Home ΚοινωνίαΠολιτικήΚινητοποιήσεις Ανακοινώσεις φορέων για την Απεργία της 6ης Νοεμβρίου

Ανακοινώσεις φορέων για την Απεργία της 6ης Νοεμβρίου

by ikariaki.gr
2 views

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 6/11 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Μπροστά στο νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό που προβλέπει νέα φορολογικά χαράτσια, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, ακόμη μεγαλύτερη υποχρηματοδότηση Υγείας, Παιδείας, Πρόνοιας και «επιτάχυνση των αναδιαρθρώσεων» (διάβαζε διάλυση των δημόσιων υποδομών, επιβολή εργασιακού μεσαίωνα και ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου).

Μπροστά στα σχεδιαζόμενα μέτρα του «τρίτου μνημονίου» που είτε τα ονομάσουν οριζόντια είτε κάθετα, με οποιοδήποτε τρόπο θα αφορούν για άλλη μια φορά όλους εμάς που χρόνια τώρα πληρώνουμε την κρίση τους απαντάμε με τη συμμετοχή μας στη πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ

και ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

με τα άλλα σωματεία του δημοσίου

ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 12:00 π.μ.

 

ΕΛΜΕ ΙΚΑΡΙΑΣ ΦΟΥΡΝΩΝ

banner

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

 


ΣΥΛΛΟΓΟΣ <<ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ>> Μέλος της ΟΓΕ

                  

                                Κάλεσμα στη γενική απεργία στις 6 του Νοέμβρη

Ο σύλλογος <<Ένωση Δημοκρατικών γυναικών Ικαρίας>> καλεί τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις απλήρωτες, τις ανασφάλιστες, τις γυναίκες που βλέπουν τη ζωή τη δική τους και των παιδιών τους να οδηγείται στην εξαθλίωση, να πάρουν μέρος δυναμικά στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που κυρήχθηκε κάτω από την πίεση των ταξικών δυνάμεων (ΠΑΜΕ) στις 6 Νοέμβρη 2013.

Έχουμε τη δύναμη ν’ απαντήσουμε με την οργάνωσή μας, με το κεφάλι ψηλά στα νέα βάρβαρα μέτρα που δρομολογούνται

Τους μισθούς των 300 ευρώ που μας ετοιμάζουν, τις καινούριες μειώσεις στις συντάξεις, τη μονιμοποίηση των χαρατσιών, τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, τις ιδιωτικοποιήσεις στο ρεύμα, το νερό, την εκπαίδευση, την πορεία προς την πλήρη κατάργηση των κοινωνικών παροχών, που θα κάνουν την ήδη μίζερη ζωή των λαϊκών στρωμάτων αφόρητη!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Βυθίζονται πολλοί για να σωθούν τα κέρδη των λίγων

Μας καταδικάζουν στην ανέχεια για να γίνουν εκείνοι πιο ισχυροί

Δε θα ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση

Οι γυναίκες της Ικαρίας που σηκώνουν στην πλάτη τους το ολοένα και πιο βαρύ φορτίο των προβλημάτων της οικογένειάς τους δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν απαθείς.

Το ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα, κομμάτι του εργατικού, λαϊκού κινήματος καλεί τις γυναίκες της Ικαρίας να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για την επιτυχία της απεργίας.

Να συμμετέχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις διεκδικώντας τα δικαιώματα που μας στερούν για τη δική τους « ανάπτυξη» και τη δική μας πτώχευση.

Να πάρουν ευθύνη για το παρόν και το μέλλον της ζωής τους. Να δώσουν ηχηρή απάντηση στο κεφάλαιο και το κράτος του, υψώνοντας το ανάστημά τους, καταδικάζοντας και απομονώνοντας το μακρύ χέρι του καπιταλισμού, την εγκληματική-ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής

Συγκέντρωση στον

Εύδηλο στις 12 το μεσημέρι

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue