Home ΠεριβάλλονΦιλόζωοι Ικαρίας Αδέσποτα: Η μόνη λύση για να μειωθούν – Στειρώστε το κατοικίδιο σας!!!

Αδέσποτα: Η μόνη λύση για να μειωθούν – Στειρώστε το κατοικίδιο σας!!!

by ikariaki.gr
86 views

Όλοι το λέμε, όλοι το φωνάζουμε! Η στείρωση είναι η ΜΟΝΗ λύση για να περιορίσουμε των αριθμό των αδέσποτων που ξεψυχούν στους δρόμους! Τα αδέσποτα στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει το 1.000.000.

Οι αδέσποτοι σκύλοι και γάτες που ζουν σε άθλιες συνθήκες στην χώρα μας δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά. Εμείς δημιουργήσαμε τα αδέσποτα.

 

 

Παρατώντας τα στο δρόμο, αφήνοντας τον σκύλο ή την γάτα μας να γεννά ανεξέλεγκτα και χαρίζοντας τα μωρά σε ακατάλληλους ανθρώπους ή παρατώντας τα στα δάση, στα βουνά, στους δρόμους.

 

 

Η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε έλεγχο, τα φιλοζωικά σωματεία είναι γεμάτα ζώα που ψάχνουν σπίτι και παρόλα αυτά ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων εξακολουθεί και ζευγαρώνει το κατοικίδιο του γιατί θέλει να δει παιδιά από αυτό(!!!!), για να μην πάθει κατάθλιψη(!!!!!), για να μην του στερήσει την χαρά της μητρότητας (!!!!!), για να μην αλλάξει τον χαρακτήρα του (!!!!) και ένα σωρό ανόητες και ανυπόστατες δικαιολογίες.

Βοηθήστε τα φιλοζωικά σωματεία να βρουν σπίτια για τα ζώα που χρόνια βρίσκονται στα αζήτητα. Επικοινωνήστε με τον Δήμο σας για να στειρώσετε τα αδέσποτα της γειτονιάς σας.

Ρίξτε μια ματιά στους δρόμους να δείτε τι γίνεται! Κανένα αδέσποτο δεν επέλεξε να ζήσει ή να γεννηθεί στους δρόμους. Και για όσους λένε ότι με την στείρωση επεμβαίνουμε στην φύση του ζώου, σας ενημερώνουμε ότι αυτό το κάναμε ήδη από την στιγμή που το εξημερώσαμε για να ζει μαζί μας.

Σε έναν ιδανικό κόσμο τα πράγματα μπορεί να ήταν αλλιώς και να μην χρειαζόταν να στειρώσουμε το ζωάκι μας. Αυτή τη στιγμή όμως υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Και σε κανένα ζώο δεν αξίζει να βασανίζεται και να ξεψυχά υποφέροντας στους δρόμους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΣΑΣ-ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΑΣ!!!

Το σποτ αυτό (εδώ), δημιουργήθηκε με πολύ κόπο και πολύ αγάπη από φίλους του Φιλοζωικού Συλλόγου Αλίμου ΣΑΖΑ με σκοπό να ενημερώσει και να προτρέψει τους κηδεμόνες κατοικίδιων να στειρώσουν τα ζώα τους.

Όλοι οι συντελεστές προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς και οποιαδήποτε μετάδοση του από τα ΜΜΕ γίνεται χωρίς καμία επιβάρυνση για το σωματείο μας.

banner

Ευχαριστούμε θερμά

τον κτηνίατρο Στέφανο Μπάτσα για τις πολύτιμες συμβουλές του, για την συμμετοχή του στο σποτ και την φιλοξενία στο κτηνιατρείο του https://www.facebook.com/medicalzooneo…/

την κτηνίατρο Έφη Ρόζη για τις πολύτιμες συμβουλές της και την συμμετοχή της στο σποτ https://www.youtube.com/…/UC0s05ajtSg_X…

https://www.instagram.com/effie_rozi/…

τον Αλέξη Ζαφειράκη για την βιντεοσκόπηση και το υπέροχο σποτ που μας έφτιαξε https://www.facebook.com/Portfolio54al…/

τον Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση και την δημιουργία του ραδιοφωνικού σποτ

Σενάριο, κείμενα, επιμέλεια Project Αγγελική Παναγιωτοπούλου

 

ilioupoligiaolous.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue