Home Γωνία...Πολιτισμού Aegean Splendor: Ταξιδέψτε με τα φτερά και τα μάτια του Ικάρου στο Αιγαίο

Aegean Splendor: Ταξιδέψτε με τα φτερά και τα μάτια του Ικάρου στο Αιγαίο

by ikariaki.gr
2 views

banner aegeanspledorΜια παραγωγή Πολιτιστικού και Τουριστικού ενδιαφέροντος είναι το θέμα που σας παρουσιάζουμε, πρόκειται για ένα ψηφιακό δίσκο (CD) που μεταφέρει τον ακροατή στην Αρχαία Αιγιακή περιοχή της Ελλάδας.

Με την άριστη μουσική επένδυση του Ιάσονα Λεντόπουλου η Ικαριώτισσα Μαρία Κράτσα μας ταξιδεύει και μας ξεναγεί μέσα από τα μάτια του Ικάρου σε μια περιοχή τόσο γνώριμη αλλά και άγνωστη ταυτόχρονα.

Ακούστε ενα ηχητικό δείγμα

Aegean Islands

Παρακάτω παραθέτουμε τα όμορφα κείμενα που βρήκαμε στην ιστοσελίδα του CD (aegeansplendorgreece.com) από την ίδια την δημιουργό του.

banner

 

1.aegeansplendor-300x250-1 (1)

“Αφιερωμένο σε  σένα , ώστε να ανακαλύψεις τις ρίζες της καθημερινότητά σου στην Ελλάδα!”

 

Ο Ίκαρος σε ρόλο ξεναγού θα σε “μεταφέρει” με τα φτερά του  σε ένα ταξίδι πίσω στην αρχαιότητα. Μέσω της αφήγησης και της μουσικής, θα πετάξεις πάνω από  την θάλασσα του Αιγαίου, στην Δήλο, την Ικαρία ( Φούρνους), την Χίο, την Σάμο, την Λέσβο και την Μυτιλήνη.
Θα “έρθεις σ’ επαφή” με ορισμένες από τις πιο λαμπρές προσωπικότητες του Δυτικού Πολιτισμού, των οποίων τα επιτεύγματα στις Τέχνες, την Φιλοσοφία, τα Μαθηματικά, την Υδραυλική, την Ιατρική, τη Ναυπηγική,  την Αρχιτεκτονική, την Αστρονομία, την Εξόρυξη Μετάλλων, τη Νομισματοκοπία, τη Χρυσοχοΐα, τη Μηχανολογία, την εδραίωση της Δημοκρατίας, τη Χαρτογράφηση και σε πολλούς ακόμη τομείς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των αξίων και του τρόπου σκέψης της ανθρωπότητας, από την αρχαιότητα έως το σήμερα. Θα νοιώσεις τα αποσπάσματα της Σαπφούς να αναβλύζουν από τα συναισθήματα που αγγίζουν την ανθρωπότητα.
Οι ήχοι της θάλασσας, του βιολιού και η απαλότητα της  φωνής ενός κοριτσιού θα σε μεταφέρουν στην ζαφειρένια θάλασσα και τους σμαραγδένιους λόφους που αγκαλιάζονται στις παραλίες. Η  ψυχή σου θα ξαναγεννηθεί με τις αιώνιες αξίες της ζωής.

ΑΙΓΑΙΟΥ ΛΑΜΨΗ ΕΛΛΑΣ είναι το προσωπικό σου ταξίδι στον χρόνο, τότε που γεννήθηκε η Δυτική σκέψη και εκεί όπου οι πιο σπουδαίες αξίες και τα επιτεύγματα της ανθρωπότητας εξαγγέλθηκαν και επιβίωσαν στην αιωνιότητα. Είναι το δικό σου ταξίδι και μαζί και το δικό μου.
Μαρία Κράτσα Μάιος 2015

Το cd αυτό είναι για όποιον επιθυμεί να νοιώσει την ψυχή του Αιγαίου.
Απευθύνεται όχι μόνο στον επισκέπτη στην Ελλάδα, αλλά είναι χρήσιμο για Αεροπορικές Εταιρείες, Τουριστικές Εκθέσεις, Τουριστικά Γραφεία και Πράκτορες, Κρουαζιερόπλοια, Ξενοδοχεία, Τουριστικά Καταστήματα και την Διασπορά.

Είναι ένα ξεχωριστό αναμνηστικό από την Ελλάδα και ένα δώρο για όλες τις ηλικίες.


Μπορείτε να βρείτε το Aegean Splendor στην ιστοσελίδα aegeansplendorgreece.com ή σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ικαρία.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue