Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριακή Παροικία Ανακοίνωση Συλλόγου Ικαριωτών Περάματος για το 20ο Πανηγύρι

Ανακοίνωση Συλλόγου Ικαριωτών Περάματος για το 20ο Πανηγύρι

1,6K views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες συμπατριώτες και φίλους του Συλλόγου που ήρθαν στο πανηγύρι μας από όλη την Αττική αλλά και από το νησί και υποστήριξαν την εκδήλωσή μας. Ακόμη θερμά ευχαριστώ απευθύνουμε σε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου, όπου με την εθελοντική τους εργασία καταφέραμε για 20η φορά να φέρουμε εις πέρας αυτήν την όμορφη εκδήλωση.

Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην αναφερθούμε και σε κάποια κακώς κείμενα, όπως δημοσιεύματα που είτε σκόπιμα είτε άσκοπα παρουσίασαν μεμονωμένες φωνές οι οποίες ‘αντέδρασαν’ στην ομιλία που εκφώνησε ο Πρόεδρος, ως δημόσια αποδοκιμασία. Θεωρούμε ότι 5-10 άτομα στα 5.000 δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται ως γενική αντίδραση. Τέλος όσα ακούστηκαν στην ομιλία του Προέδρου, η οποία αντιπροσωπεύει το ΔΣ του Συλλόγου, πιστεύουμε ότι ακουμπάνε στην καθημερινότητα όλων μας.

Προς αυτούς λοιπόν, που θέλουν τον Σύλλογό μας αποστειρωμένο από τα μεγάλα και μικρά προβλήματα, τους απαντάμε, πως εμείς όπως ξέρουμε να γλεντάμε, ξέρουμε και να παλεύουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ