα θέματα που αφορούν την Επαρχία , και κανένας δε θα με τοποθετήσει σε κανάλια που δεν ακολούθησα. Ιερή μου υποχρέωση είναι η στήριξη του τόπου μας και των κατοίκων του , να διεκδικώ να απαιτώ , να διαμαρτύρομαι , να ενημερώνω , να συγκρούομαι για τα συμφέροντα του τόπου , και να είμαι δίπλα στον πολίτη της Ικαρίας και των Φούρνων κάθε στιγμή στην καθημερινότητα και στη δυσκολία του. Καθημερινά αυτοί οι πολίτες με κρίνουν , αλίμονο όχι εσείς.

Καλά είστε λοιπόν εκεί κρυμμένοι πίσω από ανώνυμα έγγραφα – καταγγελίες και ειρωνικά σχόλια. Γεμάτοι εμπάθεια , ανύπαρκτοι στο μηδέν , παρακολουθώντας τα προβλήματα του τόπου με κιάλια και παρωπίδες.

Αυτοί είστε και να γνωρίζετε ότι δεν επέλεξα εγώ να ανοιχθεί το κουτί της Πανδώρας. Θα τα ακούσετε λοιπόν τώρα υποκριτές.

Με το υγιές κομμάτι του Σύριζα και με την κυβέρνηση έχω εκ του θεσμού μου άριστες σχέσεις για το καλό του τόπου , και θα συνεχίσω να τις έχω. Τα φτηνά επιχειρήματα σας αφορούν μόνο εσάς που σας χαρακτηρίζει η προδοσία , η διγλωσσία , η ύβρη , η λάσπη , η κοροϊδία , η απομόνωση και ο εμπαιγμός. Βγείτε στην κοινωνία και επιβεβαιώστε την υπαρξιακή σας οντότητα για να εισπράξετε τα δέοντα , ακόμα και από τους δικούς σας που ξεπουλήσατε αντί πινακίου φακής.

Μην ξεχνάτε ότι ο κόσμος της Ικαρίας με επέλεξε Έπαρχο για δεύτερη φορά , αν αυτό σας λέει κάτι. Την επόμενη φορά εκλέξτε Έπαρχο δικό σας , για να αντιπροσωπεύει την τύφλα σας με τους δικούς σας όρους. Ως τώρα έχετε χάσει και τη Ρόδο και το πήδημα . Οι πολίτες λένε άλλα και μην επιχειρείτε να τον προσβάλλετε, όπως κάνετε και σήμερα , ενώ συγχρόνως αναφερόσαστε στον κυρίαρχο λαό όταν σας συμφέρει.

Εσείς λοιπόν οι συγκεκριμένοι του Σύριζα Ραχών αποτελείτε ντροπή για τον τόπο και μάθετε πρώτα να κρίνετε τους εαυτούς σας και τις πράξεις σας πριν κρίνετε τους άλλους , γκεμπελίσκοι της δεκάρας.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ Κ ΦΟΥΡΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ

επαρχος

[divider]

Δείτε σχετικά

Video: Ο Έπαρχος Ικαρίας μίλησε στο Mega για ελλείψεις καυσίμου στην Ικαρία

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ραχών για της δημόσιες δηλώσεις Επάρχου για τα καύσιμα στην Ικαρία

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue