Αντίο φίλε…

by ikariaki.gr
23 views

anandranistakis1444126408

Πως αισθάνεσαι όταν χάνεις κάποιον δικό σου, φίλο, συνεργάτη???……κομμάτια.

Πως αισθάνεσαι όταν ακούς χαράματα το άσχημο μαντάτο?? Λες πλάκα μου κάνουν και άσχημη πλάκα και δεν είμαστε για τέτοια, μέρες πού είναι. 

Κι όμως σήμερα Κυριακή το πρωί, γύρω στις 06.30 ένας φίλος “πέταξε” πριν την ώρα του γι άλλη γη, γι άλλα μέρη.

Ο Γιώργος  Ανανδρανιστάκης, ο δημοσιογράφος, ο συνεργάτης, ο πάντα χαμογελαστός, ο αισιόδοξος μέσα στην καταιγίδα της πραγματικότητας, που πέρασε από διάφορα μετερίζια της έντυπης δημοσιογραφίας και του ραδιοφώνου, αυτός ο ακούραστος εργάτης της ενημέρωσης, αυτός που μαζί με τον Κώστα τον Αρβανίτη και τ’ άλλα παιδιά του Κόκκινου, όργωσαν την Ελλάδα για το δίκτυο συνεργασίας του Κόκκινου με τα περιφερειακά ραδιόφωνα, δεν είναι πια μαζί μας. Σοβαρολογείτε??? σαν ψέμα δεν μοιάζει??

banner

Αυτός που όποτε ανεβαίναμε από το νησί και πηγαίναμε στο Κόκκινο, εκεί στη Σαρρή και παίρναμε το ασανσέρ και ανεβαίναμε στον 3ο όροφο, μόλις βγαίναμε και κοιτάγαμε δεξιά, εκεί σ’ εκείνο το μικρό γραφειάκι του ήταν πάντα με το χαμόγελο και με τον καλό του λόγο….”καλώς τον, τι κάνεις, τι νέα μας φέρνεις απ’ την Ικαριά, όλα καλά???” και πάντα όλα αυτά με ένα φαρδύ χαμόγελο όση κούραση κι αν είχε, γιατί σαν υπεύθυνο άτομο που ήταν προετοίμαζε το κάθε τι, από την καθημερινή του εκπομπή μέχρι την όποια συνάντηση, τακτική ή έκτακτη είχε με φίλους και συντρόφους του.

Η τελευταία μας συνάντηση ήταν κατά τα τέλη Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώβρη, όταν ανάμεσα σε όλα τα προβλήματα της επικαιρότητας, (εκλογές, δημοψηφίσματα, πολιτικές και κομματικές αναταράξεις) είχε το χρόνο να μου πει δυο κουβέντες για το παιδί του, πόσο χαρούμενος ήταν πόσο φωτίστηκε το πρόσωπο του όταν μίλαγε γι αυτό το σημαντικό, που το μοιραζόταν με εμένα τον συνεργάτη του από ένα περιφερειακό ραδιόφωνο.

Όλες αυτές οι όμορφες εικόνες του Γιώργου, γκρεμίστηκαν σήμερα, με το άκουσμα αυτού του κακού μαντάτου. Όλοι εμείς στην Ικαριακή Ραδιοφωνία εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους συνεργάτες του στην ενημέρωση του Κόκκινου και των έντυπων μέσων που εργάστηκε, λέμε  κουράγιο στην σύζυγο του, τον λεβέντη του και τη μητέρα του και δηλώνουμε τη συμμετοχή μας στο πένθος για την απώλεια του Γιώργου, του συνεργάτη και παντοτινού μας φίλου, που τόσο λίγο τον γνωρίσαμε αλλά τόσα πολλά καταλάβαμε γι αυτόν.

Αντίο φίλε, καλό σου ταξίδι !!!

 

Για την Ικαριακή Ραδιοφωνία

 

Σωτήρης Πολίτης

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue